duminica,  28 iulie 2019
159

Pronostic AC Milan vs Benfica - International Champions Cup

Bonus pana la 500 RON

AC Milan si Benfica Lisabona se intalnesc in ICC, Duminca 28 Iulie ora 22:00, pe Gillette Stadium din Foxborough (SUA).


AC Milan - Noutati, forma actuala si echipa probabila

AC Milan nu a reusit in acest sezon de mercato sa bifeze transferuri spectaculoase. Pana in acest moment l-au adus pe mijlocasul de 22 de ani Franck Kessié de la Atalant, pentru 24 milioane de euro si fundasul lateral Theo Hernández in varsta de 21 de ani pentru 20 de milioane de euro de la Real Madrid.

Echipa l-a pierdut pe Tiemoué Bakayoko, jucator intors la Chelsea in urma incheierii imprumutului, dar si pe Manuel Locatelli, mijlocasul de 21 de ani vandut la Sassuolo pentru 10 milioane de euro.

O alta pierdere de rasunet al echipei milaneze, este retragerea veteranului de 34 de ani Riccardo Montolivo.

AC Milan a mai disputat un singur meci in International Champions Cup, meci pierdut contra Bayern Munchen cu scorul de 1-0.

Benfica - Noutati, forma actuala si echipa probabila

In aceasta vara acestia au reusit sa faca cateva transferuri importante pentru echipa, atat financiar cat si ca imbunatatire a lotului, dintre care amintim transferul lui Joao Felix catre Atletico Madrid pentru suma de 126 de milioane euro si achizitia mijlocasului Raul de Tomas de la Real Madrid cu 20 de milioane de euro.

In primul meci disputat de Benfica Lisabona in International Champions Cup, echipa a reusit sa castige in fata celor de la Guadalajara, cu scorul de 3-0.

In ultimul meci si cel de-al doilea din International Champions Cup, Benfica a castigat cu scorul de 2-1 impotriva unei alte echipe italiene de la acest turneu, si anume Fiorentina.

AC Milan - Benfica: Pariuri, pronosticuri si cote

Ultima oara cand AC Milan si Benfica Lisabona s-au intalnit intr-o competitie oficiala a fost in 2007 in Champions League. De altfel, este singura competitie in care s-au intalnit, de fiecare data in faza eliminatorie, AC Milan calificandu-se de fiecare data. Nu doar atat dar Benfica au invins AC Milan o singura data, intr-un meci amical din 2009 dupa loviturile de departajare.

Meciul dintre cele doua echipa va fi cu siguranta un meci in care ambii antrenori vor dori sa experimenteze noi jucatori, noi formule de joc si noi tactici de atac. Un astfel de meci este mereu spectaculos, insa miza pe experienta milanezilor si vom paria pe victoria celor de la AC Milan, profitand de o cota foarte generoasa la Betano.

1 - Castiga AC Milan in timpul regulamentar
100% pana la  500 RON
Cota: 2.95