Meciul zileiAthletic BilbaoGranadaLaLigaEstadio San MamésLaLigaWinmasters
244

Pronostic Athletic Bilbao vs Granada - La Liga

100% pana la  500 RON

Ziua de vineri vine cu o nouă confruntare cu numărul 15 din La Liga, între formația dirijată de către Marcelino, Athletic Bilbao, care va fi gazda celor de la Grada, formație aflată sub comanda lui Robert Moreno. Partida va avea loc pe data de 26 noiembrie, de la ora 22:00, pe Estadio San Mamés. În ceea ce privește această avancronică, vă voi detalia partida, iar la final veți găsi ponturile pentru meciul cu numărul 14 din campionatul intern al Spaniei.

1 solist (se impune echipa gazdă)
100% pana la  500 RON
Cota: 1.51
Peste 1,5 goluri (se marchează peste 2 goluri)
100% pana la  500 RON
Cota: 1.35

Athletic Bilbao - Noutati, forma actuala si echipa probabila

În această confruntare, gazdele vin după un start cu un oarecare echilibru din punct de vedere al rezultatelor, reușind clasarea pe locul 8, poziție care se află în spatele Barcelonei. În ultima etapă din campionatul intern al Spaniei, elevii lui Marcelino nu izbutesc impunerea în fața ultimei clasate, Levante, fluierul final surprinzând scorul de 0-0, meciul fiind unul dominat de către adversari, dar care din fericire au fost opriți de către defensiva cu o prezență extraordinară a lui Athletic. Pe Estadio San Mamés, gazdele au suferit o înfrângere contra lui Cadiz, cu scorul de 1-0, singurul gol al partidei venind încă din minutul 6, prin reușita lui Sanchez, urmând ca tabela să rămână nemodificată până la încheierea celor 90 de minute regulamentare. Formația lui Marcelino are prestații impresionante în disputele contra candidatelor cu renume, izbutind să scoată un egal contra Barcelonei, cu 1-1, contra lui Atl. Madrid cu scorul neutru de 0-0, împotriva Valenciei, prin scorul de 1-1 și versus Villareal, echipa reușind acumularea celor 3 puncte, prin scorul de 2-1, golul victorios fiind trecut în contul lui Munian, care fructifică un penalty acordat acestora în minutul 77.

Așa cum am precizat și mai sus, formația din Bilbao are o poziție aproape de mijlocul clasamentului, locul 8 fiind datorat celor 19 puncte acumulate în urma unei serii de 4 victorii și 7 egaluri, singurele nereușite fiind suferite în urma partidelor cu Cadis și Vallecano.

Privind la golaveraj, putem vedea impresionanta cifră de doar 8 goluri încasate, defensiva gazdelor clasându-se ca fiind cea mai bună din La Liga, însă, pe partea cealaltă cifra de 11 reușite este una destul de mică, atacul fiind unul echilibrat și nu foarte agresiv.

Locul 8 nu este un rezultat dezamăgitor pentru Marcelino, dar obiectivul acestora țintește podiumul clasamentului, iar în cazul în care totul decurge conform planului, obținerea unei poziții ce asigură un loc în cupele europene.

Lotul gazdelor nu este unul deloc rău, cu jucători ca Alvarez, Martinez, Balenziaga, Vencedor, D. Garcia, Muniain , Williams și R. Garcia, aceștia având un potențial cu un nivel ridicat, dovedind de ce sunt în stare în sezonul curent al campionatului Spaniei.

Ecxhipă probabilă și absenți Athletic Bilbao

Din lotul lui Marcelino lipsesc Berchiche, Nolaskoain, Villalibre și Vivian, primul 11 fiind format din jucători care sunt la un nivel de pregătire ridicată precum Martineaz, Vencedor, Garcia D. și Williams, având pe umeri misiunea de a nu părăsi terenul fără cele 3 puncte.

