Maxbet

Maxbet este un brand recunoscut pentru jocurile de cazino, nu neapărat pentru pariuri sportive. Prima legătură cu acest domeniu a venit odată cu intrarea în online, unde Maxbet deține licența definitivă L1160661W000651 care îi dă dreptul de a oferi în legalitate pariuri sportive și jocuri de cazino până la data de 31.12.2016.

Deși ideea de bază a fost ca Maxbet să mute și în online jocurile de cazino oferite în sălile de jocuri stradale, operatorul a început să pună serios accentul și pe partea de pariuri sportive. Aspect vizibil tot mai mult în ultimii doi ani.

 

Puncte tari Maxbet

 • Funcția de “Creare pariu” atât pre-match, cât și live
 • Secțiunea e-sports foarte dezvoltată
 • Promoție pentru sporturile americane
 • Posibilitatea de a depune și a retragere în sălile de joc Maxbet

 

Puncte slabe Maxbet

 • Bonus de bun venit nu foarte practic, greu de folosit
 • Lipsește Skrill și Neteller dintre metode de depunere/retragere

Bonusuri MaxBet

Bonusurile MaxBet sunt multe și diverse, de la ofertele speciale la sporturile americane la cele valabile pentru eSports, sporturi virtuale sau chiar loterii. Găsești mai jos principalele oferte ale operatorului:

Bonusul de bun venit

Bonusurile de bun venit la case de pariuri online tind să fie clasice, în care ți se dau niște bani bonus la prima depunere. De regulă, e vorba de 100% din suma depusă. Cu toate acestea, Maxbet România are un pachet de bun venit foarte interesant la pariuri sportive și mult diferit față de ce oferă concurența. E puțin cam complicat ce trebuie să faci pentru a pune mâna pe toți banii, așa că urmărește cu atenție toți pașii de mai jos.

Bonusul de bun venit la Maxbet e de până la 700 RON, în pariuri gratuite de câte 50 RON fiecare.

 • Depunerea minimă trebuie să fie de 50 RON, iar la înregistrare să folosești codul bonus “BUNVENIT”;
 • Pentru a beneficia de două Pariuri Gratuite, trebuie să plasezi 5 pariuri a câte 50 RON. Din momentul depunerii, ai la dispoziție 30 zile pentru a putea beneficia de bonus;
 • Pentru a fi eligibile, cele 5 pariuri trebuie să fie plasate pe evenimente diferite; pentru pariurile de tip single cota minimă este 1.85, iar pentru pariurile de tip multiplu cota minimă este 1.40;
 • Pariurile Gratuite se vor activa automat după omologarea biletelor plasate. Un Pariu Gratuit este valabil 3 zile de la momentul acordării;
 • Cele 2 Pariuri Gratuite trebuie plasate pe evenimente diferite; în caz contrar, atât Pariurile Gratuite, cât și eventualele câștiguri generate de acestea vor fi anulate;
 • E nevoie să pariezi Pariul Gratuit o singură dată pe orice eveniment, cu o cotă minimă de 2.00 pentru pariurile single. Pentru un pariu multiplu, fiecare selecție va avea minim cota 1.50. Pariurile de tip sistem nu sunt acceptate;
 • Dacă pariul plasat este câștigat, vei primi profitul (câștig total – valoarea pariului gratuit) în bani reali. Câștigul maxim care poate fi revendicat dintr-un Pariu Gratuit este de 500 RON;
 • Poți repeta tot acest proces de 7 (șapte) ori, primind astfel, până la final, 700 RON bonus în Pariuri Gratuite.

Bonus fără depunere eSports

50 RON fără depunere la verificarea contului

Într-adevăr, la Maxbet poți să încasezi un bonus fără să fie măcar nevoie să depui vreun ban de la tine. Cum se întâmplă asta și în ce constă premiul tău? În primul rând, e nevoie ca procesul tău de înregistrare să fie încheiat, iar documentele tale verificate. Vorbim de un document (preferabil buletin) prin care să îți dovedești identitatea. După ce documentul este validat, intră la rubrica Bonusuri Disponibile din contul tău și introdu codul “50ESPORTS” pentru a încasa un bonus de 50 RON. Acest bonus poate să fie folosit doar în categoria “e-Sports” și are valabilitate de 30 de zile.

