NetBet

Cu 20 de ani de experiență în spate, Netbet este unul dintre cele mai mari și respectate branduri prezente pe piața din România. Înființată în 2001, compania a acces în 2015 în țara noastră, pentru că un an mai târziu să primească o licență care îi permite organizarea de jocuri de noroc online pentru următorii zece ani. NetBet operează în România datorită Licenței nr L1160651W000195 emisă de Comitetul de Supraveghere al Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN), cu valabilitate în intervalul de timp 1 iulie 2016 - 30 iunie 2026.

Netbet este recunoscut pentru toate secțiunile de pe site, inclusiv partea de cazino și de poker. Destul de recent, Netbet a adăugat și secțiunea de table, fiind singurul operator din România care îți permite să te joci table pe mize reale.

Bonusuri

Ca orice alt operator de jocuri de noroc, și NetBet oferă mai multe categorii de bonusuri atât pentru membrii noi, cât și pentru cei existenți.

Bonusul de bun venit

Bonus de bun venit NetBet

Bonusul de bun venit la Netbet este ușor atipic. Spunem asta pentru că majoritatea caselor de pariuri de la noi îți oferă bani bonus la depunere. Un adaos la suma pe care o depozitezi. Netbet, în schimb, vine cu un prim pariu fără risc, cu o valoare maximă de 500 RON. Ce înseamnă asta?

Tu plasezi primul tău bilet, simplu sau combi, live sau pre-live, iar Netbet îți asigură suma investită în cazul în care biletul tău e pierzător. Practic, tu nu riști nimic, pentru că dacă vei pierde, vei primi sub formă de bonus suma plasată. În termeni și condiții nu este specificat niciun câștig maxim la primul pariu, deci ești liber să pui ce cotă finală vrei. Ai însă o condiție importantă aici: primul pariu trebuie să fie de tip simplu cu o singură selecție la cotă minimă de 1.50 sau primul pariu poate fi de tip combi, iar fiecare selecție în parte trebuie să aibă cotă minimă de 1.50. În plus, miza minimă acceptată este de 5 RON.

În cazul nefericit în care biletul tău este pierzător, atunci citește următoarele reguli pentru a vedea cum poți să utilizezi bonusul:

 • Dacă pariul plasat cu freebetul primit este câștigat, vei primi profitul (câștig total - valoarea freebetului) în bani reali;
 • Dacă alegi să plasezi un pariu cu o sumă mai mică decât freebetul primit, atunci suma rămasă din freebet ți se va anula;
 • Cerinţele de pariere trebuiesc îndeplinite în termen de 8 zile de la primire;
 • Pariurile în sistem nu sunt eligibile pentru această promoție. Și nici pariurile Cash Out;
 • Pariurile din secțiunea NetBet Special - Cote Mărite nu se califică la promoție

Totodată, trebuie să fii și atent prin ce metodă alegi să depui. Asta pentru că depozitele realizate prin portofele electronice precum Skrill și Neteller nu sunt valabile pentru a încasa bonusul de bun venit.

Freebeturi la tenis și baschet

Cum suna un freebet de 50 RON la tenis sau baschet? Destul de fain, nu? Din păcate, trebuie să pierzi pentru a-l obține la Netbet. Din fericire, ai măcar o asigurare dacă Zeița Fortuna nu îți surâde. La 3 (trei) bilete NECASTIGATOARE pe tenis sau baschet primești și 50 RON freebet. Fiecare sport are o cotă minimă/selecție și o miză minimă:

 • Tenis - cotă minimă 1.4/selecție și o miză minimă de 98 RON.
 • freebetul trebuie plasat pe tenis, la o cotă minimă de 2.00/selecție. Ai la dispoziție o zi.
 • Baschet - cotă minimă 1.7/selecție și o miză minimă de 49 RON.
 • freebetul trebuie plasat pe baschet, la o cotă minimă de 2.00/selecție. Ai la dispoziție o zi.

Freebet la e-sports

Freebet esports netbet

Sporturile electronice au luat un avânt serios în ultimii ani, dar apogeul la pariuri sportive a venit odată cu criza sanitară din 2020. De atunci, mulți pariori au descoperit că pot să scoată profit și pe această ramură mai puțin cunoscută. La Netbet, plasezi pariuri, simple sau combi, din e-sports în valoare de 200 RON săptămânal și vei încasa 50 RON freebet. Freebetul poate fi folosit pe orice sport, în termen de 3 (trei) zile. Ține însă cont de faptul că pariurile tale din e-sports trebuie să fie la o cotă minimă de 2.00/selecție pentru a fi eligibile pentru această promoție.

