Meciul zileiArsenalManchester UnitedPremier LeagueEmirates StadiumGGNetBet
133

Pronostic Arsenal vs Manchester United - Premier League

500 RON freebet la primul pariu pierzator

Azi vom avea ocazia de a urmări meciul de deschidere a Etapei 34 din Premier League, în care rolul de gazde este deținut de către Arsenal, echipă antrenată de către Mikel Arteta, care îi vor primi acasă pe cei de la Manchester United, formație aflată sub conducerea lui Ralf Ragnick.

Partida va avea loc pe data de 22 aprilie, de la ora 14:30, pe Emirates Stadium.

GGsau 3+ (ambele echipe marchează sau minim 3 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.45
II1-2 (se marchează minim 1 gol și maxim 2 în a doua repriză)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.65

Arsenal - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Gazdele de sâmbătă vin după un start destul de bun, deși la început de sezon arată a fi dezamăgitor, dar care în ciuda acestora se dovedește a se schimba pe parcurs. Aceștia reușesc să se impună în aproape toate etapele, în momentul de față având în cont 18 victorii, 3 egaluri și 9 înfrângeri.

Tunarii vin în etapa cu numărul 34 din Premier League după victoria de pe 20 aprilie, contra lui Chelsea, ca rezultat al scorului de 4-2. Meciul este unul dominta de către gazde, care se impu din toate punctele de vedere. În ultimele 5 etape disputate, aceștia se impun prin 2 victorii, disputate contra unor echipe precum Chelsea, cu 4-2 și Brentford 2, cu 4-2. De asemenea, gazdele de sâmbătă suferă în urma unei seriid e 3 înfrângeri conscutive, îpotriva lui Crystal Palace, cu scorul de 3-0, contra Brighton, cu 2-1 și contra Southampton, cu 1-0.

Cu un total de 57 puncte, oaspeții se clasează pe locul 5 al campionatului, la egalitate de puncte cu cei de la Tottenham și la 3 peste Manchester United, situație care se poate schimba în urma unui rezultat bun în urma meciului de mâine.

Dacă tragem o privire către golaveraj, putem spune că Arsenal este o formație cu un oarecare echilibru, cu un total de 49 goluri marcate și 39 încasate. Acest lucru nu este unul favorabil pentru tunari în cazul apariției unei oponente cu un golaveraj mai mare.

În ceea ce privește obiectivul gazdelor, deși este unul destul de complicat, implică obținerea unuia dintre primele 4 locuri. Pentru Mikel Arteta un loc în Cupele Europene este dorința supremă, acest lucru fiind foarte important pentru Arsenal.

Dacă tragem o privie către lotul gazdelor, putem observa că Arsenal se poate lăuda cu prezența superstarurilor Tavares, Saka, Gabriel, Lacazette. Aceștia reprezintă plusul de valoare în meciul de mâine și în același timp sunt și jucătorii cheie din lista lui Mikel.

Echipă probabilă și absenți

Din punct de vedere al primului 11, de pe lista lui Arteta vor lipsi doar Thomas Partey și Kieran Tierney. Acest lucru nu va influența foarte mult prestația acestora, care vor avea un prim 11 solid.

  • Echipă probabilă: (3-4-2-1) Ramsdale – Gabriel, Holding, White – Tavares, Xhaka, Elneny, Saka – Smith Rowe – Odegaard – Nketiah.
  • Absenți: Thomas Partey și Kieran Tierney

 

GGsau 3+ (ambele echipe marchează sau minim 3 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.45
II1-2 (se marchează minim 1 gol și maxim 2 în a doua repriză)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.65

Manchester United - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Cei de la Manchester United vin în eteapa cu numărul 34 după înfrângerea dezamăgitoare din Premier League, dar şi după eliminarea din Liga Campionilor, lucru negativ pentru aceștia. Prestaţia din campionat nu este una favorabilă pentru diavolii roşii, aceștia fiind poziționați pe locul 6, care nu îi califică în Champions League.

