Meciul zileiBarcelonaOsasunaLaLigaCamp NouGGBetano
315

Pronostic Barcelona vs Osasuna - LaLiga

100% pana la  500 RON

O nouă zi vine cu o nouă serie de confruntări, una dintre cele mai importante dispute din LaLiga având ca și adversare pe Barcelona, formație pregătită de către Xavi, aceștia având rolul de gazdă pentru cei de la Osasuna, aflată sub conducerea lui Jagoba Arrasate. Partida va avea loc pe data de 13 martie, de la ora 22:00, pe Camp Nou. În ceea ce privește această avancronică, vă voi detalia partida, urmând ca la final să găsiți ponturile pe care le-am gândit pentru meciul cu numărul 28 din campionatul intern al Spaniei.

2-4 (se marchează minim 2 și maxim 4 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.55
GGsau 3+ (ambele echipe marchează sau se marchează peste 3 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.47

Barcelona - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Gazdele acestei etape vin după un start mai mult instabil în LaLiga, după ce în ultima etapă, aceștia nu reușesc să se impună în Europa League, meciul având loc contra unei formații dintr-o ligă inferioară și fiind încheiat cu scorul de 0-0, după ce gazdele din confruntarea de duminică nu reușesc în a trece nici un gol pe tabelă. Pe de altă parte, excluzând confruntarea descrisă mai sus, ultima etapă de pe propriul teren se arată a fi una surprinzătoare, care este rezultată scorului de 4-0, de această dată partida având loc împotriva lui Bilbao.

În ciuda rezultatului negativ din Champions League, aceștia speră în a triumfa în Europa League, fiind nevoiți să confrunte formații destul de puternice, în primul rând pe cei de la Galatasaray în retur, fapt care este influențat negativ din cauza lotului destul de subțire, cauzat de numărul imens de absenți. Cea mai importantă victorie a acestora este cea împotriva lui Villareal, ca rezultat fiind scorul de 3-1, cu o reușită din partea aceluiași jucător, Depay.

Poziție în LaLiga

Ca urmare a etapelor prezentate mai sus, elevii noului tehnician se clasează pe locul 4, cu un total de 48 puncte acumulate, rezultate în urma a 13 victorii, 9 egaluri și 4 înfrângeri, fiind amenințați din spate de către Betis, aflată la doar două puncte sub aceștia.

Golaveraj

În ceea ce privește golaverajul celor de la Barcelona, acesta este unul destul de echilibrat, atacul lui Xavi au trecute în cont 48 de reușite, o treime dintre ele fiind trecute în dreptul lui Depay, iar din punct de vedere al defensivei, cele 29 goluri clasează apărarea ca fiind destul de instabilă.

Obiectiv

Luând în considerare performață oaspeților din sezoanele precedente, obiectivul care va exista în permanență va privi calificarea în cupele europene dar bineînțeles, titlul fiind o dorință destul de greu de îndeplinit.

Echipă probabilă și absenți

Din păcate pentru Xavi, echipa trece printr-o perioadă mai proastă din privința absenților, lipsind vedete precum Balde, Fati, Roberto și Umtiti, în locul cărora vor lupta pentru cele 3 puncte Aubamezang, Gavi, Dembele, De Jong şi Pedri.

  • Echipă probabilă: (4-3-3) Ter Stegen – Dani Alves, Pique, Araujo, Alba – Pedri, Busquets, F. De Jong – Dembele, Aubameyang, Gavi.
  • Absenți: Balde, Fati, Roberto și Umtiti

 

2-4 (se marchează minim 2 și maxim 4 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.55
GGsau 3+ (ambele echipe marchează sau se marchează peste 3 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.47

Osasuna - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Oaspeţii se pregătesc pentru meciul din Weekend, după ce în campionatul intern al Spaniei reuşesc să se ompună surprinyător în faţa celor de la Villareal, echipă în poarta căreia caeştia decid de partea cui trec cele 3 puncte prin reuşita lui Avilla. La finalul primei reprize aceștia părăsesc terenul dominați în mare parte de către rivali, situația schimbându-se în repriza secundă.

