Meciul zileiCS AfumațiRapid BucureștiCupa RomanieiStadionul AfumațieFortuna
330

Pronostic CS Afumați vs Rapid București - Cupa României

100% pana la  500 RON

Ziua de miercuri ne aduce o etapă din turul final pantru calificările în Cupa României, de această dată gazdele fiind cei de CS Afumați, antrenați de către Vasile Neague, primindu-i pe propriul teren pe concurenta din Liga1, Rapid, formație aflată sub comanda lui Adrian Mutu. Partida va avea loc pe data de 28 septembrie, de la ora 21:30, pe Stadionul Afumați. În ceea ce privește această avancronică, vă voi detalia partida, urmând ca la final să găsiți ponturile pe care le-am gândit pentru etapa din Cupa României.

2-4 goluri (se marchează minim 2 și maxim 4 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.57
2/2
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.60

CS Afumați - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Gazdele de la Afumaţi se pregătesc pentru o confruntare care se dovedeşte a fi o adevărată provocare, întâlnind în Cupă pe prima clasată din Liga 1. Aceştia ajung cu greu până în momentul de faţă, având nevoie de o minune pentru a elimina pe Rapid.

Ultima confruntare este pentru gazde o înfrângere dureroasă, fiind înfrânte în fața unei echipe destul de slabe, Recolta Doja, prin scorul de 2-1. În ultimele 5 etape aceștia întâmpină o situație medie din privința realizărilor, având o serie de trei victorii consecutive, contra unor formații precum Inainte Modelu, cu 3-1, Metaloglobus, cu 2-1 și contra Agricola Borcea, cu 2-0. Unul dintre cele mai neașteptate rezultate este victoria recentă din cupă, gazdele izbutind să se impună contra Metaloglobus Bucureşti.

Drept urmare al rezultatelor descrise mai sus, aceștia speră la obținerea unor rezultate care să le ofere calificarea mai departe, deşi Rapid este o echipă care nu va trece cu vederea această etapă.

Ținând cont de situația pe care aceștia o dețin, singurul obiectiv este obţinerea unui rezultat favorabil, deși șansele de a se impune sunt destual de reduse.

Cel mai bine cotați jucători ai celor de la CS Afumați sunt Tudorache și Marius Leca, proaspăt transferat de la Farul, acesta fiind în continuare unul dintre cei mai valoroși jucători ai gazdelor.

Echipă probabilă și absenți

Deși șansele de a se impune sunt reduse, aceștia vor decurge la o formație mai degrabă ofensivă, folosind în atac jucători ca Tudorache, Avram și Robert Vasile, care vor fi nevoiți în a pătrunde cât mai mult către poarta Rapidului.

2-4 goluri (se marchează minim 2 și maxim 4 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.57
2/2
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.60

Rapid București - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Oaspeții se pregătesc pentru o nouă confruntare, de această dată fiind nevoiți în a confrunta în Cupă pe cei de la Afumați. Deși Rapidul este focusat pe campionat, Cupa României reprezintă un obiectiv important, victoria contra acestora fiind una importantă.

În ultimul meci aceștia se impun contra celor de la CS Mioveni, prin scorul final de 2-1. Lăsând la o parte serie impresionantă de victorii pe care Rapid-ul le deține, în deplasare situația nu este una foarte diferită, având un total de trei victorii și două înfrângeri. În ultimele 5 etape aceștia au singură înfrângere mai rușinoasă, contra noii promovate Petrolul, cu 1-0. De asemenea, în ciuda celor două înfrângeri de mai sus, oaspeții se laudă cu o prestație impunătoare, fiind la egalitate de puncte cu prima clasată, Farul.

Ca drept urmare a etapelor descrise mai sus, aceștia se clasează pe locul al doilea în campionat, iar în ceea ce privește Cupa României, calificarea acestora depinde de confruntarea contra celor de la Afumați.

Din privința obiectivului, pa plan lung aceștia doresc obținerea cupei. Acest lucru este destul de dificil pentru cei de la Rapid, fiind nevoiți în a confrunta o serie de concurente care le va creea probleme.

Principalul marcator al acestora este Sefer, având un total de 4 goluri marcate în sezonul actual. Acesta este unul dintre cei mai valoroși jucători din lotul lui Rapid, având o misiune grea miercuri.

Echipă probabilă și absenți

Din lotul oaspeţilor nu vor exista absenţi, însă, în ceea ce privește primul 11 aceștia vor decurge la folosirea pe plan ofensiv a lui Costache, Sefer și Dugandzic, care sunt ajutați din spate de către Albu și Ionița.

CS Afumați - Rapid București: Pariuri, pronosticuri si cote

2-4 goluri (se marchează minim 2 și maxim 4 goluri) cota 1.57 (SuperBet)

Meciul are la bază două concurente, care din puncte de vedere ofensiv se află în situații osuse, însă impunerea având un rol decisiv pentru ambele candidate. Voi miza pe un rezultat echilibrat, dar și pe un joc ofensiv, în meci respectându-se intervalul de 2-4 goluri.

2/2, cota 1.60 (Superbet)

Ținând cont de faptul scopul celor două formații este unul decisiv și ca în cazul unei înfrângeri riscă decăderea și mai mult în clasament, voi miza pe un meci în care oapespeții vor da tot posibilul de a marca din prima repriză, dorind menținerea jocului în avantajul acestora încă de la pauză.

2-4 goluri (se marchează minim 2 și maxim 4 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.57
2/2
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.60