Asigurare pentru bilet necastigator pe o singură selecție

Joacă minimum 5 (cinci) meciuri din fotbal pe un bilet, iar dacă pierzi una dintre partide, Netbet te răsplătește cu un freebet de până la 50 RON pentru a-ți mai stinge din amărăciune. Iată ce condiții trebuie să îndeplinești pentru ca biletul tău să fie eligibil:

 • Doar pariurile de minim 20 RON pierdute la un meci cu min. 5 selecții exclusiv din fotbal și o cotă min. 1.40 per selecție se califică în promoție;
 • Trebuie să plasezi freebetul o singură dată pe un bilet simplu sau combo din baschet cu o cotă minimă de 2.00 sau în sistem combi pe mai multe evenimente (fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 2.00);
 • Valoarea maximă a freebetului este de 50 RON. Ai la dispoziție o singură zi pentru a utiliza freebetul

Cum te înregistrezi la Netbet

Deschidere cont netbet 1

Chiar și când vine vorba de începutul procesului de înregistrare, Netbet are particularitățile sale. Nu vezi în dreapta-sus butonul de înregistrare, ca la alte cazinouri online, ci trebuie să apeși pe butonul verde de “Conectare”, pentru ca apoi să selectezi “Înregistrează-te acum”. Vei avea în față un formular care nu ar trebui să îți ia mai mult de două minute să îl completezi.

Deschidere cont netbet 2

 • Introdu e-mail, parola, confirmarea parolei, moneda contului și țara;
 • Date tale – sex, prenumele și numele de familie așa cum apare pe CI, numele de utilizator, data nașterii și CNP;
 • Introdu numărul de telefon, codul poștal, orașul și adresa unde locuieștii.
 • Activează sau nu bonusul la prima depunere.

Deschidere cont netbet 3

Pentru a elimina limita de depunere de 200 de euro și pentru a putea efectua retrageri ulterior, va trebui să îți verifici identitatea în termen de 30 de zile de la înregistrare. O poți face din meniul Asistență, secțiunea documente, accesează fișier și încarcă o copie a actului de identitate. O altă variantă ar fi să trimiți această copie și pe e-mail la contact@netbet.com, iar în mail să specifici și contul de utilizator.

Depuneri și retrageri

Deși e distractiv să urmărești rezultatele meciurilor și celorlalte evenimente sportive și fără să pariezi pe ele, miza reală le face, totuși, mult mai interesante. Deci, după ce ți-ai creat și validat contul, e timpul să trecem la treburi serioase: prima depunere pe bani reali.

Metode de depunere

Sunt 7 (șapte) metode în total prin care poți să faci o depunere la Netbet, iar majoritatea îți virează banii în cont instant. Depozitul minim este de 20 RON, iar cea mai utilizată metodă rămâne cea cu cardul. Netbet acceptă și cardurile Revolut.

Depunere NetBet

 • Card bancar / Revolut - 20 RON depunere minimă
 • Neteller / Skrill - 20 RON depunere minimă
 • Paysafecard - 20 RON depunere minimă
 • Top Pay - 50 RON depunere minimă
 • Smith&Smith - 50 RON depunere minimă
 • Transfer bancar - 20 RON depunere minimă

După cum poți observa, depunerea minimă este disponibilă pentru card și portofele electronice, metodele folosite cel mai des de către orice parior. Cât despre depunerea maximă pe care o poți face, ea se ridică la 200.000 RON și este valabilă doar prin card. În schimb, depozitul maxim cu cea mai scăzută valoare este la Paysafecard, doar 1.000 RON.

Metode de retragere

La capitolul retrageri, valoarea minimă este de 20 RON, disponibilă prin Paysafecard. Dacă vrei să retragi prin card ori Skrill/Neteller, retragerea minimă atinge pragul de 40 RON.

Vestea excelentă este că toate metodele de depunere sunt disponibile și la retragere. Poți scoate o sumă maximă de 100.000 de euro lunar, iar la o singură retragere merge să extragi din cont 200.000 RON prin transfer bancar.

Viteza depunerii și retragerii

Suntem în 2022, iar asta înseamnă că nu vei avea de așteptat atunci când îți alimentezi contul cu fonduri. Ești pregătit imediat să plasezi ponturi pariuri după bunul plac. Cu cardul de credit, paysafecard ori Skrill / Neteller, banii intră imediat. Transferul bancar este singura metodă care nu se realizează instant și unde durează 1-5 zile lucrătoare.

