Meciul zileiBurton AlbionWigan AthleticLeague OnePirelli Stadium Princess WayGGBetano
486

Pronostic Burton Albion vs Wigan Athletic - League One

100% pana la  500 RON

O altă confruntare interesantă azi este meciul din etapa 40 din League One, cu Burton Albion, formația antrenată de Jimmy Floyd Hasselbaink, pe post de gazde pentru Wigan Athletic, aflați sub comanda lui Leam Richardson. Meciul va fi disputat pe 12 aprilie, de la ora 21:45, pe Pirelli Stadium Princess Way.

 

Peste 0,5 goluri gazde
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.53
Ambele echipe marchează
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.90

Burton Albion - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Echipa gazdă se pregătește pentru meciul de marți seară, după ce în campionat este posesoarea unei prestații destul de proaste și slabe, aflându-se pe locul 17, care îi poate duce către retrogradarea din League One.

În ultima partidă disputată în campionat, gazdele reușesc obținerea unui egal contra lui Plymouth, cu scorul de 1-1. În ultimele 5 confruntări aceștia sunt înfrânți de 3 ori, contra unor echipe precum Oxford, Charlton și Morecambe. Una dintre cele mai rușinoase înfrângeri o reprezintă cea de pe 5 martie, partidă în care cei de la Oxford strecoară în poarta gazdelor un număr de 4 goluri. Acest rezultat este unul dezamăgitor pentru Burton Albion, singurul gol marcat de către gazde fiind inutil.

Ca urmare a seriei dezamăgitoare de rezultate, de care gazdele au avut parte, numărul mic de 48 puncte acumulate este cauzat de 19 înfrângeri, 9 egaluri și 13 victorii. Aceștia se află la doar 1 punct de Shrewsbury și la două față de cei de la Lincoln.

În ceea ce privește golaverajul gazdelor de marți, cele 48 reușite au efect nul în fața unui număr foarte mare de goluri încasate, cifra de 63 caracterizând defensiva ca fiind una slabă și instabilă.

Ținând cont de situația gazdelor, singurul obiectiv valabil de a se îndeplini rămâne detașarea de pe locul actual al gazdelor, care nu este unul sigur pentru Burton Albion.

Jebbison, marcatorul gazdelor, se poate lăuda cu o serie de 7 reușite, imediat sub el poziționându-se Brayford, care are 5 goluri trecute în cont. Aceștia sunt printre cei mai valoroși jucători ai gazdelor, care vor avea de confruntat cea mai bună echipă din campionat.

Echipă probabilă și absenți Burton Albion

Din fericire pentru gazde, lista cu absenți nu afectează foarte mult lotul, tehnicianul celor de la Burton Albion având la dispoziție un prim 11 aproape intact.

  • Echipă probabilă: (3-4-1-2) Kovar – Hughes, Brayford, Oshilaja – Hamer, Mancienne, Bortwick, Kokolo – Powell – Smith, Chapman
Peste 0,5 goluri gazde
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.53
Ambele echipe marchează
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.90

Wigan Athletic - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Oaspeții se pregătesc pentru etapa cu numărul 40 din campionat după ce în campionatul inatern dau dovadă de o presaţie excelentă. Aceştia sunt deţinătorii primului loc, scopul principal al oaspeţilor fiind menţinerea pe această pozție.

Ultimul meci este înregistrat contra lui Lincoln fluierul final surprinzând scorul de 3-1, meciul fiind dominat de către elevii lui Richardson din punct de vedere statistic. La fel de puternic ca și acesta este meciul contra lui Morecambe, formației în fața căreia se impune prin scorul de 4-0. Pe lângă prestația slabă din sezonul curent, Wigan se poate lăuda cu un număr destul de mare de 26 victorii, acestea fiind urmate de 8 egaluri. Totodată aceștia pierd cele 3 puncte de 6 ori pe parcursul a 40 etape.

Ca urmare a seriei stabile de rezultate din League One, Wigan se clasează pe prima poziție, la doar 3 puncte în fața celor de la Milton, care în cazul pierderii celor 3 puncte vor avea probabilitatea de a obține locul oaspeților.

Dacă ne uităm către golaveraj, aceștia reușesc marcarea a 73 goluri, totodată primind 36 de goluri. Diferența dintre cele două este de +37, lucru foarte mulțumitor pentru oaspeți..

Chiar dacă poziționarea în clasament este cea dorită, obiectivul acestora este evitarea decăderii în clasament, lucru de care aceștia se feresc încă de la începutul campionatului.

Principalul marcator al oaspeților este Keane, care în sezonul actual se laudă cu un număr de 21 de reușite, acesta fiind principalul plus al celor de la Wigan, care va avea rolul decisiv în etapa de marți.

Echipă probabilă și absenți Wigan Athletic

Lotul oaspeților din meciul de pe 12 aprilie nu va fi unul foarte afectat de către absenți, lucru pozitiv pentru tehnicianul lui Wigan.

  • Echipă probabilă: Amos – Watts, Whatmough, Kerr – Bennet, Naylor, Power, Darikwa – Keane – Maggenis, Lang

 

Burton Albion - Wigan Athletic: Pariuri, pronosticuri si cote

Meciuri recente Burton Albion – Wigan Athletic

Una dintre ultimele confruntări directe este cea de pe data de 30.10.2021, din campionat, care se încheie prin victoria lui Wigan, prin scorul de 2-0.

Ponturi pariuri Burton Albion – Wigan Athletic

Peste 0,5 goluri gazde cota 1.53 (Superbet)

În ciuda prestației deloc strălucite a lui Burton Albion, aceștia vin pregătiți pentru acumularea unui rezultat pozitiv, deși Wigan este o echipa foarte stabilă, care în orice moment poate obține avantajul disputei. Așadar, voi miza pe un meci destul de puternic, în care defensivele celor două vor încerca să oprească atacurile periculoase, deși gazdele vor avea o misiune destul de complicată contra lui Wigan, însă reușind cu siguranță să marcheze minim un gol.

Ambele echipe marchează (GG) cota 1.90 (Superbet)

Ținând cont de cele precizate și la pontul principal, meciul va fi unul foarte deschis din privința atacurilor, fapt care mă determină să mizez pe înscrierea a câte un gol din partea fiecărei echipe.

 

Peste 0,5 goluri gazde
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.53
Ambele echipe marchează
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.90