În ultima confruntare din Cupa Spaniei, Osasuna pierde cele 3 puncte în fața lui Girona, formație care fixează tabela prin golul lui Junca, fluierul final surprinzând scorul 1-0. Osasuna este o formație care întâmpină o situație destul de ușor de modelat, însă singura înfrângere mai gravă clasându-se cea contra lui Atlético Madrid, cu scorul rușinos de 3-0.

În ultima dispută din deplasare aceștia nu reuşesc să se impună contra lui Sociedad, partida fiind decisă de către adversari prin scorul final de 1-0.

Poziție în LaLiga

Depășind subiectul meciurilor din campionat, ca urmare a tuturor etapelor disputate, Osasuna se clasează pe locul 11, care deși nu îi mulțumește prea mult, are ca avantaj asigurarea participării în sezonul următor. În cele 27 meciuri disputate, formația oaspeților se impune în doar 9 confruntări, pe lângă acestea obținând și 8 egaluri, iar în restul de 10 meciuri având ca urmare pierderea celor 3 puncte.

Golaveraj

Dacă privim către golaveraj, atacul se caracterizează prin cifra de 26 reușite, acesta fiind, la fel ca și defensiva, unul destul de slab ca prestație, cele 31 goluri nefiind un avantaj în cazul întâlnirii unei formații cu o prestație strălucitoare.

Obiectiv

Ținând cont de evoluția și sezonul curent, obiectivul prevede țintirea unei poziții mai apropiate de podium, deși misiunea aceast este una destul de greu de îndeplinit.

Jucători-cheie

Lotul este unul decent din privința valorii jucătorilor, aceștia lăudându-se cu Garcia, care în prezent deține 5 dintre cele 26 reușite ale ofensivei și care pe lângă Torro, Moncayola, Ruben Garcia, Avila și Kike Garcia reprezintă gura de oxigen de care Osasuna beneficiază în confruntarea contra celor de la Barcelona.

Echipă probabilă și absenți

Din lista cu lotul oaspeților nu va putea fi prezent decât Arias, în locul acestuia având misiunea de a se impune Torro, Moncayola, Ruben Garcia, Avila și Kike Garcia.

  • Echipă probabilă: (4-4-2) Herrera – Vidal, David Garcia, Cruz, Sanchez – Martinez, Torro, Moncayola, Ruben Garcia – Avila, Kike Garcia
  • Absenți: Arias

 

Barcelona - Osasuna: Pariuri, pronosticuri si cote

Confruntări recente Barcelona - Osasuna

Ultima confruntare directă dintre cele două formații se termină în favoarea ambelor formații, ca rezultat al scorului final de 2-2.

Ponturi pariuri Barcelona - Osasuna

2-4 (se marchează minim 2 și maxim 4 goluri) cota 1.55 (Superbet)

Confruntarea de duminică este una echilibrată din punct de vedere al prestațiilor celor două formații, dar care spre avantajul oaspeților, Barcelona suferă în urma unui număr imens de absenți.Voi miza pe un meci echilibrat, în care cu siguranță se va marca minim 2 goluri, însă borna de 4 reușite fiind destul de greu de depășit.

GGsau 3+ (ambele echipe marchează sau se marcheează peste 3 goluri) cota 1.47 (Superbet)

Așa cum am precizat și în pontul principal, meciul va fi unul ofensiv din partea celor două formații, fapt prin care voi miza un oarecare echilibru, golul venind din partea ambelor echipe, care cu siguranță se vor lupta intr-o confruntare strânsă, în caz contrar borna de 3 goluri fiind cu siguranță depășită.

 

2-4 (se marchează minim 2 și maxim 4 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.55
GGsau 3+ (ambele echipe marchează sau se marchează peste 3 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.47