Winmasters

Deși a început ca un site destul de ignorat de pariorii români, Winmasters și-a construit reputația în timp, iar în prezent e un operator cu o ofertă diversificată pe toate sporturile, la care se adaugă câteva bonusuri incredibile, atât pe partea de pariuri sportive, cât și pe cazino.

Winmasters deține licența numărul L1160650W000194, acordată de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN), valabilă până la data de 30.06.2026. Winmasters acționează pe piața din România începând cu 2014, aflandu-se și printre primele case de pariuri online care au obținut licență provizorie înainte de a o primi pe cea definitivă.

 

Puncte tari WinMasters

 • Bonusurile, atât la pariuri, cât și la cazino
 • Oferta pe baschet, în special pe NBA
 • Cote cu marjă 0%
 • Funcția “Pariul Tău”
 • Retragere prin Paysafecard

Puncte slabe WinMasters

 • Destul de puține metode de depunere
 • Aplicația merge, uneori, mai greu

Bonusuri WinMasters

Prima impresie despre o casă de pariuri este dată, bineînțeles, de bonusul de bun venit oferit jucătorilor noi. Apoi, ofertele periodice te fac să rămâi clientul unuia sau altuia. Ei bine, la WinMasters ai parte de ambele cu vârf și îndesat.

Bonus de bun venit

Bonus bun venit WinMasters

Winmasters te întâmpină cu un bonus de bun venit de 100% în valoare de până la 500 RON. Practic, tu îți dublezi primul depozit pe care îl efectuezi la Winmasters. Nu e însă totul așa simplu, deoarece trebuie să îndeplinești o serie de termeni de condiții pentru a încasa bonusul, dar și pentru a transforma banii bonus în bani cash, gata să fie retrași.

 • Depunerile efectuate prin portofele electronice precum Skrill și Neteller, nu sunt incluse în această promoție;
 • Prima depunere trebuie să fie de cel puțin 50 RON pentru a te califica la această promoție;
 • Trebuie să introduci textul “bonus500” în câmpul “Cod bonus” din fereastra de depunere;
 • Rulajul necesar pentru a transforma bonusul în bani reali este de 8 (opt) x depunerea+bonusul. Dacă depui suma de 500 RON, vei încasa un bonus de 500 RON. Asta înseamnă că rulajul trebuie să fie de (500 + 500) x 8 = 8.000 RON;
 • Toate pariurile simple plasate la cote mai mici de 1.80 nu vor contribui la calculul rulajului. Pentru ca un pariu multiplu să contribuie la calculul rulajului, cota totală trebuie să fie de minim 1.80, iar fiecare selecție trebuie să fie de minim 1.35;
 • Timpul pe care îl ai la dispoziție pentru a îndeplini condițiile de rulaj este de 14 zile.

Oferte de reîncărcare și diferite bonusuri

Winmasters este o casă de pariuri online care își răsplătește clienții fideli. De aceea, poți să te aștepți să primești periodic oferte de reîncărcare atunci când nu mai ai bani în cont. Deseori, pe lângă un bonus de reîncărcare, te va aștepta și un freebet. Profită de aceste bonusuri și nu numai pentru a-ți mări șansele de câștig pe Winmasters. Promoțiile personalizate vin pe email și/sau telefon mobil.

Oferta WinMasters conține multe aspecte care pot fi de interes:

 • Bonus acumulator pentru pariurile castigate pana la 60 %
 • Returnare miza pentru scorurile de 0-0 daca pariezi pe scor corect sau pauza/final
 • Bonusuri speciale cu ocazia meciurilor si competitiilor importante

Cum te înregistrezi la Winmasters

Pentru a începe procesul de înregistrare pe Winmasters e necesar să dai click pe butonul roșu de “Înregistrare” din partea dreapta-sus a ecranului. Pe urmă, ți se va cere să completezi câmpurile cu datele tale de contact, dar și cu detaliile contului. Tot procesul durează doar câteva minute și nu ar trebui să întâmpini niciun fel de problemă.

 • email, nume utilizator, parolă, confirmare parolă
 • gen, prenume, nume, data nașterii, naționalitate, CNP, monedă,
 • adresa, cod poștal, oraș, țara, număr telefon, confirmare termeni și condiții

Deschidere cont winmasters

Formular inregistrare winmasters

Vei avea 30 de zile la dispoziție după înregistrare pentru a-ți verifica identitatea. Acest lucru se va face prin încărcarea unui document de identitate (buletin / CI sau pașaport) în contul tău, în secțiunea Informații Profil -> Verificare cont.

