Meciul zileiAtletico MadridAthletic BilbaoSupercopa de EspañaKing Fahd Internațional StadiumSansa dublaWinmasters
122

Pronostic Atletico Madrid vs Athletic Bilbao - Supercopa de España

100% pana la  1500 RON

O nouă zi vine cu o nouă serie de confruntări, una dintre cele mai importante dispute din Super Cupa Spaniei având ca și adversare pe Atletico Madrid, formație pregătită de către Simeone, aceștia fiind pregătiți să se confrunte cu cei de la Athletic Club Bilbao, aflată sub conducerea lui Marceliono. Partida va avea loc pe data de 13 ianuarie, de la ora 21:00, pe King Fahd Internațional Stadium.

În ceea ce privește această avancronică, vă voi detalia partida, urmând ca la final să găsiți ponturile pe care le-am gândit pentru meciul din semifinalele Super Cupei Spaniei.

Descoperă mai multe opțiuni pentru pariere pe Superbet >>

12&2+ (rezultatul nu va fi egal și se marchează minim 2 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 2.05
2+ (se marchează minim 2 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.47

Atletico Madrid - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Gazdele din meciul de joi seară vin după o remiză destul de strânsă contra uneia dintre cele mai stabile echipe în momentul de față din La Liga, Villareal, ca urmare a scorului de 2-2, prima repriză surprinzând același rezultat, egalul, însă prin scorul de 1-1, urmând ca în repriza secundă tabela să fie modificată prin adăugarea a câte o reușită din partea fiecărei echipe. În Super Cupa aceștia modifică situația, reușind să se impună în fața lui Rayo Majadahonda, Atlelico îndeplinind-uși scopul de a acumula cele 3 punte, ca rezultat al scorului de 5-0, meciul fiind din nou mai mult meritul lui Suarez și Griezman. Una dintre cele mai importante victorii din campionat o reprezintă cea care o are ca înfrântă pe una dintre cele mai bune formații din lume, Barcelona, tabela imortalizând scorul de 2-0, ambele goluri fiind trecute încă din prima repriză în contul lui Lemar și Suarez. Super Cupa reprezintă pentru aceștia un obiectiv foarte important, sperând la impunerea în fața celor de la Bilbao, urmând ca în cazul impunerii să întâlnească în finală pe cei de la Real Madrid.

Ca urmare a rezultatelor din Super Cupa și La Liga, care nu influentează in vreun fel pozitiv drumul către a se califica în finală, Madrid se clasează pe poziția a 4 a, cu un total de 33 puncte acumulate, la egalitate de puncte cu Sociedad și la 1 punct în spatele lui Vallecano. Diferența față de adversara de joi nu este una majoră, de Bilbao despărțindu-i doar 4 locuri.

În ceea ce privește golaverajul din campionatul intern, atacul este descris prin numărul 33, ce semnifică înscrierea unui număr de 33 de goluri, iar dacă privim pe partea opusă putem vedea cifra 24, ce semnifică faptul că defensiva oaspeților au încasat 24 goluri pe parcursul startului celor 20 confruntări disputate.

În ceea ce privește obiectivul, ținând cont de faptul ca meciul de mâine nu va fi unul foarte dificil, este țintirea către obținerea titlului, în cazul impunerii fiind nevoiți să se confrunte cu prima clasată a campionatului intern, Real Madrid.

Din puncte de vedere al lotului, Atletico se laudă cu jucatori ca Griezman și Suaerez, ambii venind de la rivala din campionatul intern, Barcelona și care impresionează printr-un început destul de promițător, având la un loc un total de 11 reușite pe parcursul turneului Ligii Europene și a campionatului intern.

Echipă probabilă și absenți Atlético de Madrid

Din fericire pentru Simeone lotul mu va fi foarte afectat , din primul 11 vor lipsi jucatori valoroși precum Savic și Griezman, acesta fiind nevoit să apeleze la Suarez, Koke, Lemar, Gimenez, De Paul și Carrasco, având pe umeri misiunea de a obține cele trei puncte și în același timp datoria de a face un joc cât mai bun.

