Meciul zileiCrystal PalaceEvertonPremier LeagueSelhurst ParkSansa dublaWinbet
201

Pronostic Crystal Palace vs Everton - Premier League

Necastigator
Castigator
50% pana la  450 RON

Una dintre cele mai interesante dispute de duminică seară este meciul din Premier League dintre Crystal Palace, aflată sub comanda lui Patrick Vieira, care îi va primi acasă în Londra, pe Everton, formație dirijată de către Rafael Benitez. Partida va fi disputată pe 12 decembrie, de la ora 18:30 pe Selhurst Park. În ceea ce privește această avancronică, voi detalia partida, iar la final veți găsi ponturile pe care le-am gândit pentru meciul cu numărul 16 din Premier League.

X2 (victoria echipei oaspete sau egal)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.62
+2 goluri (se marchează minim 2 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.42

Crystal Palace - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Crystal Palace vine în această confruntare, după ce în Premier League nu izbutește impunerea unui rezultat pozitiv, pierzând în fața celor de la Manchester United, singurul gol al partidei fiind trecut în contul lui Freed, care în minutul 77 își salvează echipa de la pierderea a 2 puncte. În ultimele 5 confruntări de pe propriul teren, oaspeții se impun prin acumularea unei victorii și a trei egaluri, cele 3 puncte fiind acumulate în urma partidei cu Wolves, singura înfrângere fiind cea precizată și mai sus, care rupe seria de 8 meciuri fără înfrângere în disputele de acasă.

Deși startul nu iese deloc în evidentă prin rezultatele acumulate, poziția a 15 a îi ține momentan departe de retrogradare, aceasta fiind datorată celor 16 puncte, acumulate pe parcursul a doar 3 victorii, 7 egaluri și 5 înfrângeri. Această poziție nu este una sigură pentru elevii lui Patrick Vieira, care se află la egalitate de puncte cu cei de la Southampton, aflați cu o poziție sub aceștia.

În altă ordine de idei, atacul celor de la Crystal se laudă doar cu un număr de 19 reușite, iar pe partea cealaltă, defensiva greșesc în 20 de atacuri, făcând posibilă intrarea mingii în poartă.

Din punct de vedere al obiectivului, ținând cont se locul destul de aproape de ultimele două clasate, țintește obținerea unei poziții cât mai departe de playoff și de ce nu un loc cât mai aproape de podium le-ar asigura participarea și în sezonul următor.

Singurii jucători cu mai mult de 3 reușite sunt Zaha, Gallagher și Benteke, care pe lângă prestația lor, reprezintă un plus de valoare pentru formația lui Vieira.

Echipă probabilă și absenți Crystal Palace

Din punct de vedere al absenților, de pe lista cu primul 11 va lipsi doar Ferguson, în locul acestora fiind aleși pentru a intra pe teren Gallagher,Zaha, Benteke și Edouard.

  • Echipă probabilă: (4-3-3) Guaita – Ward, Tomkins, Guehi, Mitchell – Milivojevic, Kouyate, Gallagher – Zaha, Benteke, Edouard.
  • Absenți: Ferguson
X2 (victoria echipei oaspete sau egal)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.62
+2 goluri (se marchează minim 2 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.42

Everton - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Oaspeții vin pe Selhurst Park după o victorie destul de neașteptată contra lui Arsenal, fluierul final surprinzând scorul de 2-1, deși favorita la câștigarea acestei confruntări erau adversarii, care sunt deținătorii poziției uneia dintre locurile din playoff, pe de altă parte aceștia beneficiind și de cele 2 goluri anulate a celor de la Everton. Oaspeții suferă un start destul de prost, eliminând reușita contra Arsenal, având o serie de 9 meciuri fără rezultat pozitiv, 3 dintre acestea fiind acumulate una după alta, cea mai rușinoasă clasându-se în urma partidei cu una dintre ulimele clasate, Watford, care se impune cu scorul de 5-2, caramelele fiind întoarse după ce au condus până în minutul 63, cu 2-1. Richarlison, marcatorul golului cu numărul 2, reușește să înscrie primul său gol în acest sezon, după ce a stat mai bn de 5 etape pe margine, din cauza unei accidentări. Pe lângă cele 6 nereușite, Everton se poate lăuda doar cu victorii, 4, acestea fiind urmate de 3 egaluri. Doar una dintre partidele în care elevii lui Benitez au triumfat este mai importantă, cea contra Brighton, în care cele două goluri au fost înscrise de către Gray și Lewin. Pe lângă aceasta, ultima dispută din deplasare se arată a fi din nou un rezultat negative, însă de această data fiind acumulart în urma meciului cu Brentford.

Din nefericire pentru formația lui Benitez, ca rezultat al startului foarte prost se clasează pe pozițoa a 13, la doar un punct în spatele ambelor precedente, iar din spate fiind amenințați de către adversarii de duminică, care în cazul pierderii celor 3 puncte va obține locul oaspețiolot de pe data de 12 decembrie.

Dacă tragem o privire asupra golaverajului, cele 19 goluri primate nu reușesc să acopere în nici un fel greșelile create de către defensiva lui Everton, care încasează un număr de 20 de goluri, mare parte din acestea fiind primate în urma confruntărilor cu Watford, Liverpool, City și Wolves.

Deși situația gazdelor este una destul de dificilă, obiectivul acestora este calficarea pe o poziție cât mai aproape de podium, iar în cazul unei prestații mai bune, ocuparea unui loc în playoff.

Din punct de vedere al lotului, Everton se poate lăuda ca vedete precum Gray, brazilianul Richanlison și Lewin, care în total se pot lăuda cu un număr de 11 reușite, totodată aceștia fiind printre singurii care oferă un plus de valoare echipei.

Echipă probabilă și absenți Everton

Din lotul gazdelor din meciul de pe 1 decembrie nu vor putea participa Chalvert Lewin, Davies, Digne și Gomez, în schimb din primul 11 vor fi prezenți Gordon, Doucoure, Allan, Iwobi, Townsend și Richarlison, care au ca rol acumularea celor 3 puncte.

  • Echipă probabilă: (4-4-2) Pickford – Coleman, Keane, Godfrey, Digne – Townsend, Allan, Doucoure, Iwobi – Rondon, Richarlison

Crystal Palace - Everton: Pariuri, pronosticuri si cote

Ultima confruntare dintre cele două candidate are loc pe data de 5 aprilie, de această dată ca rezultat final evidențiindu-se scorul de 1-1, ca precedent al partidei cu în care oaspeții se impun, ca urmare fiind echilibrul destul de mare din punct de vedere al scorului și al rezultatelor.

Ținând cont de lotul valoros al oaspeților și de ultima victorie din meciul contra celor de la Arsenal, vom avea parte de un meci plin de ocazii din partea acestora, fapt prin care voi miza la câștigarea celor de al Everton, chiar dacă adversarul nu este unul deloc slab, în caz contrar obținând o remiză.

Deși Everton este o echipă puternică și dornică de a-și modifica prestația, consider că gazdele vor încerca impunerea unui meci ofensiv, mizând pe faptul că borna de 2 goluri va fi cu siguranță depășită, ambele formații având defensive cu multe goluri încasate, fapt care determină un joc cu multe ocazii.

X2 (victoria echipei oaspete sau egal)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.62
+2 goluri (se marchează minim 2 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.42