Meciul zileiBelgiaTara GalilorUEFA Nations LeagueStade Roi BaudouinCasa Pariurilor
50

Pronostic Belgia vs Țara Galilor - UEFA Nations League

100% pana la  600 RON

UEFA Nations League revine cu una dintre cele mai importante confruntări din grupa patru, având ca și adversare pe echipele naționale din Belgia și Țara Galilor. Partida va avea loc pe data de 22 iulie, de la ora 21:45, pe Stade Roi Baudouin din Bruxelles, Belgia.

Marchează Țara Galilor (Da)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.90
Total goluri Belgia peste 1,5 (Belgia marchează minim 2 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.53

Belgia  - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Formația gazdelor revine în Nations League pentru a obține primul loc al grupei patru, ocupat de către Olanda. Deși grupa acestora nu este tocmai ușoară, lotul Belgiei este unul valoros, care cu siguranță va impune rezultate pozitive.
 
În ultima etapă gazdele reușesc să obțină victoria contra Polonia, prin scorul final de 1-0, prin ajutorul golului marcat de Batshuayi. În ultima confruntare din Cupa Mondială, gazdele reușesc să obțină o remiză în fața celor de la Țara Galilor, pe care îi vor confrunta și mâine, fluierul final surprinzând scorul de 1-1. În ultima partidă disputată pe propriul teren aceștia obțin victoria contra Polonia, cu 6-1.
 
De asemenea, ultimele 5 etape vin pentru gazde cu o serie de trei victorii, o înfrângere și un egal.
Rezultatele impuse de către aceștia le oferă poziția a două, având în cele patru etape un totale de șapte puncte. Prima poziție este singurul obiectiv pentru cei de la Belgia, având nevoie doar de victorii pentru a-i înlătura pe olandezi.
 
În ceea ce privește obiectivul, cei d la Belgia doresc un loc superior față de restul concurentelor din grupă, în momentul de față fiind în lupta pentru primul loc cu Olanda.
 
Din punct de vedere al lotului, putem spune că cel mai important jucător al gazdelor este De Bruyne, acesta fiind principalul plus pentru gazde și care conduce echipa din poziția de căpitan.

 

Echipă probabilă și absenți

Belgia va beneficia de un lot cât mai impunător, în momentul actual neavând jucatori lipsă.
  • Echipă probabilă: (5-3-2) Courtois – Alderweireld, Vertonghen, Boyata – Castagne, Tielemans, De Bruyne, T.Hazard – De Ketelaere, E.Hazard, Mertens
 
Marchează Țara Galilor (Da)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.90
Total goluri Belgia peste 1,5 (Belgia marchează minim 2 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.53

Țara Galilor - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Jucătorii galezi vin în etapa de joi după un start destul de dezamăgitor din privința realizărilor, obținând un singur egal în cele patru etape.
 
Ultima confruntare le aduce acestora un rezultat dezamăgitor, fiind înfrânți în fața primei clasată din Grupă, Olanda, prin scorul de 3-2. În ultimele 5 etape aceștia au în posesie o prestație destul de rea, reușind să obțină doar două rezultate pozitive, o victorie și un egal. Unul dintre cele mai neașteptate rezultate este remiza recentă din Nations League, contra celor de la Belgia, adversarii de joi, formație în fața căreia reușesc să marcheze un singur gol, care le aduce egalul.
 
Rezultatele pe care le-au obținut le oferă ultima poziție, având un singur punct acumulat în cele 4 etape.
Luând în considerare rezultatele celor de la Țara Galilor de până acum, singurul obiectiv pe care aceștia îl pot îndeplini este sfârșirea cel puțin de pe locul trei, având rămase doar două etape.
 
Unul dintre principalii jucatori din lotul oaspeților este Balle, fostul star de la Real Madrid, care deține banderola de căpitan.

 

Echipă probabilă și absenți

Din fericire pentru oaspeți, lista de absenți le oferă un avantaj joi, sperând obținerea unui rezultat pozitiv. 
  • Echipă probabilă: (4-3-3) Hennessey – Davies, Mepham, Rodon, N.Williams – Matondo, Ampadu, Smith, Thomas – Bale, James.
 

Belgia  - Țara Galilor: Pariuri, pronosticuri si cote

Confruntări  directe Belgia vs Țara Galilor

Ultima confruntare dintre cele două formații este plasată în jurul datei de 11.06.2022, în Nations League, fiind încheiată cu egal, prin scorul final de 1-1.

Ponturi pariuri Belgia vs Țara Galilor

Marchează Țara Galilor (Da) cota 1.90 (Superbet)

Ținând cont că cele două formații vin în confruntarea cu numărul cinci după ce au obținut rezultate opuse, meciul se va dovedi a fi de partea gazdelor, însă voi miza pe un meci puternic, în care ofensiva puternică a oaspeților vor reuși strecurarea a minim unei reușite.

Total goluri Belgia peste 1,5 (Belgia marchează minim 2 goluri) cota 1,53 (Superbet)

Așadar, așa cum am precizat și mai sus, ambele adversare vor încerca impunerea în meciul de joi, fapt care va duce la o confruntare dominată de către Belgia, mizând pe stabilitate din partea lotului, care va marca minim două reușite.
Marchează Țara Galilor (Da)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.90
Total goluri Belgia peste 1,5 (Belgia marchează minim 2 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.53