Rezultat finalCroatiaUngariaCalificari EURO 2020BetFair
27

Pronostic Croatia vs Ungaria - Calificari EURO 2020

Bonus pana la 500 RON

Croatia si Ungaria se intalnesc in etapa cu numarul 7 din Grupa E de calificari la EURO 2020, intr-o partida ce se va desfasura Joi 10 Octombrie incepand cu orele 21:45 pe Stadionul Poljud.


Croatia - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Croatia este lidera grupei E cu un total de 10 puncte dupa primele 5 etape in care au reusit 3 victorii o infrangere si o remiza in ultimul meci jucat de acestia. Remiza a fost in ultimul meci jucat de acestia in fata Azerbaijanului, scor 1-1 iar infnragerea a fost in meciul tur cu adverasarii de azi, Ungaria care a reusit atunci sa se impuna cu 2-1 in fata Croatiei.

Cele 3 victorii au fost in fata Slovaciei cu scorul de 4-0, in fata lui Wales cu scorul de 2-1 si in meciul tur cu Azerbaijanul scor 2-1 pentru Croatia.

Echipa probabila (4-2-3-1): Livakovic - Barisic, Lovren, Vida, Bartolec - Brozovic, Modric - Perisic, Vlasic, Rebic - Petkovic

Ungaria - Noutati, forma actuala si echipa probabila

De cealalta parte Ungaria se afla pe pozitia a 3-a in Grupa E de calificari la EURO 2020 cu un total de 9 puncte dupa cele 5 etape in care acestia au inregistrat 2 infrangeri si 3 victorii.

Ambele infrangeri inregistrate de acestia au fost in meciurile tur si retur cu Slovacia care s-a impus cu scorul de 2-0 respectiv 2-1 in fata Ungariei. Victoriile acestora au fost in fata lui Wales, a Azerbaijanului si a liderului grupei din acest moment Croatia.

Echipa probabila (4-2-3-1): Gulácsi - Kádár, Baráth, Orban, Lovrencsics - Nagy, Kleinheisler - Sallai,  Szoboszlai, Dzsudzsák - Szalai

Croatia - Ungaria: Pariuri, pronosticuri si cote

Pentru acest meci am ales un pronostic de victorie pentru Croatia la o cota destul de bunicica de 1.35, chiar daca cota este mai mica cred ca in acest retur Croatia va incerca tot posibilul sa castige aceasta partida pentru asi pastra pozitia de lider in grupa de calificare la EURO 2020.

1 - Castiga Croatia
100% pana la  500 RON
Cota: 1.35