Brighton & Hove AlbionCrystal PalacePremier LeagueFalmer StadiumAMEX StadiumComboWinmasters
77

Pronostic Brighton & Hove Albion vs Crystal Palace - Premier League

100% pana la  1500 RON

O nouă zi vine și cu o nouă serie de confruntări surprinzătoare, una dintre ele fiind disputa cu numărul 22 din Premier League, de această dată funcția de gazdă fiind ocupată de către formația antrenată de Grajam Porter, Brighton & Hove Albion, avându-i ca oaspeți pe cei de la Crystal Palace, aflați sub comanda lui Patrick Vieira. Meciul va fi disputat pe 14 Ianuarie, de la ora 22:00, pe Falmer Stadium – acum denumit American Express Community Stadium ca urmare a unei sponsorizări.

În această avancronică vă voi detalia partida, urmând ca la final să găsiți ponturile pentru meciul cu numărul 22 din cel mai important campionat al lumii.

GGsau3+ (ambele echipe marchează minim un gol sau se marchează minim 3 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.65
|1+ (se marchează minim 1 gol în prima repriză)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.47

Brighton & Hove Albion - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Gazdele acestei confruntări vin în meciul de vineri de pe o poziție destul de favorabilă, situația fiind totuși destul de dezechilibrată, aceștia întâmpinând o serie de urcușuri și coborâșuri. Ultima confruntarea pentru aceștia se dovedește a fi p reușită, reușind promovarea încupă chiar în fața celor de la West Brom, fluierul final surprinzând scorul de 2-1, deși partida a fost deschisă de către elevii lui Vieira, prin cele două reușite decisive ale lui Moder din minutul 81 și Maupay din minutul 98. În concordanță cu acest rezultat, în Premier League ultima confruntare se arată a fi un bonus, acumulând cele 3 puncte în fața celor de la Everton, cu scorul de 3-2, această victorie proiectând-i pe locul 9 al clasamentului. Deși poziția curentă nu este cea mai mulțumitoare,, pe propriul teren se laudă cu o serie de 3 victorii aproape consecutive, pe lângă cele 3 reușite având ocazia de a se lăuda prin egalul contra Chelsea.

Cu un total de 27 puncte acumulate, aceștia sunt deținători ai locului 9, fiind amenințați de către Leicester, cu doar 2 puncte sub gazdele de mâine. Pe lână aceștia, diferența de adversarii de vineți este de doar 5 puncte, misiune cu rol foarte important pentru a păstra diferența.

În ceea ce privește golaverajul, atacul gazdelor au trecute în cont un număr d egal de 20 reușite, care au un rezultat inutil în fața celor 20 goluri primite, ce nu reflectă tocmai o situație prea bună în rândul fundașilor din lotul lui Vieira.

Obiectivul celor de la Brighton nu este unul prea sofisticat, calificarea în play off-ul campionatului având ca cifră caracteristică doar 8 puncte. Însă șansa de a fi îndepărtați de pe podium este una destul de mare, fapt datorită căruia se vor lupta pentru a acumula maximul de puncte în fața celor de la Crystal Palace.

Dacă privim către lot, aceștia au vedete precum Maupay, Allister și Trossard, primul precizat fiind unul dintre cei mai valoroși atacanți, cu un total de 7 reușite. Misiunea de a obține cele 3 puncte va fi una destul de complicată, pe care aceștia o vor trata cu maximă seriozitate și dedicare.

Echipă probabilă și absenți Brighton

De pe lista cu absenți a gazdelor fac parte jucătorii Sarmiento și Mwepu, tehnicianul lui Brighton fiind nevoit să se bazeze în acumularea celor 3 puncte pe Moder, Lallana, Cucurella, Trossard, Maupay, aceștia oferind un plus de valoare gazdelor..

  • Echipă probabilă: (3-5-2) Sanchez – Veltman, Duffy, Burn – Lamptey, Allister, Moder, Lallana, Cucurella – Trossard, Maupay
  • Absenți: Sarmiento, Mwepu
GGsau3+ (ambele echipe marchează minim un gol sau se marchează minim 3 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.65
|1+ (se marchează minim 1 gol în prima repriză)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.47

Crystal Palace - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Crystal Palace se pregătește pentru confirmarea de vineri, după ce în Premier League nu izbutește impunerea unui rezultat pozitiv, pierzând în fața celor de la West Ham, adversarii având asigurată victoria încă după finalul primei reprize, când pe tabelă apăreau 3 reușite în dreptul acestora, urmând ca a doua repriză să suprindă scorul de 3-2. În ultimele 5 confruntări din deplasare, oaspeții se impun prin acumularea unei victorii și a unui egal egaluri, cele 3 puncte fiind acumulate în urma partidei cu Millwall, cea mai drastică înfrângere dintre cele 3 fiind cea contra celor de la Tottenham, vândă tabela suprinde rezultatul final de 3-0.

Deși aceștia nu reușesc să reflecte un start prea promițător, poziția a 12 a îi ține momentan departe de retrogradare, aceasta fiind datorată celor 23 puncte, acumulate pe parcursul a doar 5 victorii, 8 egaluri și 7 înfrângeri. Această poziție nu este una sigură pentru elevii lui Patrick Vieira, care se află la egalitate de puncte cu cei de la Brenford, aflați cu o poziție sub oaspeții din meciul de vineri.

În concordanță cu situația acestora din Premier League, atacul celor de la Crystal se laudă doar cu un număr de 29 reușite, aceta fiind un număr infirm în fața celor 30 de goluri primite de către defensivă.

Dacă me axăm și pe obiectivul celor de la Crystal, ținând cont de îmbunătățirea situației din ultimele meciuri, țintește obținerea unei poziții cât mai departe de playoff și de ce nu un loc cât mai aproape de podium le-ar asigura participarea și în sezonul următor.

În ceea ce privește lotul, singurii jucători cu mai mult de 3 reușite sunt Zaha, Gallagher și Benteke, care pe lângă prestația lor, reprezintă un plus de valoare pentru formația lui Vieira.

Echipă probabilă și absenți Crystal Palace

Din punct de vedere al absenților, de pe lista cu primul 11 vor lipsi Ayew, Kouyate, Zaha, în locul acestora fiind aleși pentru a intra pe teren Gallagher,Zaha, Benteke și Edouard.

  • Echipă probabilă: (4-3-3) : Guaita – Ward, Andersen, Guehi, Mitchell – Gallagher, Hughes, Schlupp – Olise, Benteke, Edouard
  • Absenți: Ayew, Kouyate, Zaha

Brighton & Hove Albion - Crystal Palace: Pariuri, pronosticuri si cote

Ultima confruntare dintre cele două formații se arată a fi în avantajul celor de la Crystal Palace, care se impun prin scorul strâns de 2-1.

Confruntarea de azi este una imprevizibilă din punct de vedere al ultimelor rezultate din campionat, Brighton fiind o echipa destul de stabilă, aflându-se într-o situație mult mai bună decât Crystal. Voi miza pe un meci ofensiv, în care cu siguranță golul ca veni din ambele părți, în caz contrat minima de 3 goluri fiind un obiectiv ușor de depășit.

Așa cum am precizat și mai sus, meciul va fi unul ofensiv din partea ambelor formații, fapt prin care voi miza la depășirea bornei de 1 gol în prima repriză, confruntarea dovedindu-se a fi una deschisă din punct de vedere al rezultatului.

GGsau3+ (ambele echipe marchează minim un gol sau se marchează minim 3 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.65
|1+ (se marchează minim 1 gol în prima repriză)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.47