Pentru ca pariurile să fie eligibile pentru rulaj ele trebuiesc plasate pe cote de minim 1.90 și maxim 20.00. În cazul pariurilor multiple, fiecare selecție trebuie să aibă o cotă de minim 1.40. Rulajul este de 10x bonusul, dar trebuie plasat pe pariuri distincte. În plus, pariurile care depășesc 10 RON nu vor fi luate în considerare pentru rulaj. Suma maximă care poate fi transferată de la soldul bonusului la soldul real, la finalizarea rulajului, este de 250 RON. În principiu, asta înseamnă că oricât de inspirat ai fi, nu poți să faci mai mult de 250 RON din acești 50 RON bonus. Dar măcar sunt niște bani din nimic.

Bonus pe sporturile americane

Bonus sporturi americane

Îți surâde un bonus de 50 RON pe sporturi americane (NFL, NBA, NHL, MLB și MLS)? Introdu codul bonus “USBONUS” zilnic, după care plasează minimum 3 pariuri de tip multiplu pe sporturile americane, cu selecții la o cotă minimă de 1.50 și cu o miză minimă de 50 RON.

Ai 3 zile la dispoziție să folosești bonusul de 50 RON primit din momentul acordării sale. Pariul Gratuit poate fi folosit la o cotă minimă de 2.00 pentru pariurile single și 1.50 pentru fiecare selecție dintr-un pariu multiplu. Câștigul maxim care poate fi de pe urma bonusului este de 500 RON. Poți primi un număr maxim de 6 Pariuri Gratuite zilnic.

Pariuri gratuite pentru eSports

Bonus pariuri esports

Dacă ești fan competitive gaming sau pariezi eSports, această ofertă este pentru tine. Pentru a revendica oferta, trebuie să faci o depunere de minim 50 RON în contul tău MaxBet folosind codul de bonus „ESPORTS”, apoi să pariezi minim 50 de lei pe evenimente single (cotă minimă de 1,85) sau combinații (cota minimă 1,35 pentru fiecare selecție) de jocuri video competitive, și pariul gratuit de 100 RON va fi creditat automat contului tău.

Vei avea la dispoziție 3 zile pentru a folosi pariurile gratuite pe evenimente eSports la o cotă minimă de 2,00. Dacă câștigi, vei putea să păstrezi profitul (valoarea câștigului minus valoarea pariurilor gratuite).

Alte bonusuri periodice sau speciale

Pe lângă cele de mai sus, MaxBet mai are și oferte pentru sporturi virtuale și loterii, precum și oferte limitate legate de diverse evenimente - de exemplu, în momentul scrierii acestei recenzii, Maxbet oferă un freebet de 100 de lei în fiecare zi din Australian Open.

Cum te înregistrezi la Maxbet

Tot procesul de înregistrare la Maxbet durează puțin și este destul de simplu. Începe prin apăsarea butonului negru “Înregistrare”, aflat în partea dreapta-sus a ecranului. Urmează trei etape în care tu trebuie să-ți completezi datele:

 • Prenume, nume, adresa de mail, CNP, număr telefon;
 • Oraș, adresa;
 • Username, parola, repetare parola, moneda, limba, acceptarea termenilor și condițiilor.

Formular inregistrare MaxBet

După completarea înregistrării, este indicat să completezi și verificarea contului MaxBet. Acest proces implică încărcarea în sistem al unui document de identitate și/sau o factură de utilități sau extras de cont pentru validarea identității utilizatorului. Pe lângă faptul că îți vei putea păstra contul verificat și peste limita impusă de ONJN - 30 de zile - vei primi și bonusuri și alte beneficii după el - vezi mai sus.

Depuneri și retrageri

Jocurile de cazinou sunt distractive și fără bani dar când vine vorba de pariuri, parcă nu e același lucru. După ce îți deschizi contul MaxBet (și te distrezi cu bonusul de validare), sigur vei vrea să depui niște bănuți în cont și să te apuci de pariuri pe bune. Iată metodele prin care poți face acest lucru.