  • Echipă probabilă(4-4-2): Simon – Lekue, Alvarez, Martinez, Balenziaga – Berenguer, Vencedor, D. Garcia, Muniain – Williams, R. Garcia
  • Absenți: Berchiche, Nolaskoain, Villalibre și Vivian
1 solist (se impune echipa gazdă)
100% pana la  500 RON
Cota: 1.51
Peste 1,5 goluri (se marchează peste 2 goluri)
100% pana la  500 RON
Cota: 1.35

Granada - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Oaspeții vin pe Estadio San Mamés, după ce în campionatul intern au suferit o serie ne rezultate negative, care, pe de altă parte reflectă starea, nivelul de pregătire și valoarea lotului echipei. În ultima confruntare din La Liga, Granada suferă în urma pierderii celor 3 puncte în meciul contra Real Madrid, tabela fiind oprită la scorul de 4-1, victorie clară a galacticilor, care închid seria de goluri prin Mendy, prin reușita din minutul 76, fiind asistat de către jucătorul ofensiv, Casemiro. Din păcate pentru oaspeți, singurul gol este înscris de către Suarez din prima repriză, acesta reușind să reducă din diferența de pe tabelă. Granada este o formație destul de echilibrată, singura înfrângere mai gravă clasându-se cea contra lui Vallecano, cu scorul rușinos de 4-0. În ultima dispută din deplasare, la fel ca și în cele prezentate mai sus, elevii lui Moreno suferă din nou o înfrângere, de această dată împotriva celor de la Espanyol, în poarta oaspeților strecurându-se două goluri, reușite care au pus capăt partidei, prin scorul de 2-0.

În urma acestor etape, Granada se clasează pe locul 17, care deși este unul nu prea bun, are ca avantaj rămânerea în La Liga. În cele 14 meciuri disputate, formația lui Moreno se impun în doar 2 confruntări, pe lângă acestea obținând și 5 egaluri, iar în restul de 6 meciuri neavând nici un punct acumulat.

Golaverajul este unul neașteptat, care se caracterizează prin cifra de -8, atacul oaspeților fiind, la fel ca și defensiva, unul destul de slab ca prestație.

Obeictivul Granadei nu mai rămâne decât țintirea unei poziții mai apropiate de podium, care să nu-i pună la riscul de a fi eliminată din la Liga.

Unul dintre cei mai valoroși jucători din lot este Suarez L, care în prezent deține 4 dintre cele 11 reușite ale ofensivei și care pe lângă Quini, Diaz, Sanchez, Montoro, Soro și Molina, reprezintă gura de oxigen de care Granada beneficiază în această situație.

Echipă probabilă și absenți Granada

Din lotul luyi Moreno nu vor putea face parte Diaz, Duarte, Milla, Monchu și Ruiz, în schimb din primul 11 nu vor avea motiv de a lipsi Montoro, Suarez, Sanchez, Diaz și Molina, care au o misiune dificilă, adversara fiind una pe măsură.

  • Echipă probabilă (4-4-2): Maximiano – Quini, Diaz, Sanchez, Neva – Rochina, Monchu, Montoro, Soro – Molina, Suarez
  • Absenți: Montoro, Suarez, Sanchez, Diaz și Molina

Athletic Bilbao - Granada: Pariuri, pronosticuri si cote

În ultima confruntare directă din La Liga, Athletic se impune prin scorul de 2-1, decis de reușita din ultimul minut a lui Berenguer.

Meciul de vineri are loc între două formații cu prestații opuse, gazdele, clasificându-se pe o poziție mult mai favorabilă și deținând una dintre cele mai bune defensive din La Liga. Datorită rezultatelor și a formei mult mai bune ale lui Bilbao, oi miza pe victoria acestora, care ținând cont de conjuncturile acestei etape, vor acumula cu siguranță cele 3 puncte.

Deși etapa va fi dominată de către gazde, oaspeții se vor strădui pentru obținerea unui rezultat cât mai bun, meciul dovedindu-se a fi unul foarte strâns, dar voi miza cu exactitate pe depășirea bornei de 2 reușite.

1 solist (se impune echipa gazdă)
100% pana la  500 RON
Cota: 1.51
Peste 1,5 goluri (se marchează peste 2 goluri)
100% pana la  500 RON
Cota: 1.35