Meciul zileiBrighton & Hove AlbionManchester UnitedPremier LeagueAMEX StadiumCasa Pariurilor
116

Pronostic Brighton & Hove Albion vs Manchester United - Premier League

100% pana la  600 RON
Etapa cu numărul 36 din Premier League ne aduce un meci cu două formații stabile, gazdele fiind cei de la Brighton & Hove Albion, antrenați de către Graham Potter, primidu-i acasă pe cei de la Manchester United, formație aflată sub conducerea lui Ralf Rangnick. Partida va avea loc pe data de 7 mai, de la ora 19:30, pe Amex Stadium. În ceea ce privește această avancronică, vă voi detalia partida, urmând ca la final să găsiți ponturile pe care le-am gândit pentru meciul cu numărul 36 din cel mai important campionat al lumii.
 
2-4 goluri (se marchează între 2 și 4 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.55
X2&0-4 (egal sau victorie oaspeți și se marchează maxim 4 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.65

Brighton & Hove Albion  - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Cei de la Brighton se pregătesc pentru etapa de sâmbătă de pe o poziție destul de mulțumitoare, deși situația nu este una tocmai echilibrată, aceștia întâmpinând un traseu destul complicat în actualul sezon.
 
Ultima confruntarea pentru Brighton se dovedește a fi una surprinzătoare ca și rezultat, obținând victoria contra lui Wolves. Pe lângă etapa descrisă mai sus în Premier League, în ultimele 5 etape aceștia gazdele reușesc să-și repare situația, reușind să obțină trei victorii semnificative, contra unor formații precum Arsenal, cu 2-1, contra lui Tottenham, cu 1-0 și împotriva celor de la Wolves, cu scorul de 3-0. Deși poziția curentă nu este cea mai mulțumitoare, aceștia speră la acumularea a minim unui punct contra adverarilor de la Manchester United.
 
Ca urmare a numărului de 44 puncte acumulate, Brighton ajunge până pe locul 9, cu un punct peste Newcastle, și cu doar 5 puncte sub cei de la Wolves. Pe lână aceștia, diferența de adversarii de vineri este destul de mare, ci anume de 14 puncte.
 
În ceea ce privește golaverajul gazdelor, atacul lui Bringhton se laudă cu un total de 34 reușite, care au un rezultat inutil în fața celor 42 goluri primite, ce nu reflectă tocmai o situație deloc satisfăcătoare pentru gazde.
 
Luând în considerare situația actuală a gazdelor, aceștia au ca obiectiv cel puțin menținerea pe actualul loc, poziția lui Brighton fiind în pericol dacă ne uitam către ultimele meciuri.
 
Lotul este unul destul de valoros și de stabil, aceștia lăudându-se cu jucători ca Maupay, Allister și Trossard. Maupay, atacantul gazdelor, se laudă cu un număr de 8 goluri.

 

Echipă probabilă și absenți

Primul 11 va fi unul aproape intact, aceștia neavând absenți, lucru care le poate oferi un plus destul de semnificativ contra lui Manchester United.
  • Echipă probabilă: (4-2-3-1) Sanchez; Lamptey, Veltman, Dunk, Cucurella; Bissouma, Moder; March, Gross, Trossard; Maupay
 
2-4 goluri (se marchează între 2 și 4 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.55
X2&0-4 (egal sau victorie oaspeți și se marchează maxim 4 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.65

Manchester United - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Manchester United vine după ce în Premier League nu impresionează în nici un fel, neobţinând un loc în Cupele Europene. Presaţia din campionat nu este una favorabilă pentru diavolii roşii, aceștia dețind locul 6, care îi elimină din Liga Campionilor. 
 
În ultimele 5 etape din Premier League aceștia au în cont două victorii, două înfrângeri şi un egal, o victorie semnificativă fiind cea contra lui Brentford, aceștia acumulând cele 3 puncte prin scorul de 3-0. În afară de rezultatele prezentate mai sus, aceștia mai dețin și o înfrângere usturătoare contra Liverpool, prin scorul final de 4-0 şi contra Arsenal, cu scorul de 3-1. Pe de altă parte, în Champions League aceştia nu reuşesc să impună o prestaţie impunăroare, fiind eliminaţi de către Atletico Madrid, prin scorul general de 2-1, lucru negativ pentru oaspeți.
 
Ca și urmare a rezultatelor din Premier League, aceștia dețin un număr de 58 puncte și se clasează pe locul 6, având în total 16 victorii, 10 egaluri și 10 înfrângeri, aceștia aflându-se la trei puncte sub Totenham.
 
Golaverajul nu este unul tocmai binevenit, atacul lui Manchester United marcând un număr de 57 de reușite, iar defensiva primind 52 goluri. Aceștia dețin o prestație destul de slabă din punct de vedere defensiv, deși dețin o echipă destul de puternică.
 
Ținând cont de ultimele rezultate, United are un obiectiv destul de greu de îndeplinit. Aceștia au în vedere califiacarea pe un loc la cupele Europene, lucru destul de important pentru formația lui Ralf.
Gazdele au un lot destul de puternic, principalii marcatori fiind Ronaldo și Bruno, ambii având către 18 și 10 reușite, totodată fiind printre singurii jucători cu caracter de lideri, de această dată având misiunea de a triumfa în fața uneia dintre cele mai surprinzătoare echipe din Premier League. 

 

Echipă probabilă și absenți

Oaspeții vor avea de suferit în urma unui număr mare de absenți, lipsind Grenwood, Shaw, Bailly, Rashford, Van Bisaka și Cavani, tehnicianul celor de la Manchester având la dispoziție un prim 11 afectat.
  • Echipă probabilă: (4-2-3-1): De Gea – Dalot, Maguire, Lindelof, Telles – Fred, McTominay – Sancho, Fernandes, Pogba – Ronaldo.
Absenți: Grenwood, Shaw, Bailly, Rashford, Van Bisaka și Cavani
 

Brighton & Hove Albion  - Manchester United: Pariuri, pronosticuri si cote

Confruntări recente Brighton - Manchester United

Cele două echipe s-au întâlnit ultima dată pe data de 15.2.2022, în cadrul campionatului intern. Victoria este de partea celor de la Manchester United, cu nscorul de 2-0.

Ponturi pariuri Brighton - Manchester United

2-4 goluri (se marchează între 2 și 4 goluri) cota 1.55 (Superbet)

Etapa de sâmbătă ne aduce două echipe destul de diferite, gazdele deținând o prestație ceva mai slabă decât United. Deși diferența dintre locuri este una minoră, etapa va fi una agresivă și imprevizibilă. Voi miza pe un meci strâns și pe un joc ofensiv, în care cu siguranță aceștia vor izbuti în a trece minim două și maxm patru goluri.

X2&0-4 (egal sau victorie oaspeți și se marchează maxim 4 goluri) cota 1.65 (Superbet)

Așa cum am precizat și în pontul principal, meciul va fi unul destul de echilibrat din ambele părți. Deși oaspeții dețin o prestație mai bună, sunt sigur că și Brighton va da dovadă de echilibru, însă nereușind să salveze poarta de atacul gazdelor. Ținând cont de lotul mult mai stabil al lui Manchester United, cu siguranță aceștia se vor impune, marcând maxim patru goluri.
 
 
 
2-4 goluri (se marchează între 2 și 4 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.55
X2&0-4 (egal sau victorie oaspeți și se marchează maxim 4 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.65