Winbet

Un brand care nu a impresionat în mediul offline, sălile de jocuri și agențiile stradale de pariuri fiind în număr limitat, doar în București și Iași, dar cu potențial pe platforma online, WinBet merită atenția noastră.

Winbet

Winbet e pe piața din România din 2007, însă nu prin pariuri sportive, ci prin săli de jocuri în București, acolo unde a asigurat distracția prin diverse aparate cu sloturi. În mediul online, dreptul de organizare este acordat de Oficiul Național de Jocuri de Noroc prin licența nr. L1183150W000826, emis la 01.03.2018 cu valabilitate până la 29.02.2028.

Puncte tari:

 • Secțiune de live destul de consistentă pe baschet și tenis
 • Bonus progresiv chiar și pe live
 • Opțiuni multiple de depunere și de retragere

Puncte slabe

 • Fără bonus de bun venit la sport
 • Fără aplicație mobilă

 

Părerea pariorilor despre WinBet

În primul rând, pariorii nu prea știu despre Winbet. Cel puțin nu cei care mizează la pariuri sportive, pentru că pe partea de cazino sunt destul de cunoscuți. Pe Facebook, Winbet strânge 3.200 urmăritori, dar “engage-ul” la postările de pariuri e aproape inexistent. În trecut, au existat controverse privind plățile efectuate, însă totul s-a rezolvat între timp. Evident, pariorii nu sunt deloc mulțumiți de lipsa unui bonus de bun venit, aspect de neiertat pentru ei.

Bonusuri

În lumea jocurilor de noroc pe internet, prima impresie este făcută de bonusul oferit de operatori la înregistrarea unui cont nou. În acest domeniu, WinBet nu excelează, cel puțin când vine vorba de pariuri - la cazinou, însă, oferta arată cu totul altfel.

Bonus de bun venit

Incredibil, dar adevărat. Winbet nu oferă un bonus de bun venit la pariuri sportive. Pare ceva de domeniul SF ca o casă de pariuri online să nu aibă un bonus la prima depunere pe site, însă Winbet ne-a convins că există o primă dată pentru absolut orice. Până în luna februarie 2022, Winbet măcar avea o promoție cu cashback de 50% până la 450 RON pentru primul pariu plasat. Acum nu mai e nici aceasta, deci cumva trebuie să așteptăm să vedem cu ce vine în continuare Winbet. Pentru că e puțin probabil să rămână pe zero bonusuri sport pentru mai mult timp. Vorbim de o concurență acerbă în domeniul online, iar clienții nu vor rămâne undeva unde nu se simt extraordinar.

Turneu sport

Winbet turneu sport

Luna martie a dat startul unui turneu excelent pe Winbet. Cum funcționează acesta? Trebuie doar să plasezi pariuri. Un pariu cu o miză minimă de 10 RON plasat la o cotă cuprinsă între 1.10 - 1.99 îți va aduce 1 punct, în timp ce un pariu cu o miză minimă de 10 RON pus la o cotă mai mare de 2.00 îți va furniza 3 puncte. Ocupă unul dintre primele 20 de locuri la turneele săptămânale și ia-ți partea din fondul de premii de 5.000 RON. Din câte au anunțat cei de la Winbet, această promoție durează până pe 28.08.2022.

Cum te înregistrezi la Winbet

Deschidere cont winbet

Dacă îți dorești să începi să joci la pariuri sportive pe bani reali la Winbet, procesul de înregistrare e chiar ușor de parcurs. Prima dată apeși pe butonul portocaliu de “Înregistrare”, pentru ca pe urmă să completezi formularul cu următoarele date:

 • nume utilizator, email, parolă, repeta parolă, număr telefon, cod promoțional, acord de primire a notificărilor legate de diferite promoții la Winbet;
 • prenume, nume de familie, oraș, adresă, țara;
 • CNP, data nașterii, sex, confirmarea termenilor și condițiilor

Pentru a avea un cont la o casa de pariuri online e necesar să ai 18 ani împliniți. Din acest motiv trebuie să trimiți o copie după un act de identitate la Winbet pentru a-ți verifica și actualiza contul. În plus, Winbet Casino îți va dărui 50 RON BONUS de ziua ta, însă doar dacă ai contul verificat.