Ulterior, va trebui să faci dovada reședinței (factură ori extras de cont), cât și dovada plății (faptul că metoda de plată folosita îți aparține).

Depuneri și retrageri

„Bani, bani, bani”, spune BUG Mafia în piesa clasică. Da, banii sunt importanți la pariuri - jocurile de cazinou le poți juca gratis, dar când vine vorba de pariere, parcă nu e aceeași chestie dacă o faci fără o miză adevărată. Iată metodele prin care îți poți alimenta contul WinMasters cu bani.

Metode de depunere

Metode de depunere retragere WinMasters

Poate puțin surprinzător, Winmasters nu dispune de foarte multe metode de plată. Găsim doar variantele clasice, normale pentru o casă de pariuri licențiată din România. Vei avea la dispoziție cardul de credit/debit, Paysafecard, Skrill și Neteller. Așadar, trei portofele electronice, plus cea mai utilizată metodă de depunere, cardul. Depozitul minim pe care îl poți efectua este de 20 RON, în timp ce plata maximă acceptată de operator este de 9.000 RON. Toate plățile sunt procesate instant.

 • card de credit/debit: depunere minimă 20 RON, depunere maximă 9.000 RON;
 • Paysafecard: depunere minimă 20 RON, depunere maximă 4.000 RON;
 • Skrill: depunere minimă 40 RON, depunere maximă 9.000 RON;
 • Neteller: depunere minimă 40 RON, depunere maximă 9.000 RON.

Metode de retragere

Cât despre retrageri, aceleași metode rămân valabile. Winmasters este una dintre puținele case de pariuri online care te lasă să retragi folosind contul Paysafecard. Retragerea minimă la Winmasters este de 80 RON, indiferent de metoda pe care o alegi.

 • card de credit/debit: retragere minimă 80 RON, retragere maximă 9.000 RON;
 • Paysafecard: retragere minimă 80 RON, retragere maximă 4.000 RON;
 • Skrill: retragere minimă 80 RON, depunere maximă 9.000 RON;
 • Neteller: retragere minimă 80 RON, retragere maximă 9.000 RON;
 • Transfer bancar: retragere minimă 80 RON, retragere maximă 9.000 RON.

Viteza depunerii/retragerii

Fie că te decizi să depui prin cardul de credit/debit ori prin unul dintre cele trei portofele electronice (paysafecard, Skrill, Neteller), banii îți vor apărea instant în cont. Fără timp de așteptare și vei putea trece imediat la acțiune.

Știm că ai vrea ca același lucru să fie valabil și în cazul retragerilor, însă aici ai de așteptat. Nu foarte mult, fiindcă Winmasters procesează destul de rapid plățile. După ce operatorul a dat “liber” plăților, banii îți vor intra imediat prin Paysafecard, Skrill și Neteller, în timp ce prin cardul de credit vor dura undeva între 3-5 zile. De regulă, pot intra și mai repede, dar depinde la ce bancă ai cardul. În cazul transferului bancar, Winmasters garantează că banii vor fi în cont în 3-6 zile de la aprobarea tranzacției.

Calitatea cotelor

Calitatea cotelor este un aspect foarte apreciat de pariori. Marja de câștig a casei de pariuri cât mai apropiată de 0%, plus piețe din cele mai diverse. Astea sunt calități care ne transmit faptul că vorbim despre o casă de pariuri online de top. Winmasters îți oferă partide din mai multe sporturi cu marjă de câștig 0% pentru casa de pariuri, valabilă pentru piețele “Rezultat final”, “Câștigător meci” sau “Câștigător”. Asta înseamnă că vei beneficia de o cotă mai mare, fără ca Winmasters să-și “mai ia partea sa”. La un meci cu 50/50 șanse, vei primi cota 2.00 pentru fiecare combatant, în loc de 1.91 sau ceva asemănător.

Cote WinMasters

Piețele la Winmasters sunt mult mai diverse acum decât în urmă cu cinci-șase ani, de exemplu, mai ales dacă vorbim de baschet sau tenis. Chiar și la fotbal, vor fi evenimente importane cu peste 400 de posibilități de plată, față de sub 200 câte erau în trecut. Totuși, am observat faptul că deși Winmasters avea piețe la șuturi pe poartă din mai multe campionate importante de fotbal, acum acestea nu mai sunt disponibile. Și multe alte piețe speciale (ofsaiduri, linii diferite la faulturi).