Metode de depunere și retrageri

Cinci metode de depunere te așteaptă la Maxbet. Pornim de la clasicul card de credit/debit și ajungem la OKTO.cash, o metodă pe care nu am mai întâlnit-o la altă casă de pariuri online. Depozitul minim pe care îl poți efectua este de 20 RON, în timp ce depunerea maximă acceptată e de 475.000 RON, prin card de credit/debit. Mai jos ai toate opțiunile de depunere la Maxbet:

 • card de credit/debit: depunere minimă 20 RON, depunere maximă 475.000 RON
 • Paysafecard: depunere minimă 25 RON, depunere maximă 23.000 RON
 • OKTO.cash: depunere minimă 20 RON, depunere maximă 2.500 RON
 • Smith&Smith: depunere minimă 50 RON, depunere maximă 900 RON
 • Sală de joc: depunere minimă 50 RON, depunere maximă 50.000 RON

Retragere Depunere MaxBet

În cazul în care ai depus bani pe Maxbet doar prin Paysafecard, va fi nevoie să selectezi Transfer bancar ca opțiune atunci când vrei să efectuezi o retragere. În rest, toate celelalte metode sunt disponibile pentru retragere. Sau cel puțin așa e de presupus, pentru că Maxbet nu și-a mai actualizat secțiunea de FAQ din 2021. Rămâne un semn de întrebare la OKTO.cash, dar cardul de credit/debit, Smith&Smith și sălile de jocuri Maxbet reprezintă metode de retragere viabile. De regulă, procesarea unei retrageri se face în maximum 3 zile.

Viteza depunerii/retragerii

Toate metodele de depunere îți aduc banii în cont în mod instant. Desigur, prin OKTO.cash e un proces ceva mai lung (despre care poți să studiezi pe site), însă odată ce ai încărcat suma de bani, ea îți va apărea instant în cont.

Destul de mare timpul de procesare al unei retrageri, de vreo 3 zile (sau chiar 10 zile în cazul transferului bancar). Pentru a putea retrage din locațiile Smith&Smith și sălile de joc Maxbet va fi nevoie să prezinți un act de identitate.

Calitatea cotelor

Cote Maxbet

Ai putea crede că Maxbet, din cauza lipsei de experiență în domeniul pariurilor sportive, nu ar dispune de cote atractive. Nu e adevărat!

Vorbim despre cote deosebit de interesante la peste/sub la goluri pentru fotbal, dar și de cote atrăgătoare pe sporturile americane. Până la urmă, Maxbet îți oferă și un bonus pe aceste sporturi, deci e normal să te aștepte cote de calitate pe NBA, NHL sau NFL.

Poți să-ți faci singur pariul, prin selectarea butonului de “Creare pariu” din cadrul fiecărui eveniment important. De exemplu, Maxbet este poate singura casa de pariuri online din România unde poți să combini performanțele a doi sau mai mulți jucători din același meci de baschet.

Sunt peste 400 de opțiuni de pariere pentru fiecare meci important de fotbal. Pentru variantele “1X2”, am observat că Maxbet oferă cote peste medie. Concurența, contra unor nume mult mai sonore în acest domeniu, face ca Maxbet să furnizeze opțiuni mult mai bune de pariere dacă stai să le cauți.

Sporturi acoperite

Sporturi acoperite MaxBet

Sunt peste 50 de sporturi în oferta celor de la Maxbet. Plecând de la sporturile cunoscute de toată lumea până la Kabaddi. Și acum probabil te întrebi ce este Kabaddi? Adevărul e că nici noi nu știam până să-l vedem în lista celor de la Maxbet. Este un sport de contact pe echipe, destul de popular în țările asiatice. Un fel de leapșa, dar ceva mai “hardcore”.

La Maxbet poți să mai pariezi pe floorball, patinaj artistic sau cricket. Sunt surprinzător de multe sporturi de iarna la dispoziție (evident, atunci când e și sezonul). Dar cel mai impresionant la Maxbet e secțiunea de sporturi electronice. Că e FIFA, NBA2K, Dota 2 sau League of Legends, ai zeci de opțiuni pentru fiecare meci. Asta pentru că oferta celor de la Maxbet pe e-sports este asemănătoare cu cea a site-urilor de afară bazate exclusiv pe sporturile electronice.

Experiența online la Maxbet

Chiar și cea mai bună casă de pariuri își poate aliena pariorii printr-o interfață greu de navigat sau o experiență neplăcută de pariere. Nu e cazul la MaxBet, în special dacă îi vizitezi siteul pe un dispozitiv cu o rezoluție mare.