Metode de depunere și de retragere

Depunere Winbet

Nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece, Winbet este o casă de pariuri online cu destule lipsuri și care încă trebuie să lucreze pentru a ajunge în top. Dar la capitolul metode de depunere asigură strictul necesar. Poți să îți bagi bani în cont prin mai multe metode diferite: card de credit/debit, Paysafecard, Skrill, Neteller, agenție sau chiar prin Cashpay delivery.

Dacă utilizezi această variantă din urmă, vei face depuneri cash prin serviciul de curierat. Comenzile pot fi plasate sunând la 0755.630.000, de luni până vineri, între orele 12:00 - 21:00 GMT+2. Curierul se deplasează către adresa menționată de tine la telefon, încasează depunerea, creditează contul WINBET online și vă înmânează chitanța. Serviciul este disponibil doar în București și este necesar un act de identitate pentru a confirma că ești deținătorul real al contului de joc.

Depunerea minimă la Winbet este de doar 5 RON și poate fi plasată în agenție. Pentru a depunere prin curier, va trebui să scoți din buzunar cel puțin 300 RON.

 • card de credit/debit: depunere minimă 20 RON, depunere maximă 50.000 RON;
 • Paysafecard: depunere minimă 20 RON, depunere maximă 4.600 RON;
 • Skrill/Neteller: depunere minimă 20 RON, depunere maximă 50.000 RON;
 • Agenție Winbet: depunere minimă 5 RON, depunere maximă 45.000 RON;
 • Cashpay Delivery: depunere minimă 300 RON, depunere maximă 5.000 RON;

La retrageri. ai toate posibilitățile în fără de Paysafecard. Retragerea minimă este de 20 RON dacă alegi să scoți banii prin agenție. Poți alege și să ți se aducă banii direct acasă, prin Cashpay Delivery, dar retragerea minimă e de 400 RON în acest caz.

Retragere WinBet

 • card de credit/debit: retragere minimă 60 RON;
 • Skrill/Neteller: retragere minimă 60 RON;
 • Agenție Winbet: retragere minimă 20 RON;
 • Cashpay Delivery: retragere minimă 400 RON;

Viteza depunerii/retragerii

Toate depunerile sunt instante la Winbet, atâta timp cât ai primit deja aprobarea. Acest lucru se aplică la depuneri prin agenție și Cashpay Delivery. Tot la fel de repede se mișcă Winbet și când e vorba de retrageri. Banii îți intra instant prin Skrill/Neteller, agenție și Cashpay Delivery. Doar că aprobarea s-ar putea să dureze 1-2 zile. Dacă scoți prin card de credit/debit, vei aștepta undeva la 1-3 zile lucrătoare.

Calitatea cotelor

Cote Winbet

Trebuie să fim sinceri la acest capitol și să recunoaștem că nu se compară cotele de pe Winbet cu ce poți să găsești la alte case de pariuri online de top. Diferența nu este neapărat uriașă, dar pentru un pariu single, de exemplu, contează și acel “0.05 - 0.15” la cota. Și nu spunem doar despre meciurile de fotbal, ci pare să fie o chestiune valabilă pentru toate sporturile pe Winbet.

Winbet are o subsectiune în partea stângă, intitulată “TOP 10 pariuri”. Aici vei observa care sunt cotele cele mai pariate din ziua respectivă. Și, cine știe, poate găsești o sursă de inspirație. Cel mai bun atuu al celor de la Winbet, și probabil chestia care face să merite să joci pe cote mai mici, e dat de bonusul progresiv chiar și pe evenimente live. Pune pe un bilet cel puțin trei ponturi cu o cotă minimă de 1.25, și o miză minimă de 1 RON, și primești până la 100% bonus. Bonusul maxim se aplică la 20 de evenimente.

