marti,  13 august 2019
30

Pronostic Celtic Glasgow vs CFR Cluj - Champions League

Bonus pana la 500 RON

Celtic si CFR se intalnesc intr-un meci din turul 3 de calificari in Champions League, partida ce se va disputa Marti 13 august incepand cu orele 21:45. Ambele echipe se afla la acelasi nivel de joc inaintea acestui meci.


Celtic Glasgow - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Celtic Glasgow se afla in acest inceput de sezon in Premiership Scotia pe pozitia 1 dupa doua meciuri jucate si castigate, amandoua la scor. Sezonul trecut acestia au reusit sa castige pe prima pozitie in campionatul din Scotia acumuland un total de 77 puncte la incheierea campionatului.

In primul meci din turul 3 de calificari in Champions League al acestora contra CFR-ului, au reusit sa egaleze in minutul '37 prin Forrest James. Meciul s-a terminat atunci la egalitate scor 1-1.

Dupa acest meci acestia i-au intalnit in campionat pe cei de la Motherwell, unde au facut o partida extraordinara reusind sa castige meciul cu scorul de 5-2.

Echipa probabila (4-2-3-1): Bain - Bolingoli, Jullien, Bitton, Ajer - Ntcham, Brown - Morgan, McGregor, Forrest - Griffiths

CFR Cluj - Noutati, forma actuala si echipa probabila

CFR Cluj vin in acest meci dupa o victorie in campionat in fata celor de la Hermannstadt cu scorul de 3-0. La fel ca adversarii lor din acest meci si CFR-ul se afla pe pozitia in in calsamentul Ligii 1 din Romania cu un total de 13 puncte dupa 5 meciuri jucate in care au inregistrat doar o remiza, restul fiind victorii.

In sezonul trecut de Liga 1, CFR-ul a terminat de asemenea pe pozitia 1 cu un total de 54 de puncte acumulate la sfarsit de sezon.

In primul meci din turul 3 de calificari in Champions League in fata celor de la Celtic, CFR-ul a reusit sa deschida primii scorul in minutul '28 prin Mario Rondon insa Celtic a reusit sa egaleze in minutul '37 schimband soarta meciului, acesta terminandu-se la egalitate scor 1-1.

Echipa probabila (4-4-2): Arlauskis - Burca, Camora, Vincius, Susic - Aurelio, Bordeianu, Deac, Djokovic - Omrani, Rondon 

Celtic Glasgow - CFR Cluj: Pariuri, pronosticuri si cote

Cele doua adversare din acest meci au o forma de joc foarte asemanatoare, avand amnadoua un parcurs foarte bun in campionatele proprii, iar in ultimul meci dintre cele doua acestea au avut acelasi numar de oacazii si suturi pe poarta.

Cred ca cel mai bun pronostic pentru aceasta partida ar fi GG ambele marcheza avand si o cota foarte buna de 2.22 pentru acest meci.

GG - Ambele echipe marcheaza
100% pana la  500 RON
Cota: 2.22