Meciul zileiArsenalWest Ham UnitedPremier LeagueEmirates StadiumGGNetBet
183

Pronostic Arsenal vs West Ham United - Premier League

500 RON freebet la primul pariu pierzator

O nouă zi ne vine cu o nouă serie de confruntări, una dintre cele mai interesante fiind cea în care rolul de gazde este deținut de către cei de la Arsenal, formație aflată sub conducerea lui Mikel Arteta, aceștia primindu-i pe propriul teren pe West Ham United, antrenată de către David Moyes. Partida va avea loc pe data de 14 decembrie, de la ora 22:00, pe Emirates Stadium. În ceea ce privește această avancronică, vă voi detalia partida, urmând ca la final să găsiți ponturile pe care le-am gândit pentru meciul cu numărul 17 din cel mai important campionat al lumii.

Menționăm că se vorbește de o eventuală amânare a meciului Arsenal - West Ham din această seară din cauza unor cazuri COVID depistate la câteva jucători de la echipa gazdă.

GG sau 3+ (ambele echipe marchează minim un gol sau se marchează peste 3 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.50
3+ (se marchează minim 3 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.85

Arsenal - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Gazdele acestei confruntări se pregătesc pentru partida de pe 14 Decembrie, după ce au călcat cu picior greșit în Premier League, fiind întâmpinați de primul sezon cu 3 înfrângeri, dar care în ciuda acestora se transformă într-unul foarte bun pe parcurs, aceștia reușind să dețină rezultate destul se convingătoare, împunându-se în fața unor echipe destul de bune,având în cont 7 victorii, 2 egaluri și 4 înfrângeri. Tunarii vin după impunerea contra lui Southampton, de pe 11 Decembrie, în fața cărora se impune cu scorul de 3-0, cele 3 goluri ale partidei fiind marcate de către Lacazette, Odegaard și Gabriel.

Ca urmare a acestor dispute, cu un total de 26 de puncte gazdele se clasează pe locul 6 al campionatului, la doar 1 punct sub rivalii de la United și la 2 sub adversarii de pe 13 Decembrie, situație care se poate schimba în urma unui rezultat bun în urma meciului de miercuri seară.

Din punct de vedere al golaverajului, Arsenal are o prestație echilibrată, având în dreptul atacului un număr de 21 goluri marcate, golurile încasate fiind descrise de cifra 22, însă acest lucru nu îi avantajează pe oaspeți în cazul apariției unei oponente cu un golaveraj mai mare.

În ceea ce privește obiectivul, deși este unul destul de complicat, implică câștigarea campionatului, sau în cazul unui eșec obținerea unui loc care le asigură calificarea la cupele europene.

Arsenal se poate lauda cu un lot destul de valoros din punct de vedere al vedetelor, reușind să se impună sub prezența superstarilor Tavares, Saka, Gabriel, Lacazette și Aubameyang, cu 4 goluri înscrise pentru oaspeți. Aceștia reprezintă plusul de valoare în meciul de mâine și în același timp sunt și jucătorii cheie din lista lui Mikel.

Echipă probabilă și absenți Arsenal

De pe lista cu primul 11 a lui Arteta vor lipsi Kolasniac, în locul acestuia având ca rol câștigarea celor 3 puncte Gabriel, Partey, Martinelli, Odegaard și Aubameyang.

  • Echipă probabilă: Ramsdale – Tomiyasu, White, Gabriel, Tavares – Partey, Xhaka – Saka, Odegaard, Smith-Rowe – Aubameyang.
  • Absenți: Kolasniac
GG sau 3+ (ambele echipe marchează minim un gol sau se marchează peste 3 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.50
3+ (se marchează minim 3 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.85

West Ham United - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Oaspeții se pregătesc pentru partida de miercuri, după ce în Premier League impresionează prin prestația neașteptată, plină de rezultate pozitive, care au ca principala misiune proiectarea pe prima poziție a clasamentului. Ultima confruntare este reprezentată de remiza din cel mai important campionat al lumii, aceata fiind disputată împotriva lui Burneley, fluierul final surprinzând scorul de 0-0, pe tabela nereușind să se strecoare nici o reușită din ambele părți, deși meciul a fost unul dominat de către ciocănari. În Europa League, elevii lui Moyes se impun pe poziția de prim clasată, cu un total de 13 puncte acumulate, ultima dispută fiind una negativă din punct de vedere al scorului, aceștia piezând cu scorul de 1-0, contra celor de la Din. Zagreb..

Ca urmare a reușitelor consecutive din campionatul Angliei, formația tehnicianului David se clasează pe poziția a patra de pe podium, având un total de 28 de puncte, acestea fiind acumulate în urma a 8 meciuri în care s-au împus, 5 egaluri și 4 înfrângeri.

Din punct de vedere al golaverajului, aceasta este unul destul de acceptabil, atacul celor de la West Ham, lăudându-se cu cele 28 de goluri marcate, iar în ceea ce privește defensiva, cele 17 nereușite reflectând o situație destul de echilibrată în apărare.

Obiectivul acestora, are ca țintă planul pentru obținerea titlului, oferit primului loc, poziție deținută de către Manchester City, diferența dintre aceștia fiind de 9 puncte.

Lotul este unul plin de vedete, care la fel ca și gazdele se laudă cu staruri precum Zouma, Dawson, Rice, Lanzini, Benrahma și vârful Antonio, care pe parcursul celor 4 partide are o singură reușită de pe postul de atacant al echipei lui Moyes. Misiunea de a obține cele 3 puncte aproape imposibilă, dar pe careaceștia vor reuși să o îndeplinească.

Echipă probabilă și absenți West Ham United

Din lista cu locul partidei cu numărul 17, vor lipsi din păcate Ben Johnson, Kurt Zouma, Ryan Fredericks și Angelo Ogbonna, fapt de care Moyes nu este avantajat în crearea primului 11, din care vor intra pe teren cu scopul obținerii celor 3 puncte jucătorii Dawson, Soucek, Benrahma și Antonio.

  • Echipă probabilă: (4-2-3-1) Fabianski – Coufal, Dawson, Diop, Masuaku – Rice, Soucek – Bowen, Fornals, Benrahma – Antonio
  • Absenți: Ben Johnson, Kurt Zouma, Ryan Fredericks și Angelo Ogbonna

 

Arsenal - West Ham United: Pariuri, pronosticuri si cote

Una dintre cele mai interesante confruntări directe dintre Arsenal și West Ham este cea de pe 21 Martie, partidă în care pe tabelă s-au strecurat 6 goluri, fluierul final surprinzând scorul final de 3-3.

Deși meciul va fi unul agresiv și puternic din toate punctele de vedere, defensivele celor două formații se vor strădui în oprirea celor două atacuri, dar care cu siguranță vor reuși să strecoare mingea în poartă, fapt prin care voi miza prin apariția unui gol din ambele părți, în caz contrar borna de 3 goluri fiind cu siguranță un pas ușor de depășit.

Ținând cont de faptul că cele două formații se află într-un oarecare echilibru în Premier League, meciul de miercuri se va dovedi a fi unul imprevizibil, mizând pe depășirea bornei de 3 goluri.

GG sau 3+ (ambele echipe marchează minim un gol sau se marchează peste 3 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.50
3+ (se marchează minim 3 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.85