Sunt peste 200 de opțiuni de pariere la meciurile importante de fotbal, dar și la cele din NBA. Ne-a plăcut cum baschetul este foarte bine reprezentat la Winbet, cu cote mai bune decât pentru “sportul rege”.

Sporturi acoperite

Sporturi piete WinBet

Winbet acoperă baza atunci când vine vorba de sporturile din ofertă. Le ai pe cele care nu pot să lipsească, bineînțeles, dar și pe cele care se regăsesc aproape peste tot, dar puțină lume pariază de fapt. Aici credem că se încadrează darts, fotbalul australian sau cricketul. Nu există secțiune de pariuri speciale sau combinații îndrăznețe care să-ți atragă privirea. Nu am văzut nici vreo secțiune cu pariuri non-sport, una care credem că e necesară pentru o casă de pariuri online în 2022.

Pe partea de e-Sports, Winbet stă acceptabil, cu partide de Dota 2, CS:GO sau King of Glory oferte pentru pariere. Dar la capitolul opțiuni, sunt mereu sub 10 piețe pe care poți miza. Destul de subțire pentru o secțiune în plină dezvoltate pe alte site-uri.

Am încercat să ne uităm prin ofertă pentru niște pariuri antepost pentru Cupa Mondială din Qatar. Ori ele nu sunt la vedere, ori nu există încă pe Winbet. O bilă neagră pentru operator în oricare dintre cazuri.

Experiența online

Site WinBet

Vizual, site-ul celor de la Winbet este cam la același nivel cu PublicWin. Poate cu mai puține bug-uri. Dar per ansamblu, site-ul nu e la un nivel ridicat. Combinația de alb + negru + gri denotă o lipsă de imaginație din partea departamentului responsabil pentru crearea site-ului. Desigur, sunt unele case de pariuri care reușesc să fie centrate pe nonculori, însă nu e cazul celor de la Winbet.

Compartimentarea pe site e una destul de OK, cu sporturile acoperite situate în partea stângă a ecranului, iar per total, site-ul nu pare deloc încărcat. Dacă am fi puțin cârcotași, am spune că oricum Winbet nu prea are cu ce să-l încarce. Promoțiile sunt foarte bine explicate, simplu și la obiect.

Aplicație mobilă

Winbet trebuie să progreseze la multe capitole, iar o aplicație mobilă dedicată se află pe listă. Totuși, dacă vrei să intri pe site de pe un dispozitiv mobil, acesta se mișcă rezonabil, site-ul Winbet fiind optimizat pentru aparatele mobile. Nu spunem că se mișcă totul cu viteza luminii, însă ne așteptam la ceva mai rău. Indiferent că ai un telefon mobil cu sistem de operare iOS sau Android, poți intra pe Winbet și să îți plasezi pariul norocos.

Pariuri live / streaming

Live WinBet

Linii multiple la multe piețe la baschet și tenis, plus ceva mai mult de cinci opțiuni de pariere la meciuri obișnuite de Dota 2. Putem spune că secțiunea de live de la Winbet e potrivită pentru un jucător care preferă să mizeze astfel. Liniile rămân pentru destul timp cât să îți plasezi pariul, ceea ce e foarte important atunci când pui mize pe bani reali la live.

La fotbal depinzi de importantă meciului. S-ar putea să ai doar vreo 30 de opțiuni de pariere sau undeva la 100. Sau aproape 200 dacă vorbim de partide internaționale sau de meciuri de urmărit din top campionate europene. Atenția celor de la Winbet pare să se îndrepte mai mult spre baschet și tenis decât către fotbal.

Toate sporturile pe care poți să mizezi în acel moment la live sunt situate atât în partea stângă, cât și în partea centrală a ecranului. Un lucru bun pentru orice parior e faptul că dacă apeși pe un meci, acesta ți se vizualizează în partea dreaptă, separat. În acest mod, meciurile care sunt în desfășurare în acel moment continuă să-ți fie prezentate în centru. Îți va fi mult mai ușor să parcurgi mai multe evenimente într-un interval scurt de timp.

