Meciul zileiBrighton & Hove AlbionChelseaPremier LeagueChelsea FCAMEX StadiumFalmer StadiumWinmasters
344

Pronostic Brighton & Hove Albion vs Chelsea - Premier League

100% pana la  500 RON

O nouă zi ne aduce și o nouă serie de confruntări surprinzătoare, una dintre ele fiind disputa cu numărul 24 din Premier League, de această dată funcția de gazdă fiind ocupată de către formația antrenată de Graham Porter, Brighton & Hove Albion, avându-i ca oaspeți pe cei de la Chelsea, aflați sub comanda lui Thomas Tuchel, ales recent cel mai bun antrenor din lume. Meciul va fi disputat pe 18 Ianuarie, de la ora 22:00, pe Amex Stadium. În această avancronică vă voi detalia partida, urmând ca la final să găsiți ponturile pentru meciul cu numărul 24 din cel mai important campionat al lumii.

2-4 (în meci se marchează între 2 și 4 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.60
X2&0-3 (Egal sau câștigă Chelsea și se marchează maxim 3 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.75

Brighton & Hove Albion - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Gazdele confruntării de marți vin pe Amex Stadium de pe o poziție surprinzătoare pentru spectatorii lui Brighton, situația fiind una indecisă, aceștia întâmpinând un traseu destul complicat în actualul sezon. Ultima confruntarea pentru aceștia se dovedește a fi una surprinzătoare, reușind egalul în fața celor de la Crystal Palace, fluierul final surprinzând scorul de 2-1, deși partida a fost deschisă de către elevii lui Vieira, prin lovitura de pedeapsă ratată și prin golul anulat din prima repriza, urmând ca diferența să fie înlăturată abia în minutul 87, prin autogolul lui Anderson. În concordanță cu acest rezultat, pe lângă etapa descrisă mai sus în Premier League penultima confruntare se arată a fi un rezultat mult mai avantajos ca și urmare, acumulând cele 3 puncte în fața celor de la Everton, cu scorul de 3-2, această victorie proiectând-i pe locul 9 al clasamentului. Deși poziția curentă nu este cea mai mulțumitoare, pe propriul prezintă o serie de 3 etape deloc mulțumitoare, pe lângă reușita contra lui Brenford având în cont o înfrângere și un egal.

Ca urmare a celor 28 puncte acumulate, aceștia sunt deținători ai locului 9, fiind amenințați de către Leicester, cu doar 3 puncte sub cei de la Brighton. Pe lână aceștia, diferența de adversarii de vineri este una greu de descris, pe cele două formații despărțindu-le 15 puncte.

Din punct de vedere al golaverajului, atacul gazdelor de laudă cu un total de doar 21 reușite, care au un rezultat inutil în fața celor 21 goluri primite, ce nu reflectă tocmai o situație deloc satisfăcătoare în rândul fundașilor din lutul formației de pe Amex Stadium.

Obiectivul lui Brighton este unul simplu din privința diferenței de a 6 a clasată , calificarea în play off-ul campionatului având ca cifră caracteristică doar 7 puncte. Însă șansa de a fi îndepărtați de pe podium este una destul de mare, fapt datorită căruia se vor lupta pentru a acumula maximul de puncte în fața concurentei de pe locul 3.

Lotul erate unul decent pentru o formație ca Brighton, aceștia având vedete precum Maupay, Allister și Trossard, primul dintre aceștia fiind unul dintre cei mai valoroși atacanți, cu un total de 7 reușite. Misiunea de a obține cele 3 puncte va fi una destul de complicată, pe care aceștia o vor trata cu maximă seriozitate și dedicare.

Echipă probabilă și absenți Brighton

Din primul 11 al gazdelor fac nu parte jucătorii Sarmiento, Mwepu, Dunk și Lallana, tehnicianul lui Brighton fiind nevoit să se bazeze în acumularea celor 3 puncte pe Moder, Lallana, Cucurella, Trossard, Maupay, aceștia oferind un plus de valoare gazdelor.

