Meciul zileiBayer LeverkusenAtletico MadridUEFA Champions LeagueBayArenaCasa Pariurilor
60

Pronostic Bayer Leverkusen vs Atletico Madrid - UEFA Champions League

100% pana la  600 RON

Etapa cu numărul doi din grupa B UEFA Champions League continuă cu confruntarea dintre Bayer Leverkusen, antrenată de către rardo Seoane și Atletico Madrid, aflată sub conducerea lui Simeone. Partida va avea loc pe data de 13 septembrie, de la ora 22:00, pe BayArena.

Interval goluri Leverkusen 1-2
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.60
Total goluri peste 2,5
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.90

Bayer Leverkusen  - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Gazdele se pregătesc pentru runda a doua din grupă după reușita calificării și după înfrângerea din prima etapă, disputată contra Bruge. De asemenea, adversarele pe care aceștia îi confruntă le vor creea probleme pe plan defensiv.
 
În ultima partidă gazdele obțin o remiză în deplasare contra Herta, meci disputat în campionat, ca rezultat al scorului de 2-2. Lăsând la o parte meciul din campionat, ultima etapă de pe propriul teren vine pentru gazde din nou cu o înfrângere, fiind rezultată în urma confruntării contra unei echipe din campionatul intern, Freiburg, prin scorul de 3-2. Situația acestora din ultimele etape este una nedorită, de asemenea pierzând prima etapă din gruepele Champions League, contra lui Bruge, cu 1-0.
 
Drept urmare al rezultatelor descrise mai sus, gazdele de la Leverkusen reușesc obținerea în calificare, deși grupa acestora de calificare este una care le va creea probleme în a se califica.
 
Ținând cont de situația acestora din ultimele etape, singurea soluție cuprinsă în obiectiv este calificarea, deși nu putem spune că locul mai departe le este garantat.
 
Cei de la Lverkusen se laudă cu un lot valoros, unul dintre cei mai valoroși jucători ai acestora fiind Schik, care de asemenea reprezintă un plus pentru Leverkusen și care marchează 24 reușite în sezonul trecut.
 

Echipă probabilă și absenți

Pe lângă probleme pe care aceștia le întâmpină, vor fi dezavantajați și de lipsa lui Bellarabi, Lunev, Adli și Wirtz.
  • Echipă probabilă: (4-2-3-1) Hradecky; Kossounou, Tah, Hincapie, Bakker; Aranguiz, Andrich; Frimpong, Diaby, Hudson-Odoi; Schick.
Absenți: Bellarabi, Lunev, Adli șiWirtz.
 
Interval goluri Leverkusen 1-2
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.60
Total goluri peste 2,5
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.90

Atletico Madrid - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Atletico Madrid revine în etapa a doua din grupă după un rezultat greu cu Porto, reușind cu greu obținerea victoriei. Aceștia nu au adversare foarte grele în grupe, de asemenea având și un lot mult mai puternic.
 
Ultima etapa vine cu o victorie, contra celor de la Celta, din La Liga, cu scorul de 4-0. În meciurile din deplasare, formația oaspeților reușește să mențină seria de victorii, având patru victorii consecutive. Cea mai importantă victorie este disputa împotriva Juventus, cu scorul de 4-0, etapă impresionantă din punct de vedere al reușitelor. Pe lângă rezultatele din Champions League, ultima înfrângere a celor de la Atletico Madrid a avut loc în pre sezon, contra La Liga, contra Villareal, pierzând cu scorul de 2-0.
 
Ca urmare a etapelor descrise mai sus, aceștia nu vor întâmpina probleme în grupa din Champions League, deși vor întâlni echipe ca Porto sau Leverkusen, care la fel ca și în prima rundă le va da bătăi de cap.
 
Din privința obiectivului oaspeților, acesta este unul destul de dificil, principalul scop fiind obținerea calificării mai departe de grupe și avansarea cât mai mult de finală.
 
Unul dintre cei mai valoroși jucători din lotul osapeților este Griezman sau Felix, jucători care fac diferența în teren. Aceștia sunt unii dintre principalii care oferă un plus echipei, echipa bazându-se pe aceștia pe plan ofensiv.

 

Echipă probabilă și absenți

De pe tabela cu primul 11 vor lipis jucători ca Gimenez, Lemar și Savic, care vor fi un dezavantaj pentru Atletico.
  • Echipă probabilă: (4-4-2) Grbic; Hermoso, Witsel, Reinildo; Molina, Llorente, Koke, De Paul, Carrasco; Joao Felix, Morata.
Absenți: Gimenez, Lemar și Savic

Bayer Leverkusen  - Atletico Madrid: Pariuri, pronosticuri si cote

Confruntări directe Bayer Leverkusen vs Atletico Madrid

Ultima confruntare dintre cele două echipe este cea de pe data de 6.11.2019, din Liga Campionilor, reușind să se impună cei de la Leverkusen, cu 2-1.

Ponturi pariuri Bayer Leverkusen vs Atletico Madrid

Interval goluri Leverkusen 1-2 cota 1.60 (Superbet)

La fel ca și etapele precedente, ambele concurente vor gestiona un meci echilibrat, însă etapa de marți fiind una mai tensionată. Deși gazdele au avantajul terenului, Atletico este o echipă ofensivă, care va încerca precvent apărarea. Ținând cont de lipsa unor jucători din defensiva oaspeților, cu siguranță nu vor reuși restabilirea apărării. Voi miza pe un meci ofensiv, în care cu siguranță gazele vor marca între unu și două goluri.

Total goluri peste 2,5 cota 1.90 (Superbet)

Ținând cont de șansele mari a unui joc cu multe reușite și de loturile puternice voi miza pe un meci foarte intens, în care cu siguranță se vor marca minim trei reușite pe parcursul confruntării de marți.
Interval goluri Leverkusen 1-2
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.60
Total goluri peste 2,5
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.90