  • Echipă probabilă: (4-4-2) Oblak – Trippier, Gimenez, Hermoso, Renan Lodi – Carrasco, Kondogbia, De Paul, Lemar – Correa, Suarez
  • Absenți: Savic, Griezman
12&2+ (rezultatul nu va fi egal și se marchează minim 2 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 2.05
2+ (se marchează minim 2 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.47

Athletic Bilbao - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Oaspeții se pregătesc pentru meciul din semifinalele Super Cupei, după ce în campionatul intern al Spaniei reușesc obținerea unei remize, contra adversarei celor de la Bilbao, Alaves, echipă în poarta căreia aceștia nu reușesc să strecoare nici o reușită. . În ultima confruntare din Cupa Spaniei, oaspeții obțin cele 3 puncte în fața lui Mancha, formație care nu reprezintă nici un pericol în oprirea celor de la Atletico, fluierul final surprinzând scorul 2-0. Bilbao este o formație destul de echilibrată, singura înfrângere mai gravă clasându-se cea contra lui Cadiz, cu scorul rușinos de 1-0. Pe lângă acestă confruntare dezamăgitoare, oaspeții se pot lăuda cu victoria în fața celor de la Villareal, ca rezultat al scorului final de 2-1. Super Cupa are la fel ca și pentru adversari o imporanță imensă, aceștia sperând totuși la obținerea celor 3 puncte contra lui Alt. Madrid.

Ca urmare a tuturor rezultatelor acumulate în cele două competiții, in campionatul intern Bilbao se clasează pe locul 9, care deși nu îi mulțumește prea mult, are ca avantaj apropierea se către podium. Drumul din Super Cupa a fost unul destul de greu, însă în final aceștia având ca urmare impunerea în semifinală, sperând la calificarea în finala pentru obținerea trofeului.

Din punct de vedere al golaverajului din La Liga, care în aceeași ordine de idei poate reflecta posibilitatea acestora de a se impune, atacul se caracterizează prin cifra de 20,, acesta fiind, la fel ca și defensiva, unul destul de slab ca prestație, cele 17 goluri caracterizând o situație ceva mai bună decât a adversarilor.

Ca urmare a situației destul de dificile din Super Cupa , obiectivul prevede la fel ca și în cazul adversarilor impunerea în finală, în care vor fi nevoiți să le țină piept celor de la Real Madrid.

Lotul nu este unul fenomenal, însă oaspeților se pot lăuda prin Williams, care în prezent deține 5 dintre cele 20 reușite ale ofensivei și care pe lângă Sancet, Garcia și Muniain reprezintă gura de oxigen de care Bilbao beneficiază în confruntarea de joi.

Echipă probabilă și absenți Athletic Club Bilbao

Din lista cu lotul lui Moreni nu vor putea fi prezenți jucatori ca Nunez și Vencendor, aceștia fiind unele dintre cele mai importante nume din primul 11 al Granadei.

  • Echipă probabilă: (4-4-2) Simon – De Marcos, Alvares, Martinez, Balenziaga – Berenguer, Garcia, Vencedor, Muniain – Sancet, Inaki Williams
  • Absenți: Nunez, Vencendor

Atletico Madrid - Athletic Bilbao: Pariuri, pronosticuri si cote

Ultima confruntare directă dintre cele două formații se arată a fi o remiză, meci în care nici o echipă nu izbutește în a strecura vreo reușită pe tabelă.

Deși ambele concurente se află pe poziții foarte apropiate în campionat și venind în această partidă după rezultate destul de instabile, meciul va fi unul imprevizibil și decisiv, în care voi miza pe faptul că una dintre cele două echipe se vor impune cu siguranță, șansa de a remiza în timpul regulamentar fiind una infirmă.

Așa cum am precizat și mai sus, cele două adversare vor încerca să impună un joc cât mai agresiv, mizând pe faptul că minima de 2 goluri va fi cu siguranță depașită.

12&2+ (rezultatul nu va fi egal și se marchează minim 2 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 2.05
2+ (se marchează minim 2 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.47