Nu avem parte de live streaming la Winbet. Trebuie să ținem cont de faptul că acest operator își concentrează resursele pe alte aspecte ale site-ului, mult mai importante pentru ca experiența ta să fie reușită.

Cazino

Casino WinBet

Winbet a început doar cu sloturile de la EGT, dar acum a ajuns la 11 provideri care asigură jocurile din secțiunea de Cazino. Desigur, tot jocurile ca la aparate ale producătorului bulgar sunt cele mai căutate de pe site. Poți intra și miza la sloturi deja clasice precum Shining Crown, Dazzling Hot sau Burning Hot.

Dacă ai fost vreodată într-o sală de jocuri terestră, sigur ai băgat bani și la Book of Ra Deluxe, Lucky Lady’s Charm Deluxe ori Dolphin’s Pearl Deluxe. Acum te poți juca la aceste sloturi de la Novomatic și în mediul online. Cu un cont deschis și valabil la Winbet, le poți încerca și în varianta demo, nu doar pe bani reali.

Sunt 26 de jocuri de masă la Winbet, printre care și Football Studio First Person, adus de Evolution Gaming. Regăsim și Virtual Roulette, unde miza pleacă de la doar 0.10 RON. Keno, baccarat, poker și blackjack sunt alte jocuri pe care le vei putea explora în această secțiune din cazinoul Winbet.

Live Casino

Live casino Winbet

Pe cât de limitate sunt anumite aspecte la pariuri sportive, pe atât de bogată e oferta celor de la Winbet la cazinoul live. Există 36 de mese, majoritatea cu dealeri reali, la care poți intra. Vei avea mese de blackjack, de baccarat, de ruletă, dar și de diferite ale jocuri. Asta pentru că Winbet a reușit să strângă laolaltă jocuri de la trei provideri diferiți, Evolution Gaming, Pragmatic Play și Ezugi. Acesta din urmă e recunoscut pentru succesul din Asia, de unde și decorul meselor, dar și originea unora dintre jocurile furnizate.

Ruletă cu dealer real găsești de la o miză de 1 RON, ceea ce e chiar acceptabil. Dacă vrei să pui pariuri mai mici, poți încerca Auto-Lighting Roulette, unde miza minimă e de 0.40 RON.

Virtuale

Virtuale WinBet

Curse de câini, de motociclete, dar și o mulțime de jocuri cu extrageri de numere te așteaptă în secțiunea de virtuale de la Winbet. Lucky Balls și Lucky Greek sunt doua jocuri pe care le găsești doar la Winbet și unde poți câștiga și un extra premiu. Testează-ți inspirația și vezi cât poți obține de pe urma numerelor tale norocoase.

Rețea de agenții stradale

Agentii WinBet

Sunt 16 locații offline unde poți să plasezi pariuri la Winbet. 15 sunt situate în București, iar una în Iași. Așadar, nu o mulțime de agenții terestre, iar aproape toate sunt situate în Capitală. Există și un site, winbetgroup.ro/pariuri-sportive, unde poți să afli mai multe, cum ar fi ce agenție este mai aproape de tine, dacă ești din București.

Suport tehnic, relații cu clienții

Ne așteptam cumva ca secțiunea de FAQ să fie ceva mai dezvoltată. Ca să nu fie nevoie să trimiți mail ori să suni pentru fiecare detaliu pe care nu îl înțelegi. Dar nu, sunt doar câteva întrebări (și răspunsuri, desigur) generice. Și cam atât.

Atunci când întâmpini o problemă la Winbet și vrei să o rezolvi, poți suna la relati cu clienții, pe numărul 0316-308-777, ori poți trimite un mail la contact@winbet.ro.

Cea mai buna opțiune e însă live chat-ul. Din colțul stânga jos al site-ului ai un buton prin care poți deschide o fereastră prin care să comunici cu un operator. Winbet nu are însă afișat programul de lucru. Din câte am observat, noaptea nu e nimeni, deci categoric nu e non-stop.