GoluriAngliaKosovoCalificari EURO 2020GGFortuna
115

Pronostic Anglia vs Kosovo - Calificari EURO 2020

100% pana la  500 RON

Anglia si Kosovo se intalnesc in etapa a 6-a a Grupei A de calificare la EURO 2020 intr-un meci ce se va juca Marti 10 Septembrie incepand cu orele 21:45, partida in care se va decide lidera detasata a grupei.


Anglia - Noutati, forma actuala si echipa probabila

Anglia se afla momentan la conducerea grupei de calificare la EURO 2020 cu un total de 9 puncte dupa trei meciuri pe care le-au castigat pe toate. In aceste trei victorii cel mai mic scor de victorie al Angliei a fost de 4-0 in fata Bulgariei.

Restul meciurilor le-au castigat cu scorul de 5-1 in fata Muntenegrului si cu scorul de 5-0 in fata Cehiei. Acestia sunt la doar un punct distanta de locul 2 Kosovo si cred ca in acest meci vor incerca sa isi pastreze avansul de lidera in aceasta grupa.

Echipa probabila (4-3-3): Pickford - Rose, Keane, Maguire, Trippier - Henderson, Rice, Barkley - Rashford, Kane, Sterling

Kosovo - Noutati, forma actuala si echipa probabila

De cealalta parte Kosovo, a fost surpriza grupei care a reusit sa se mentina o perioada la conducerea grupei cu un total de 8 puncte dupa patru meciuri jucate in care au obtinut 2 victorii si doua remize.

Remizele obtinute de acestia au fost in fata Bulgariei scor 1-1 si in fata Muntenegrului tot cu acelasi socr de 1-1. Victoriile acestora au fost in meciul doi cu Bulgaria unde au castigat cu scorul de 3-2 si in meciul cu Cehia unde de asemenea au castigat cu scorul de 2-1. Daca acestia vor reusi sa castige in fata Angliei atunci vor trece la conducerea grupei si vor fi intradevar surpriza grupei A de calificari.

Echipa probabila (4-2-3-1): Muric - Hadergjonaj, Aliti, Rrahmani, Vojvoda - Voca, Halimi - Rashani, Celina, Zhegrova - Muriqi

Anglia - Kosovo: Pariuri, pronosticuri si cote

Tinand cont de prestatia buna a Kosovoului de pana acum si de jocul Angliei, voi merge pe pronosticul de GG ambele echipe marcheaza pentru acest meci avand o cota foarte mare de 4.15

GG - Ambele echipe inscriu
100% pana la  500 RON
Cota: 4.15