Meciul zileiCarlisle UnitedFleetwood TownEFL TrophyBrunton ParkCasa Pariurilor
293

Pronostic Carlisle United vs Fleetwood Town - EFL Trophy

100% pana la  600 RON

Trofeul EFL sau EFL Trophy este o competiție de tip knock-out cu până la 48 de participanți din a doua și a treia ligă de fotbal din Anglia, adică EFL League One și League Two. Una dintre confruntările din acest trofeu care ne-a atras atenția este disputa dintre Carlisle United și Fleetwood Town programat pe 20 septembrie, de la ora 21:00, pe stadionul Brunton Park din Carlisle, Anglia.

Ambele echipe marchează (Da – GG)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.65
PsF 2 (Oaspeții conduc la pauză sau câștigă)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.90

Carlisle United  - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Cei de la Carlisle se pregătesc pentru etapa de marți după un start prost gestionat. Înfrângerea din prima etapă contra Manchester United U21 este unul care nu le oferă o imagine tocmai favorabilă, pierzând cu 2-1.
 
Ultima confruntare vine din fericire pentru gazde cu o victorie, meci disputat în League Two, fluierul final surprinzând scorul de 2-1, contra lui Wimbledon. Pe propriul teren gazdele reușesc obținerea a doar două victorii în ultimele cinci etape. Aceștia se impun în mai multe rânduri în fata unor echipe importante precum Gillingham sau Wimbledom, însă cea mai semnificativă fiind cea din prima rundă a campionatului Crawley, cu 1-0.
 
Ca și rezultat al etapelor pe care le-au prezentat, aceștia se află la mijlocul campionatului, pe locul 13, neavând tocmai un rezultat general pozitiv. Șansele de acalificare mai departe pentru gazde sunt mici, având adversare puternice.
 
Obiectivul nu este ușor de îndeplinit și are în vedere obținerea unuia dintre primele două locuri, care le oferă acestora calificarea mai departe în EFL Trophy.
 
Lotul celor de la Carlisle este destul de echilibrat, având ca principal marcator pe Dennis, care în sezonul actual impreionează prin numărul de șase reușite. Acesta este un jucător destul de important, fiind un plus pentru gazde în etapa contra Fleetwood.

 

Echipă probabilă și absenți

Tehnicianul gazdelor de pe Brunton Park va avea un lot intact, având cei mai buni jucători disponibili pentru a se impune.
  • Echipă probabilă:  (4-3-3) Holy - Back, Feeney, Huntington, Mellish - Armer, Harris, Moxon - Gibson, Dennis, Edmondson
Ambele echipe marchează (Da – GG)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.65
PsF 2 (Oaspeții conduc la pauză sau câștigă)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.90

Fleetwood Town - Noutati, forma actuala si echipa probabila

În vederea oaspeților, etapa a doua din grupa EFL nu este o misune ușoară, întâmpinând o echipă problematică. Greșelile din ultimele etape pe plan defensiv sunt o problemă pentru Fleetwood, fiind nevoiți în închiderea apărării de atacul advers.
 
Ultima confruntare vine cu o remiză, meci disputat în campionat, fluierul final surprinzând scorul de 1-1, contra lui Charlton. Aceștia se impun în mai multe rânduri în fața unor echipe importante, cea mai impresionantă dintre acestea clasându-se ca fiind cea contra lui Peterborought, terminată prin scorul final de 1-0. De asemenea, în ultimele 5 etape din deplasare, oaspeții sunt înfrânți o singură dată, cu anume împotriva lui Port Vale, cu 2-1.
 
Ținând cont de rezultatele din campionatul intern, oaspeții se află într-o situație mai bună decât a adversarilor de marți. Prima etapă din EFL nu este tocmai un rezultat dezamăgitor, fiind un egal, contra Barrow. 
 
Obiectivul oaspeților are în vedere obținerea unuia dintre primele două locuri, care le oferă calificarea pe un loc mai departe în EFL Trophy.
 
Fleetwood are un lot mai bine pregătit față de al gazdelor, având ca principal marcator pe Betty care reușește marcarea a două reușite. Acesta este un jucător destul de important, deși cifrele nu ne idică același lucru.
 

Echipă probabilă și absenți

Tehnicianul oaspeților va beneficia de un prim 11 fără absenți, din care nu vor putea lipsi cei mai buni jucători.
  • Echipă probabilă: (4-2-3-1)  Lynch - Rooney, Nsiala, Earl, Andrew - Warrington, Vela - Macadam, Batty, Morton - Muskwe

Carlisle United  - Fleetwood Town: Pariuri, pronosticuri si cote

Confruntări directe Carlisle United vs Fleetwood Town

Ultima confruntare directă dintre cele două formații este cea de pe data de 1.09.2020 din EFL, acesta fiind terminată prin victoria lui Fleetwood, rezultat prin scorul de 3-1.

Ponturi pariuri Carlisle United vs Fleetwood Town

Ambele echipe marchează (Da – GG) cota 1.65 (Superbet)

Luând în considerare faptul că ambele echipe se află în situații asemănătoare și vin în această confruntare după rezultate care nu sunt foarte opuse, meciul va fi unul imprevizibil, însă în care voi alege pe a miza pe agresiune din partea atacurilor, marcând cu siguranță ambele echipe.

PsF 2 (Oaspeții conduc la pauză sau câștigă) cota 1.90 (Superbet)

Așa cum am precizat și mai sus, cele două adversare vor încerca să impună un joc cât mai ofensiv, însă voi miza pe o prestație mai stbilă impusă de către oaspeți, care vor prelua conducerea cel puțin la pauză.
Ambele echipe marchează (Da – GG)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.65
PsF 2 (Oaspeții conduc la pauză sau câștigă)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.90