Retragerile pe Netbet se produc și ele destul de rapid. În teorie, operatorul își alocă până la 5 zile lucrătoare pentru a-ți completa retragerea după aprobarea acesteia. În realitate, ele durează cam 24 de ore, cât e durata la Top Pay la retragere. Însă indiferent de metoda aleasă, card de credit, paysafecard, Skrill ori Neteller. De regulă, tot la transfer bancar durează mai mult.

Calitatea cotelor

Netbet avea pariuri speciale pe șuturi pe poartă, ofsaiduri sau faulturi când alte case de pariuri scoteau abia 20 de opțiuni/partidă. Cotele, în general, nu erau însă dintre cele mai bune. Pentru că Netbet oferea multe variante de pariere, cotele de la cele mai pariate piețe (goluri, de exemplu) erau mai modeste. Din păcate, tradiția s-a păstrat, dar există valoare în cote la alte sporturi. Dacă ești un fan al tenisului sau al NBA-ului, cu siguranță îți va plăcea pe Netbet. Cotele pentru cele mai importante linii sunt superioare concurenței.

Cote SPECIALE NetBet

La Netbet vei vedea și că sunt evenimente cu anumite piețe cu cote mărite. Cam ce găsești și la Superbet la Super Extra, numai că aici sunt pentru pariuri speciale, nu pentru 1x2. La ce anume ne referim? Ca să-ți dai cel mai bine seama, vor fi cote mărite la meciuri importante în care poți să mizezi dacă arbitrul va verifica VAR-ul.

Opțiunea de “Creare pariu” furnizează o altă amploare cotelor. Indiferent de statutul lor, că sunt mai slabe sau de nivel mediu, parcă altcumva prind valoare atunci când poți să combini mai multe piețe de la același meci. Nu ești hotărât dacă să joci la goluri sau pe cornere? La Netbet le poți pune pe amândouă pe un singur bilet.

Cu funcția Add2bet poți alege un eveniment pe care să-l adaugi biletului tău deschis. Cum noua miză a pariului tău este valoarea Cash Out-ului disponobil în acel moment, poți selecta doar biletele care au această opțiune utilizabilă atunci.

NetBet Add2Bet

Sporturi acoperite

Netbet este un gigant în lumea pariuri sportive, ceea ce înseamnă că există acoperire pentru toate sporturile importante și nu numai. Inspirație să fie, pentru că în rest poți să mizezi pe hochei galic, pe bile, fotbal australian sau bandy. La Netbet poți să pariezi că Mark Zuckerberg va fi următorul președinte al Americii. Cota este de 51. Da, aici găsești și cele mai interesante pariuri din politică sau showbiz.

La orice e-sport te poți gândi, pe Netbet îl găsești și poți să pariezi pe el. Valorant, Rocket League ori Starcraft II. Desigur, să nu uităm de FIFA, Dota 2 sau League of Legends, dar acestea oricum au devenit “mainstream” și le găsești cam la orice casă de pariuri online.

Experiența online și pe mobil

Fiind un operator care lucrează exclusiv online, NetBet a pus accent deosebit pe experiența digitală de pariere și jocuri - ceea ce se și vede.

Site

Pagina web netbet

Site-ul celor de la Netbet nu s-a schimbat foarte mult ultimii ani, cel puțin pe secțiunea de sport. Poți să vizualizezi altcumva toate pariurile pe un meci, însă, în esență, a rămas același. Ceea ce e și bine, și rău. Obișnuința joacă un rol important atunci când te grăbești și vrei să plasezi un pariu. Vrei să știi exact unde găsești un anumit meci, o anumită piață, fără ca rutina ta să sufere schimbări. Pe de altă parte, o transformare poate fi benefică atunci când aduce după sine elemente pozitive. Netbet a nimerit tot ce a schimbat până acum, dar parcă au fost puțin cam conservatori cu site-ul.

Toate sporturile se găsesc în partea stângă a ecranului, iar liga dorită poate fi selectată cu ușurință. Ai la dispoziție și un buton de search pentru a căuta meciul dorit, dar și o selecție cu cele mai populare competiții în desfășurare sau care urmează să înceapă.

Aplicația mobilă

Aplicatie mobilă NetBet

Știm că ești într-o continuă mișcare, iar pentru acest lucru aplicația celor de la Netbet poate să te ajute enorm atunci când dorești să pariezi. App-u pentru Android poate fi descărcat direct de pe site și îți va conferi acces la toate opțiunile pe care le ai și de pe desktop. Noi am testat-o și se mișcă destul de rapid, fără glitch-uri și întreruperi.

