Meciul zileiChelseaCrystal PalaceFA CupWembley StadiumBetano
137

Pronostic Chelsea vs Crystal Palace - FA Cup

100% pana la  500 RON

O nouă zi vine și cu o nouă serie de confruntări interesante, una dintre ele fiind meciul din semifinalele FA Cup, de această dată funcția de gazdă fiind ocupată de către formația antrenată de Thomas Tuchel, Chelsea, avându-i ca oaspeți pe cei de la Crystal Palace, aflați sub comanda lui Patrick Vieira. Meciul va fi disputat pe 17 aprilie, de la ora 18:30, pe Wembley Stadium.

 

GGsau 3+ (ambele echipe marchează sau se marchează minim 3 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.55
II1-2 (se marchează minim un gol și maxim două în a doua repriză)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.62

Chelsea - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Gazdelese se pregătesc pentru etapa de la sfârșitul acestei săptămâni după un start cu rezultate care reușesc să pună formația într-o lumină bună în actuala cursă pentru câștigarea titlului.

În ultima etapă aceștia reușesc să se impună în Champions League, contra Real Madrid, cu scorul final de 3-2, deși aceștia nu reșesc să se califice mai departe. Pensionarii se pot lăuda cu una dintre cele mai surpizătoare prestații din sezonul actual, în ultimele 5 etape având o serie de 3 victorii, disputate contra unor echipe precum Middlebrought, cu 2-0, contra Southampton, cu 6-0 și contra Real Madrid, cu 3-2. Deasemenea aceștia mai suferă și două înfrângeri, împotriva lui Brentford, cu 4-1 și Real Mdrid, cu 3-1. Ultimele rezultate nu îi avantajează pe gazde în avansarea către titlu, deși au o serie plină de rezultate pozitive, dat care nu se poate compara cu cea a lui Liverpool sau Manchester City.

Ca urmare a etapelor disputate în Premier League, se poate observa destul de clar faptul ca Chelsea este o echipă superioară, având un total de 62 puncte, aflându-se pe locul 3, în urma celor 32 de dispute acumulând un număr de 18 victorii, 8 egaluri și doar 4 înfrângeri.

În ceea ce primește obiectului gazdelor de mâine, acesta se axează pe impunerea mai departe în finală, etapa contra lui Crystal Palace fiind una destul de importantă în creearea unui avantaj.

Lotul lui Chelsea este unul dintre cele mai valoroase din campionatul intern al Angliei, având jucatori ca Havertz, Kante, Mount, Lukaku, Werner și Havertz. Acești jucători formează echipa de neegalat, care în partida de 17 aprilie vor da tot posibilul pentru a triumfa contra unei formații destul de puternice.

Echipă probabilă și absenți

Absenții din lista cu lotul de marți sunt Chilwell, Hudson-Odoi, Lukaku, Barkley, care suferă în urma unor accidentări și care nu vor putea participa în primul 11.

  • Echipă probabilă: (3-4-1-2) Mendy – Chalobah, Silva, Rudiger – James, Kante, Jorginho, Alonso – Mount – Havertz, Werner.
  • Absenți : Chilwell, Hudson-Odoi, Lukaku, Barkley

 

GGsau 3+ (ambele echipe marchează sau se marchează minim 3 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.55
II1-2 (se marchează minim un gol și maxim două în a doua repriză)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.62

Crystal Palace - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Crystal Palace se pregătește pentru confruntarea de la sfârșitul săptămânii, după ce în Premier League nu izbutește prezentarea unei prestații tocmai satisfăcătoare. Aceștia speră la impunerea unui rezultat decent în FA Cup, miza de a ajunge până în finală fiind una destul de mare.

În ultima confruntare aceștia sunt înfrânți contra Leicester, prin scorul de 2-1, în campionatul intern. Prestația depusă este una remarcabilă, deși nu și rezultatul este unul mulumitor. În ultimele 5 confruntări de pe propriul teren, gazdele se impun prin acumularea a trei victorii și un egal. Victoriile sunt acumulate contra unor echipe precum Wolves, cu 2-0, sau Everton, cu scorul de 4-0. De asemenea, în ultima confruntare din FA Cup aceștia reușesc să obțină o victorie semnificativă contra Everton, meci care îi propulsează în semifinale.

Startul nu este unul foarte strălucitor în ceea ce privește Premier League, aceștia fiind poziționați pe locul 12, având un total de 39 puncte. Această poziție este una totuși ceva mai bună față de cea precedentă, deși podiumul este destul de departe pentru a îndeplini dorința acestora.

Dacă ne axăm către obiectivul acestora din cupă, ținând cont de faptul că adversarul este unul pe măsură, aceștia își propum în prim plam acumularea unui rezultat cât mai decent. Chelsea este o echipă foarte puternică, care cu siguranță va da bătăi de cap oaspeților.

În ceea ce privește lotul lui Crystal, singurii jucători cu mai mult de 3 reușite sunt Zaha, Gallagher și Benteke, care pe lângă prestația lor, reprezintă un plus de valoare pentru formația lui Vieira.

Echipă probabilă și absenți

Lotul nu va fi afectat de către absenți, lucru mulțumitor pentru tehnicianul lui Crystal Palace, singurul absent fiind Ferguson. Acesta va avea la dispoziție un prim 11 aproape intact, care va avea misiuea de a se impune contra unei echipe superioare.

  • Echipă probabilă: (4-3-3) Butland – Clyne, Andersen, Guehi, Ward – McArthur, Kouyate, Schlupp – Ayew, Mateta, Zaha.
  • Absenți: Ferguson

 

Chelsea - Crystal Palace: Pariuri, pronosticuri si cote

Confruntări directe Chelsea – Crystal Palace

Ultima confruntare dintre cele două formații este cea de pe data de 19 februarie, etapă disputată în campionatul intern. Meciul se termină prin victoria lui Chelsea, cu scorul de 1-0.

Ponturi pariuri Chelsea – Crystal Palace

GGsau 3+ (ambele echipe marchează sau se marchează minim 3 goluri) cota 1.55 (Superbet)

În partida de duminică seară vom avea parte de o confruntare destul de puternică, ținând cont ultimele rezultate sunt destul de apropiate ca urmare, fiind posibil ca cei de la Crystal sa facă o surpriză. Deși ambele candidate vor încerca să apere poarta de atacul advers, voi miza pe o dispută foarte ofensivă, în care se va marca minim un gol din ambele părți și în care cu siguranță se va depăși borna de 3 goluri.

II1-2 (se marchează minim un gol și maxim două în a doua repriză) cota 1.62 (Superbet)

Așa cum am precizat și mai sus, partida se va dovedi a fi una agresivă și în același timp una imprevizibilă din toate punctele de vedere, mizând pe apariția a minim o reușita și a maxim 2 în intervalul reprizei secunde.

 

GGsau 3+ (ambele echipe marchează sau se marchează minim 3 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.55
II1-2 (se marchează minim un gol și maxim două în a doua repriză)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.62