Pe partea pozitivă, am remarcat că poți să-ți faci propriul pariu pe fiecare eveniment. Dai pe “Pariul tău”, fie că vorbim de pre-match sau live, și joci mai multe piețe, de la același meci, pe un singur bilet.

Dacă ești fan NBA, află că la Winmasters ai peste 400 de opțiuni pentru fiecare meci din liga nord-americană. În plus, vei găsi peste 150 de pariuri pe jucători. Din acest punct de vedere, Winmasters este la mare duel cu Betano.

Sporturi acoperite de WinMasters

Sporturi winmasters

Nu doar fotbalul, tenisul sau baschetul contează pentru un parior în 2022. Diversitatea e importantă, așa că Winmasters îți oferă peste 40 de sporturi din care să îți faci biletul câștigător. Vei putea miza pe floorball, bandy, dar și pe diferite sporturi de iarnă (atunci când e sezonul) sau pe evenimente speciale. Te pricepi la muzică și crezi că știi cine câștigă Eurovisionul? Sau ai văzut toate filmele posibile și știi deja cine ia Oscarul? Pune-ți la bătaie cunoștințele cu cele mai tari pariuri speciale de la Winmasters.

Toate sporturile acoperite de Winmasters sunt situate într-un meniu în partea stângă a ecranului. În dreptul fiecare sport vei vedea și câte evenimente sunt deja acoperite pe site. Nu uita nici de sporturile electronice, fiindcă secțiunea de eSports a prins avânt la toate casele de pariuri online de când cu pandemia. CS:GO, Dota 2, League of Legends sau Starcraft II sunt doar câteva dintre jocurile pe care poți paria.

Experiența online și pe mobil

Interfața de bună calitate poate însemna diferența între succes și eșec - acest lucru este valabil atât pentru orice interacțiune cu statul cât și pentru magazinele online. Și, bineînțeles, și pentru casele de pariuri online.

WinMasters stă bine la acest capitol, oferind o interfață aerisită și atractivă pe fiecare platformă.

 

Site web WinMasters

Site winmasters interfata

Winmasters a suferit multe schimbări de-a lungul vremii în ceea ce privește paleta de culori folosită pe site, dar acum s-a stabilizat la o combinație de alb și negru, cu secțiuni de gri. Meciurile și piețele sunt scrise alb pe un fundal gri, deci se pot observa destul de ușor, fără să îți forțezi ochii. Cele mai populare ligi apar în stânga ecranului, acolo unde ai și un buton de search pentru a căuta meciul dorit. Tot în stânga vei vedea și secțiunea cu evenimente care au cota mărită.

În principiu, alegerea unei piețe la un meci de fotbal pe Winmasters e un proces destul de complicat. Și ne referim atunci când nu știi exact ce cauți și vrei să vezi care pariu îți surâde. Scrisul e mult prea mare, iar piețele par amestecate. Totuși, în bara de deasupra ai fiecare piață disponibilă pentru acel meci și poți să dai click pe ea pentru a vedea opțiunile. Deci dacă tu vrei să pariezi pe cornere, poți să dai pe această rubrică, fără să mai fie nevoie să parcurgi toată oferta pentru acel meci.

Bara sport piete fotbal winmasters

Aplicație mobilă

Aplicatie mobila WinMasters iOS Android

Winmasters nu dezamăgește nici când vine vorba de aplicația pentru dispozitivele mobile. Fie că dispui de un telefon/ o tabletă care funcționează cu Android ori cu iOS, la Winmasters găsești o variantă pentru amândouă. Versiunea de Android poate fi descărcată de pe site, în timp ce app-ul pentru dispozitivele cu sistem de operare iOS poate fi downloadat din App Store.

Poți intra să pariezi pe Winmasters și direct din browser, dacă nu descarci aplicația mobilă. Site-ul e perfect optimizat și merge excelent. Ai și toate variantele disponibile pentru desktop, deci nu vei observa mari diferențe.

Pariuri live / streaming

Pariuri live winmasters

Secțiunea de pariuri live la Winmasters este extrem de vizibilă, fiind situată în meniul de sus al ecranului, fix lângă “Sporturi”. Odată ce dai click, vei observa o pictogramă pentru fiecare sport care are cel puțin un eveniment în desfășurare. Oferta la live la Winmasters depinde, normal, de fiecare sport în parte. Pentru meciurile majore din fotbal avem la dispoziție peste 100 de opțiuni. Ce ne-a plăcut cel mai mult este faptul că poți paria, la live, pe liniile jucătorilor în partidele din NBA.