Pariuri live / live streaming

Sunt peste 25.000 de evenimente live lunar la Netbet, deci putem să spunem clar că operatorul nu stă deloc rău la acest capitol. Piețele sunt și ele diverse, mai ales dacă ne referim la sporturile cele mai importante: fotbal, baschet și tenis. Chiar în această ordine. Cotele pe cornere sau cartonase nu se modifica foarte repede, dar cele pe goluri au o fluctuație mai greu de anticipat. Trebuie să te miști destul de rapid ca să prinzi cota pe care o dorești.

Cândva, Netbet TV era la mare căutare, meciuri din Bundesliga, La Liga sau NBA fiind transmise pe site în sistem live streaming. Cum mai toate casele de pariuri online și-au asigurat drepturi pentru transmiterea celor mai importante competiții sportive, pare că, pe moment, Netbet și-a concentrat resursele în altă parte, nu pe cea de live streaming.

Alte jocuri de noroc

NetBet acoperă tot ce înseamnă jocuri de noroc online, de la jocuri de cazinou la jocuri de table în doi, pe bani reali.

Cazino

Casino NetBet

Cazinoul celor de la Netbet are peste 2.000 de jocuri pe care le poți încerca pe bani reali. Fie că vorbim de jocuri ca la păcănele, fie de jocuri de masă. NetEnt, Novomatic ori Pragmatic Play se numără printre furnizorii care asigură diverse sloturi în secțiunea de cazino. Desigur, parcă nu am putea să vorbim de jocuri de casino fără celebrele titluri de la EGT, Shining Crown, Dazzling Hot ori Super Hot.

Dacă sloturile cu fructe nu sunt tocmai feblețea ta, nu ar strica să dai o tură pe la jocurile Megaways, cu sloturi care dispun de sute de mii de modalități de plată. Sunt 68 de astfel de jocuri la Netbet Cazino.

Sport Virtual

Fotbal, curse de cai sau curse de câini virtuale te așteaptă la Netbet. Poate că acțiunea este virtuală, dar premiile obținute sunt cu siguranța reale. Sfatul nostru este însă să nu le iei prea mult în serios și să te joci pentru a te destinde. Nu e o secțiune unde profitul să depindă foarte mult de tine.

Virtuale

O altă secțiune cu acțiune virtuală programează curse de cai, de câini sau cu motoare. Tot aici te poți juca și Lucky Six, joc cu numere foarte popular în diferite agenții stradale.

Live Casino

Live casino netbet

Simte acțiunea unui cazino cu dealer real direct la tine acasă. Joacă-te la ruletă, blackjack și baccarat la diferitele mese disponibile în cadrul cazinoului live de la Netbet. Mizele sunt și ele diferite, în funcție de posibilități. Să luăm de exemplu ruleta, pentru că e jocul de cazino cel mai căutat. Poți apela la Auto-Roulette și juca de la o miză minimă de 0.50 RON sau poți alege o masă cu dealer real, unde poți plasa și mize de 2.50 RON.

Poker

Pokerstars domină acest domeniu în România, iar odată cu intrarea pe piață a celor de la GGpoker, nu le dăm prea multe șanse celor de la Netbet pe partea de poker. Turneele sunt destul de puține, însă trebuie să admitem că interfața de la poker e una destul de interesantă, cu câteva opțiuni captivante.

Table

Unicul site din România unde poți să găsești să te joci table pe bani reali. Sunt o mulțime de jucători recreaționali aici, așa că dacă te pricepi, poți să faci un profit semnificativ. Singura problemă dacă ești prea bun este că restul jucătorilor te vor învăța și nu vor mai intra la masă cu tine.

Suport tehnic, relații cu clienții

Suport NetBet

În 2015, NetBet a primit premiul pentru cea mai bună asistență. Asta doar așa, să-ți faci o prima impresie despre ce fel de servicii te așteaptă la Netbet. Serviciul din cadrul departamentului de Asistență își stă zilnic la dispoziție în intervalul orar 08:00-24:00 și poate fi contactat prin WhatsApp, live chat sau email. Există pe site un formular care poate fi completat și trimis ca email. În dreapta jos a ecranului vei avea mereu butoanele de WhatsApp și Live Chat.

Părerea pariorilor despre Netbet

Netbet are destulă interacțiune pe paginile de Facebook și Instagram. De obicei, aceasta este una pozitivă, iar pariorii au rareori motive să se plângă. Oferta este satisfăcătoare pentru ei, însă mai reușesc să se plângă câteodată de bonusuri. Și adevărul e că sunt condiții de rulaj dificile la Netbet în ceea ce privește bonusurile la sport.