Meciul zileiBetis SevillaAlavesLaLigaReal BetisDeportivo AlavesEstadio Benito VillamarínNetBet
576

Pronostic Betis Sevilla vs Alaves - LaLiga

500 RON freebet la primul pariu pierzator

Ziua de 18 Ianuarie aduce o nouă confruntare, de această dată cu partida cu numărul 21 din La Liga, având ca și adversare pe formația antrenată de către Manuel Pellegrini, Real Betis și echipa aflată sub conducerea lui Javier Calleja, Deportivo Alaves. Partida va avea loc pe data de 18 Ianuarie, de la ora 21:00, pe Estadio Benito Villamarin. În ceea ce privește această avancronică, vă voi detalia partida, urmând ca la final să găsiți ponturile pe care le-am gândit pentru meciul cu numărul 21 din campionatul intern al Spaniei.

1X&2+ (Betis nu pierde și se marchează minim 2 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.40
|1-3 (se marchează minim 1 și maxim 3 goluri în prima repriză)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.45

Betis Sevilla - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Gazdele acestei etape vin după un start destul de stabil din privința realizărilor, după ce în ultima etapă aceștia au reușit să obțină acumularea celor 3 puncte, meciul având loc contra lui Sevilia, tabela surprinzând scorul de 2-1, după ce gazdele de marți au închis tabela prin reușita din minutul 73 a lui Canales. Pe de altă parte, excluzând etapa descrisă mai sus, ultima etapă de pe propriul teren se arată a fi una dezamăgitoare, care este rezultată scorului de 2-0, de această dată partida având loc împotriva lui Celta Vigo. În ciuda acestui rezultat negativ, aceștia încă mai sunt pe locul 3, care le oferă o caracteristică, fiind obligați în a proiecta obligația unei victorii. Cea mai importantă victorie de pe propriul teren al gazdelor este cea împotriva lui Real Sociedad, ca rezultat fiind scorul de 4-0, cu 2 reușite din partea aceluiași jucător, Moreno.

Ca urmare a etapelor prezentate mai sus, elevii lui Manuel se clasează pe locul 3, cu un total de 34 puncte acumulate, rezultate în urma a 10 victorii, 3 egaluri și 7 înfrângeri, fiind amenințați din spate de către Atletico Madrid, aflată la un punct în spatele acestora.

Din punct de vedere al golaverajului, atacul celor de la Betis au trecute în cont 33 de reușite, o treime dintre ele fiind trecute în dreptul lui Juanmi, iar din punct de vedere al defensivei, cele 24 goluri clasează apărarea ca fiind una dintre cele mai echilibrate din La Liga.

Ținând cont de prestația impresionantă d care aceștia au dat dovadă, singurul obiectiv care mai are șanse reale pentru împlinire este calificarea pe locul 2, dar bineînțeles, aceasta necesitând un efort mai mare din partea echipei și a jucătorilor.

Echipă probabilă și absenți Real Betis

Din păcate pentru Manuel, echipa va fi afectată de absența lui Alex Moreno, Hector, Bellerin, Willian Jose și Martin Montoya, din primul 11 fiind aleși participe Canales, Fekir, Juanmi și Iglesias, aceștia având pe umeri datoria de a scoate un rezultat cât mai bun contra extratereștrilor.

  • Echipă probabilă: (4-2-3-1) Silva; Sabaly, Gonzalez, Pezzella, Ruiz; Rodriguez, Carvalho; Canales, Fekir, Juanmi; Iglesias
  • Absenți: Alex Moreno, Hector, Bellerin, Willian Jose și Martin Montoya
1X&2+ (Betis nu pierde și se marchează minim 2 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.40
|1-3 (se marchează minim 1 și maxim 3 goluri în prima repriză)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.45

Alaves - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Formația lui Javier se pregătește din meciul de pe stadionul din Sevilla, după ce în La Liga nu reușesc să se impună în fața lui Ath. Bilbao, ca rezultat al scorului final de 0-0, deși acest egal este un rezultat ceva mai bun decât prestația slabă din ultimele 5 meciuri. În ultima confruntare din Cupa Spaniei, oaspeții nu reușesc să se impună în fața celor de la Linares, fluierul final surprinzând un scor în favoarea adversarilor, care în ciuda singurei reușite din minutul 67, aceștia se detașează pe tabelă prin scorul de 2-1. În ultima partidă disputată în deplasare aceștia suferă în urma unui număr imens de goluri încasate de către Villareal, tabela surprinzând scorul final de 5-2.

Ca urmare a situației deloc favorabile din campionatul intern al Spaniei, elevii lui Javier se poziționează pe locul 18, care totodata vine și cu riscul de retrograda, în urma celor 20 partide disputate reușind impunerea în doar 4 etape, pe lângă acestea având în cont 3 egaluri și un număr de 11 meciuri fără urmare pozitivă.

În ceea ce privește golaverajul, acesta este unul deloc promițător, fond slab din ambele puncte de vedere, atacul având trecute pe tabelă 16 reușite, iar defensiva primind un număr de 30 goluri.

Obiectivul are în vedere proiectarea de pe ultimele locuri din La Liga, ținta acestora fiind calificarea pe una dintre pozițiile care le asigură calificarea în sezonul viitor, însă situația fiind destul de complicată din punct de vedere al rezultatelor.

Echipă probabilă și absenți Deportivo Alavés

Din lotul lui Javier nu vor putea fi prezenți John Guidetti, Saul Garcia, Pere Pons și Ximo Navarro, primul 11 având ca și candidați pe Duarte, Joselu și Mendez, care au misiunea de a acumula cele 3 puncte.

  • Echipă probabilă: (4-4-2) Pacheco; Aguirregabiria, Miazga, Rodriguez, Duarte; Jason, Moya, Garcia, Rioja; Joselu, De la Fuente
  • Absenți: John Guidetti, Saul Garcia, Pere Pons și Ximo Navarro

Betis Sevilla - Alaves: Pariuri, pronosticuri si cote

Ultima confruntare dintre cele doua formații este plasată în jurul anului 2021, reușind să se impună cu Betis, care în momentul de față deține un lot ceva mai superior.

Ținând cont că cele două formații vin în confruntarea de marți după ce în campionat au depus prestații total diferite, gazdele vor avea un plus imens în încercarea de a se impune în fața celor de la Alaves, fapt care mă determină să mizez pe impunerea unui joc mai puternic din partea acestora, care cu siguranță se vor impune sau vor remiza, pe tabelă marcându-se cu siguranță minim 2 goluri.

Așadar, așa cum am precizat și mai sus, ambele adversare vor încerca impunerea în meciul de marți, fapt care va duce la o confruntare destul de strânsă, mizând pe stabilitatea din punct de vedere al atacurilor, care cu siguranță vor izbuti în a marca minim 1 gol în prim repriză.

1X&2+ (Betis nu pierde și se marchează minim 2 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.40
|1-3 (se marchează minim 1 și maxim 3 goluri în prima repriză)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.45