Pauza / finalChindia TargovisteViitorul ConstantaLiga 1Liga 1 BetanoSuperbet
1100

Pronostic Chindia Targoviste vs Viitorul Constanta - Liga 1 Betano

Necastigator
Freebet pana la 500 RON

Chindia Targoviste si Viitorul Constanta se intalnesc in a doua etapa a Ligii 1, vineri 19 iulie de la ora 22:00. Partida se va disputa pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti.

2/2 - Castiga Viitorul ambele reprize
Freebet pana la 500 RON
Cota: 2.60

Chindia Targoviste - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Surpriza primei etape a fost fara indoiala nou promovata Chindia Targoviste, care au remizat in deplasare cu Gaz Metan Medias, scor 2-2, dupa ce au fost condusi cu 2-0 la pauza.

Echipa condusa de Viorel Moldovan nu va suferi modificari fata de etapa precedenta. Antrenorul declara la finalul meciului cu Gaz Metan “Noi trebuie să lucrăm mai mult la personalitate, la încredere. Mentalul face întotdeauna diferența”.

Echipa probabila (4-1-4-1): Aioani – Dumitrascu, Leca, Benga, Martac – Novac – Neicutescu, Mihai, Bic, Rata - Vodut

2/2 - Castiga Viitorul ambele reprize
Freebet pana la 500 RON
Cota: 2.60

Viitorul Constanta - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Viitorul lui Gica Hagi a spulberat Dinamo cu scorul de 5-0 in prima etapa, aratand un joc superior, mult mai dinamic si mai rapid.

Moralul echipei conduse de Hagi este unul foarte ridicat, mai ales dupa parcursul fantastic a nationalei de U21, unde academia lor a avut un aport extrem de important.

Nici in aceasta etapa nu ii vom vedea pe Steliano Filip si Denis Dragus, care sunt in continuare accidentati. Astfel nu vom vedea modificari fata de etapa precedenta in primul efectiv.

Echipa probabila (4-3-3): Tordai - Mladen, Taru, P. Iacob, De Nooijer - V. Achim, Artean, Houri - G. Iancu, G. Ganea, Matan

Chindia Targoviste - Viitorul Constanta: Pariuri, pronosticuri si cote

Acesta va fi primul meci oficial intre cele doua echipe. Chindia Targoviste si Viitorul Constanta s-au mai intalnit o singura data intr-un meci amical acum o luna, cand Viitorul a castigat cu scorul de 3-1.

Viitorul este categoric una din favoritele la castigarea titlului in Liga 1, in timp ce nou promovata Chindia se va lupta pentru evitarea retrogradarii. Ne asteptam ca Viitorul lui Hagi sa se impuna in mod categoric.

2/2 - Castiga Viitorul ambele reprize
Freebet pana la 500 RON
Cota: 2.60