În ultima confruntare din campionat aceștia sunt înfrânți drastic de către a doua clasată Liverpool, cu scorul final de 4-0. În ultimele 5 etape din Premier League aceștia au în cont o singură victorie, un egal și 3 înfrângeri, o victorie semnificativă fiind cea contra lui Norwich, aceștia acumulând cele 3 puncte prin scorul de 3-2. Înafară de rezultatele prezentate mai sus, aceștia mai dețin și o înfrângere usturătoare contra Liverpool, prin scorul final de 4-0, victoria fiind una rușinoasă pentru diavolii roșii, dar și cea din tur, tot contra Liverpool, cu scorul de 5-0. Pe de altă parte, în Champions League aceştia nu reuşesc să impună o prestaţie impunăroare, fiind eliminaţi de către Atletico Madrid, prin scorul general de 2-1.

Ca urmare a etapelor prezentate mai sus, aceștia dețin un număr de 54 puncte și se clasează pe locul 6, având în total 15 victorii, 9 egaluri și 9 înfrângeri, aceștia aflându-se la 3 puncte sub adversarii de mâine.

Golaverajul nu este unul strălucit, atacul lui Manchester United marcând un număr de 49 de reușite, iar defensiva primind 42 goluri. Aceștia dețin o prestație destul de slabă din punct de vedere defensiv, deși dețin o echipă destul de puternică.

În ceea ce privește obiectivul oaspeților de sâmbătă, aceștia au în vedere califiacarea pe un loc la cupele Europene, lucru destul de important pentru formația lui Ralf.

Lotul lui Manchester United este unul destul de solid, principalii marcatori fiind Ronaldo și Bruno, ambii având către 15 și 9 reușite, totodată fiind printre singurii jucători cu caracter de lideri, de această dată având misiunea de a triumfa în fața uneia dintre cele mai surprinzătoare echipe din Premier League.

Echipă probabilă și absenți

Lotul oaspeților va fi unul detul de soliud, singurii absenți fiind Fred, Cavani, Shaw și Pogba tehnicianul celor de la Manchester având la dispoziție un prim 11 solid și puternic.

  • Echipă probabilă: (4-3-3) De Gea – Telles, Varane, Maguire, Wan-Bissaka – McTominay, Matic, Fernando – Rashford, Ronaldo, Sancho.
  • Absenți: Fred, Cavani, Shaw și Pogba

 

Arsenal - Manchester United: Pariuri, pronosticuri si cote

Confruntări recente Arsenal FC - Manchester United

Ultima confruntare dintre cele două formații este cea de pe data de 2 decembrie, etapă disputată în campionatul intern. Meciul se termină prin victoria lui Manchester United, cu scorul de 3-2.

Ponturi pariuri Arsenal FC - Manchester United

GGsau 3+ (ambele echipe marchează sau minim 3 goluri) cota 1,45 (Superbet)

În partida de sâmbătă vom avea parte de o confruntare destul de puternică, ținând cont ultimele rezultate sunt destul de apropiate ca urmare, fiind posibil ca cei de la United sa facă o surpriză. Deși ambele candidate vor încerca să apere poarta de atacul advers, voi miza pe o dispută foarte ofensivă, în care se va marca minim un gol din ambele părți și în care cu siguranță se va depăși borna de 3 goluri.

II1-2 (se marchează minim un gol și maxim două în a doua repriză) cota 1.65 (Superbet)

Așa cum am precizat și mai sus, partida se va dovedi a fi una agresivă și în același timp una imprevizibilă din toate punctele de vedere, mizând pe apariția a minim o reușita și a maxim 2 în intervalul reprizei secunde.

GGsau 3+ (ambele echipe marchează sau minim 3 goluri)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.45
II1-2 (se marchează minim 1 gol și maxim 2 în a doua repriză)
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.65