 

  • Echipă probabilă: (4-4-2) Sanchez – Lamptey, Webster, Burn, Cucurella – Gross, Lallana, Moder, Mac Allister – Trossard, Maupay
  • Absenți: Sarmiento, Mwepu, Dunk, Lallana
2-4 (în meci se marchează între 2 și 4 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.60
X2&0-3 (Egal sau câștigă Chelsea și se marchează maxim 3 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.75

Chelsea - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Oaspeții se pregătesc pentru meciul de marți seară după un start cu rezultate destul de impresionante în actuala cursă pentru câștigarea titlului, însă în ultima dispută din Premier League suferind o înfrângere destul de strânsă contra primei clasată, oaspeții de mâine fiind deținătorii unor ocazii imense, însă pe fă-te elevii lui Țuchel nu izbutesc în a le fructifica. Pensionarii se pot lăuda cu una dintre cele mai surpizătoare prestații din sezonul actual, locul 2 fiind urmarea unei serii de 12 victorii, 7 egaluri și 3 înfrângeri, două dintre nereușitele mai important fiind turul împotriva marei rivale de sâmbătă Manchester City, ca rezultat final înscriindu-se pe tabelă scorul de 1-0 și returul de sâmbătă, meci în care același rezultat dictează soarta meciului. Ultimele rezultate nu îi avantajează pe oaspeți în avansarea către titlu, deși aceștia se pot lăuda cu o serie de 11 etape fără înfrângere, lucru cate totuși nu întrece performanța primei clasate.

Ca și rezultat al etapelor descrise mai sus, putem spune că Chelsea este o formație echilibrată din toate punctele de vedere, cu un total de 43 puncte, aflându-se pe locul 3 de le podium, în urma celor 22 de dispute acumulând un număr de 12 victorii, 7 egaluri și doar 3 înfrângeri.

Din privința golaverajului formației oaspete, atacul echipei de pe Stamford se laudă cu cele 45 reușite, în timp ce pe plan defensiv aceștia încasează doar 17 goluri, clasându-și defensiva ca fiind una dintre cele mai puternice din Premier League.

În concordanță cu ultimele rezultate, care nu îl mulțumesc în nici un fel pe Tuchel, obiectul oaspeților constă în câștigarea trofeului cel mare, funcție pe care oaspeții o doresc cu orice preț, fiind nevoiți să acumuleze cele 3 puncte contra lui Brighton.

Echipa celor de la Chelsea este una foarte valoroasă, lăudându-se cu vedete precum Azpilicueta, Thiago Silva, Rudiger, Kante, Jorginho, Pulisic și Havertz, însă pe lângă cei precizați mai sus, singurii care au în cont mai mult de 3 reușite fiind James și Mount, Lukaku, Jorjinho și James. Acești jucători formează echipa de neegalat, care în partida de pe 18 ianuarie va da tot posibilul pentru triumfarea în fața celei mai bune formații din Premier League.

Echipă probabilă și absenți Chelsea

Singurii absenți din lista cu lotul de marți sunt James, Chilwell, Chalobah, Christensen, care suferă în urma unor accidentări. Așadar, antrenorul formației engleze fiind nevoit să pună victoria pe umerii lui Mount, Havertz, Lukaku și Jorjinho.

  • Echipă probabilă: (3-4-2-1) Kepa – Rudiger, T Silva, Sarr – Azpilicueta, Kovacic, Kante, Alonso – Mount, Werner – Lukaku
  • Absenți : Chilwell, James, Christensen

Brighton & Hove Albion - Chelsea: Pariuri, pronosticuri si cote

Ultima confruntare dintre cele doua echipe se arată a fi în avantajul ambelor concurente, ca rezultat al scorului final de 1-1.

Deși ambele concurentese află pe două poziții destul de opuse și venind în această partidă după rezultate destul de slabe, meciul va fi unul imprevizibil, în care voi miza pe marcarea a minim 2 goluri, borna de 4 nefiind depașită de către cele două formații, care vor încerca să obțină cele 3 puncte cu orice preț.

Așa cum am precizat și mai sus, cele doua adversare vor încerca să impună un joc cât mai agresiv, însă, deși Chelsea vine după o perioadă mai proastă din privința rezultatelor, voi miza pe victoria sau egalul acestora, cu o borna de 0-3 goluri.

2-4 (în meci se marchează între 2 și 4 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.60
X2&0-3 (Egal sau câștigă Chelsea și se marchează maxim 3 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.75