În rest, dacă un sport este în oferta celor de la Winmasters, atunci îl vei găsi și la live. Odată ce dai plasare pariu, sistemul îl ia în maximum trei secunde, ceea ce este foarte important pentru un parior.

Pe partea de streaming, Winmasters avea un cuvânt de spus în trecut, dar acum nu mai deține drepturi pentru nicio competiție majoră. Nu e însă nicio problemă, fiindcă fiecare partidă are un desfășurător live, prin care poți să stai la curent cu toată acțiunea care se petrece.

Alte jocuri de noroc

Pe lângă pariurile sportive, WinMasters oferă utilizatorilor săi o serie de alte opțiuni de jocuri de noroc. După o recentă trecere pe platforma EveryMatrix, WinMasters și-a îmbunătățit simțitor oferta de jocuri de cazinou, atât la capitolul RNG cât și la cel live.

Cazinou

WinMasters cazinou

Fundalul se schimba la secțiunea de cazino, acesta fiind alb, pentru ca tu să observi mai repede imaginile cu jocurile tale preferate. EGT, NetEnt, Microgaming sau Evolution Gaming sunt printre providerii care asigură gama de jocuri de la Winmasters Casino. Dacă ai chef de jocuri clasice cu fructe, poți să încerci Shining Crown, Fresh Fruits sau Hot Fruits 10.

Foarte util este faptul că Winmasters împarte sloturile în diferite subcategorii, desemnate pe tematici: Egiptean, Spiriduși, Cărți, Rock, Cumpără speciale sau Fructe. Sunt peste 120 de sloturi cu jackpot la Winmasters, iar tu poți intra la Mega Joker, Oil Company II sau Lucky Dragon nu doar pentru distracție, ci și pentru oportunitatea de a pune mâna pe un premiu fabulos. Pe lângă asta, WinMasters este printre puținele cazinouri online din România care oferă acces la unele dintre cele mai spectaculoase jackpoturi, WowPot de la Microgaming.

Când vine vorba de promoțiile de cazinou, WinMasters stă mai bine decât majoritatea: are oferte zilnice cu rotiri gratuite fără depunere, oferte la reîncărcare și multe altele.

Cât despre jocurile de masă, ele sunt în număr de 21 și te asigură că poți să găsești la discreție mese de blackjack, ruletă sau baccarat.

Cazinou Live

Cazinou live WinMasters

Poate până acum ai crezut că Winmasters nu te-a surprins cu nimic special, dar tocmai la live cazino vine surpriza cea mare. Și nu, nu e vorba de ruletă sau blackjack, deși Winmasters stă incredibil de bine și acolo. Masa de Auto-Roulette îți oferă oportunitatea să te joci de la o miză minimă de 0.50 RON.

Ezugi este un provider de jocuri live cu peste 20 de opțiuni dintre cele mai diverse. La Winmasters vei găsi însă doar o parte dintre ele: Andar Bahar, 32 Cards, Lucky 7, Sic Bo și Baccarat. Însă unele dintre ele nu mai apar și la alte cazinouri online din România, chiar dacă și ele au jocuri de la Ezugi în ofertă.

Părerea pariorilor despre Winmasters

Au fost vremuri, mai ales atunci când Winmasters deținea doar licență temporară, când utilizatorii se plângeau de durata retragerilor. Din fericire, acum nu mai este cazul. Au mai existat și alte probleme, printre care blocarea unor conturi fără explicații sau glitch-uri pe bonusuri (pariuri gratuite sau rotiri gratuite).

La partea pozitivă, cam toți pariorii laudă promoțiile care se găsesc pe Winmasters.

Suport tehnic, relații cu clienții

Oricum am privit situația celor de la Winmasters, vorbim despre un progres. Chit că au existat probleme de care utilizatorii s-au tot plâns de când operatorul e în online-ul românesc. De aceea e foarte important să fie un departament de relații cu clienții foarte bine pus la punct, capabil să răspundă prompt și cu soluții optime. Pentru ca pariorul să simtă că este ajutat, nu “tepuit”.

Sunt trei metode prin care poți să contactezi suportul tehnic de la Winmasters: apel telefonic, email și live chat. Operatorii par să fie foarte bine instruiți și îți vor răspunde rapid.

 • Apel telefonic: la numărul 0316 300 393, în fiecare zi, între 09:30 - 22:30
 • Email: în fiecare zi, între 09:00 - 23:00
 • Live Chat: în fiecare zi, între 10:00 – 22:00