Meciul zileiChinidia TârgovișteRapid BucureștiLiga 1Superbet
126

Pronostic Chinidia Târgoviște vs Rapid București - Liga 1

Freebet pana la 500 RON

Etapa cu numărul 16 din Liga 1 va avea loc între echipa dirijată de către Emil Săndoi, Chindia Târgoviște, care va avea ca oaspete pe Rapid București, formație aflată sub comanda lui Mihai Iosif. Partida va fi disputată pe 19 noiembrie, de la ora 21:30, pe stadionul Stadionul Municipal din Buzău. În ceea ce privește această avancronică, vă voi detalia partida, urmând ca la final să găsiți ponturile pentru meciul cu numărul 16 din campionatul Romaniei.

0-2 goluri (în meci se marchează maxim 2 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.42
2&0-3 goluri (câștigă Rapid și se marchează maxim 3 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 2.90

Chinidia Târgoviște - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Gazdele vin pe Stadionul Municipal după victoria din amicalul contra Petrolului, meci dispuat pe 12 noiembrie și care a adus victoria elevilor lui Săndoi, după ce, fiind conduși cu 1-0, reușesc să mărească diferența de pe tabelă prin Dulca, Negut, Popa D. ȘI Florea D. În ultimul meci din Liga 1, gazdele suferă o înfrângere împotriva Gaz Metan Mediaș, care deși rămân în 10 oameni, vin cu golul victorios în ultimele minute ale meciului, Matricardi bifând reușita în contul său în minutul 90+2. Chindia Târgoviște se află, în momentul de față, într-o situație nu prea bună, în urma celor 15 meciuri disputate în campionat, clasându-se pe locul 10, cu un total de 17 puncte acumulate, 12 dintre acestea fiind aduse în urma a 4 victorii, iar restul de 5 puncte rezultate în urma a 5 egaluri. Cele 6 înfrângeri îi coboară pe elevii lui Mihai Iosif sub Fc Argeș, la 4 puncte distanță și la doar 2 puncte în fața celor de la Gaz Metan, formație contra căreia se impune și în campionat, dar și in cupă.

Nici golaverajul nu este promițător, dar în același timp reflectă situația echilibrată a formației, atacul acestora reușind să înscrie 10 goluri, iar pe cealaltă parte putem vedea aceeași cifră, apărarea primind doar 10 goluri în cele 15 partide.

Ținând cont de situația actuală, Chindia are ca obiectiv continuarea în Liga 1 și în sezonul viitor și de ce nu, țintirea către calificarea în playoff.

Popa D. și Papadiuc se pot lăuda cu câte 3 reușite, dar și Florea cu 2 reușite, aceștia fiind jucătorii cheie din meciul de vineri seară și cei pe care fanii Chindiei se bazează în obținerea unui rezultat pozitiv.

Echipa probabilă Chinidia Târgoviște

Din fericire pentru Săndoi, echipa va dispune de cel mai bun prim 11, neavând absenți în pardida de pe 19 noiembrie. Așadar vor intra cu siguranță pe teren Căpușă, Iacob, Popa, Papadiuc și Florea, jucători care vor avea datoria de a stabili un scor pozitiv, fiind de asemea și singurii ce au șansa de a aduce scorul de pe tabelă în favoarea lor.

  • Echipă probabilă (4-4-1-1): Căbuz - Căpușă, Celea, Iacob, Rrumbullaku - Neguț, Dulca, Popadiu, Corbu - Florea - Popa.
0-2 goluri (în meci se marchează maxim 2 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.42
2&0-3 goluri (câștigă Rapid și se marchează maxim 3 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 2.90

Rapid București - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Oaspeții vin în Buzău după o victorie din campionat contra ultimei clasate, Clinceni, echipă care a creeat probleme destul de mari elevilor lui. Fiind conduși cu scorul 2-1, gazdele de vineri seară reușesc să echilibreze diferența de pe tabelă prin Balan, care în urma loviturii de la 11 metri, plasează mingea în poarta adversarilor. Din fericire pentru Rapidiști, Dandea aduce cele 3 puncte, marcând un gol decisiv în minutul 86 al partidei. Noua promovată din liga 1, în momentul de față nu se află intr-o situație deloc rea, poziționâdu-se pe locul 5, poziție care asigură calificarea în playoff, cu un total de 26 de puncte acumulate, la doar un punct sub Fc Botoșani și un punct în fața lui Voluntari. În cele 15 etape dispuatate, oaspeții au reușit acumularea celor 3 puncte în 7 meciuri, pe lângă acestea suferind 3 înfrângeri și aduc egalul în 5 etape. Pe de altă parte, elevii lui Iosif surprind prin victoria contra primei clasate, CFR, partidă în care Bălan, marcatorul noii promovate, își adaugă în cont încă două goluri. Cu un start de sezon foarte bun, Bălan se clasează pe locul 4 de pe lista marcatorilor, cu 6 reușite, fiind jucătorul căruia fanii Rapidului îi pun pe umeri soarta acestui meci și obiectivul de a marca un număr cât mai mare de goluri.

Din punct de vedere al golaverajului, defensiva rapidului încasează 12 goluri, însă din perspectiva atacului, elevii lui Iosif se pot lăuda cu 19 reușite, mare parte din goluri fiind marcate de către Albu, Alami și Bălan, cu 12 reușite adunate.

Obiectivul oaspeților constă în continuare în calificarea în playoff, urmând ca în cazul în care totul decurge după planul Rapidiștilor, clasarea în unul dintre cele 4 locuri și de asemenea un loc în cupele europene.

Așa cum am menționat mai sus Fundașul Cristian Albu, Bălan, cu 6 goluri marcate în actualul sezon și mijlocașul Crepulja, rămân jucătorii ce pot propulsa Rapidul către o victorie în partida de pe 19 noiembrie.

Echipă probabilă și absenți Rapid București

Din păcate pentru Mihai Iosif, nu va putea fi prezent Ioniță, care s-a accidentat în meciul contra ultimei clasate, Clinceni. Așadar, din primul 11 nu vor putea lipsi Săpunaru, Morais, Albu și Bălan, jucători cu experiență în spate și cu voință de a câștiga.

  • Echipă probabilă (4-2-3-1): Moldovan - Belu, Săpunaru, Grigore, Morais - Crepulja, Albu - Stahl, Sefer, Hlistei - Bălan
  • Absenți: Ioniță

Chinidia Târgoviște - Rapid București: Pariuri, pronosticuri si cote

Confruntări directe Chindia Târgoviște - Rapid București

Singura confruntare directă dintre cele două formații este turul din Liga 1, paridă încheiată cu scorul de 1-0 în favoarea Rapidului.

Ambele formații stau bine din punct de vedere defensiv și nu se concentrează pe atac, fapt prin care voi miza la marcarea a maxim 2 goluri, meciul fiind unul echilibrat, în care cele două echipe vor lupta mai mult pentru a se apăra decât pentru a marca.

Deși meciul pare unul echilibrat, consider că lotul Rapidului este unul superior, care va reuși să aducă victoria, chiar dacă meciul se va prezenta a fi unul echilibrat, cu maxim 3 goluri marcate.

0-2 goluri (în meci se marchează maxim 2 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.42
2&0-3 goluri (câștigă Rapid și se marchează maxim 3 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 2.90