Meciul zileiCadizManchester UnitedAmicalEstadio Nuevo MirandillaGGTotal goluriPeste / SubWinmasters
222

Pronostic Cadiz vs Manchester United - Amical

100% pana la  500 RON

Cu toate că suntem în plină desfășurare a Campionatului Mondial de fotbal FIFA 2022 Qatar, Cadiz și Manchester United se vor înfrunta într-un meci amical pe data de 7 decembrie. Meciul se va disputa în Spania și este parta a unui tur desfășurat de Manchester United pentru a-și menține jucătorii în forma. Cadiz vs Manchester United se joacă miercuri, 7 decembrie de la ora 21:00, pe Estadio Nuevo Mirandilla.

Ambele echipe marchează (GG - Da)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.60
Total goluri (Peste 2.5)
100% pana la  500 RON
Cota: 1.65

Cadiz - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Cadiz vine în această partidă cu un lot aproape complet întrucât în afară de australianul Awer Mabil, nu dispun de alți jucători ce participă la Campionatul Mondial FIFA 2022 Qatar.

Cadiz a avut parte de un sezon mai puțin reușit iar această pauză competițională pare să se fi ivit la momentul oportun, deoarece echipa antrenată de Sergio Gonzalez a avut parte de o singură victorie, două remize și două înfrângeri în ultimele 5 etape de campionat.

Poziție în campionat

Cadiz are parte de un sezon în care trebuie să facă mult mai mult pentru a se salva de la retrogradare, întrucât momentan se află doar pe penultima poziția în clasament cu un total de doar 11 puncte cumulate în 14 meciuri jucate și un golaveraj demn de filmele de groază cu doar 9 goluri marcate și 26 primite.

Obiectiv

Cadiz are ca obiectiv în acest sezon salvarea de la retrogradare, obiectiv foarte realizabil ținând cont de faptul că se află la doar un punct în urma echipei clasate pe poziția 17, prima poziție ce oferă salvarea de la retrogradare. Obiectivul acestui amical pentru Cadiz este să testeze diferite formule de joc și să-și aducă jucătorii la o formă fizică bună, astfel încât la reluarea campionatului Cadiz să poată acumula cât mai multe puncte.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-2-3-1) Lozano – Alejo, Fernandez, Sobrino – San Emeterio, Alcaraz – Carcelan, Fali, Cala, Espino – Ledesma

 

Ambele echipe marchează (GG - Da)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.60
Total goluri (Peste 2.5)
100% pana la  500 RON
Cota: 1.65

Manchester United - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Manchester United vine în această partidă cu mulți jucători ce pretrec foarte multe minute pe banca de rezerve a clubului, întrucât marea majoritate a titularilor participă la Campionatul Mondial FIFA 2022 Qatar.

Antrenorul Erik ten Hag vede acest moment ca fiind oportunitatea perfectă pentru a le oferi minute celor ce nu au demonstrat prea multe de-a lungul sezonului și dorește să creeze opțiuni viabile în cazul accidentărilor sau a oboselii cumulate a celor ce sunt de regulă titulari. Pe data de 10 decembrie United va urma să mai dispute un meci amical împotriva echipei Real Betis ca parte a turului de pregărite din Spania.

Poziție în campionat

Manchester United a avut parte de un sezon ceva mai reușit ca anul trecut, însă gurile rele spun că problemele echipei nu sunt deloc rezolvate și vor veni vremuri grele pentru United. Cu toate acestea, echipa se clasează pe poziția a 5-a în campionat cu un total de 26 de puncte cumulate în 14 meciuri jucate, având totuși probleme defensive, lucru demonstrat prin faptul că a primit 20 de goluri acest sezon.

Obiectiv

Obiectivul echipei conduse de ten Hag pentru acest meci este să-și aducă jucătorii la forma fizică necesară duelurilor feroce din Premier League dar și să creeze relații de joc mai bune între „rezervele” echipei Manchester United.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă (4-3-3) Garnacho, Martial, Elanga – Van de Beek, Iqbal, McTominay – Williams, Mengi, Lindelof, Wan-Bissaka – De Gea

 

Cadiz - Manchester United: Pariuri, pronosticuri si cote

Meciurile directe Cadiz vs Manchester United

Acest meci va fi o premieră pentru cele două echipe întrucât aceastea nu s-au mai întâlnit niciodată în istorie.

Ponturi pariuri Cadiz vs Manchester United

Ambele echipe marchează (GG - Da) cota 1.60 (Superbet)

Ținând cont de faptul că acest meci este un meci amical, ne așteptăm ca acesta să fie abordat cu ceva mai mare lejeritate de ambele echipe, iar de aceea credem că vom vedea spații mari în defensive și goluri destul de ușor marcate. Ca urmare acestui fapt, voi miza pe faptul că în acest meci ambele echipe vor marca.

Total goluri (Peste 2.5) cota 1.65 (Betano)

Un meci amical este abordat de antrenori cu câteva lucruri în gând: dezvoltarea relațiilor de joc, testarea diferitelor formule tactice și evitarea accidentărilor. Ținând cont de faptul că ambele echipe au nevoie să experimenteze diverse formule tactice și cel mai probabil vor schimba toți jucătorii prezenți în teren pe parcursul acestei partide, ne așteptăm și la erorir defensive sau o lejeritate prea mare în a încerca să evite încasarea golurilor, iar de aceea consider că se vor marca cel puțin 3 goluri în meci.

 

Ambele echipe marchează (GG - Da)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.60
Total goluri (Peste 2.5)
100% pana la  500 RON
Cota: 1.65