Site

Site MaxBet

Site-ul celor de la Maxbet este preponderent închis la culoare, ceea ce face ca pictogramele sporturilor să fie observate mai ușor. Opțiunile tale în materie de sport sunt așezate în partea stângă a ecranului, iar o subsectiune cu “evenimente populare” îți va arăta care sunt meciurile cele mai căutate de useri în acel moment.

Ni s-a părut foarte interesant că la meciurile de tenis poți să vezi pozele sportivilor pe care poți să pariezi. Un detaliu frumos, care merită apreciat. Singura noastră problemă, nu majoră, vine de la faptul că absolut toate e-sporturile și sporturile de iarnă au propria pictogramă în meniul din stânga și astfel te poți duce mult în josul paginii încercând să cauți ceva anume.

Aplicația mobilă MaxBet

Aplicație maxbet

Aplicația MaxBet este disponibilă atât pentru dispozitivele care rulează sistemul de operare Android, cât și pentru iPhone-uri și iPad-uri. Utilizatorii de Android pot descărca app-ul direct de pe site, în timp ce clienții Maxbet care folosesc dispozitive cu iOS pot downloada aplicația din App Store. Există și varianta în care te poți juca direct din browser, pentru că site-ul este optimizat pentru dispozitivele mobile.

Nu vei observa mari diferențe față de cum e prezentat Maxbet pe desktop. Sigur, poate ca aplicația ți se va părea puțin cam aglomerată, dar e un risc atunci când ai atât de multe opțiuni în ceea ce privește oferta sportivă și promoțiile.

Pariuri live MaxBet

Pariuri live streaming MaxBet

Există pe pagina principală un buton cu “Live” în stânga ecranului, sus, care te va conduce la evenimentele live pe care poți să pariezi în timpul desfășurării. Totodată, vei vedea și în bara de deasupra ecranului toate sporturile care sunt la live atunci. Plus câte evenimente sunt în desfășurare pe fiecare sport.

Opțiunile rămân diverse, mai ales la sporturile importante, dar depind și de magnitudinea evenimentului respectiv. Vor fi partide de fotbal la care poți să mizezi la live pe cornere și cartonașe. Nu uita că dispui de varianta “creare pariu” chiar și la live. În acest mod, poți miza pe mai multe piețe din aceeași partidă.

Maxbet oferă live streaming pentru toate evenimentele importante de e-sports. Evident, dacă sunt pe Twitch sau pe altă platformă de streaming, atunci pot fi transmise și de terți, precum Maxbet. În rest, pentru meciuri urmărite live, îți recomandăm alți operatori, cu mult mai multe opțiuni, precum Betano și Superbet.

Alte jocuri de noroc la MaxBet

MaxBet nu se bazează exclusiv pe pariurile sportive - are o ofertă care acoperă tot ce înseamnă jocurile de noroc, mai puțin poker și bingo.

Cazino

MaxBet Cazino

Partea de “Cazino” este “crème de la crème” pentru Maxbet. Sunt mii de jocuri, oferite de provideri de clasă mondială, cum ar fi NetEnt, EGT, Pragmatic Play sau Greentube. Poți miza pe jocuri ca la păcănele, precum Lucky Lady’s Charm Deluxe, Shining Crown ori Sizzling Hot Deluxe, direct din confortul casei tale.

Ca orice cazino online licențiat care se respectă, Maxbet are și jocuri pe care le poți găsi în exclusivitate pe site-ul lor. Book of Souls Remastered, Supa Crew sau AstraBoomers: To the Moon! sunt doar câteva dintre opțiuni.

La categoria “Jocuri de masă” poți să găsești ruletă, blackjack, baccarat, dar și alte jocuri interesante, precum High Card Flush, Mega Ball sau Top Card. Virtual Roulette este jocul de ruletă potrivit pentru toată lumea, asta pentru că miza minimă e de doar 0.10 RON.

Live Casino

Multe cazinouri online vin cu mese de la Evolution Gaming și Pragmatic Play în cadrul secțiunii de live casino, dar Maxbet aduce, pe lângă Evolution, și un alt provider, Ezugi. Sunt mai multe tipuri de ruletă, cu tematici diferite, precum Namaste Roulette, Diamond Roulette sau Speed Roulette, dar blackjack-ul este cel care impresionează cu numărul de posibilități. Există 13 mese de blackjack, astfel încât e puțin probabil să nu găsești loc, indiferent de cât de aglomerată e secțiunea.

Virtuale

Virtuale MaxBet

Secțiunea de “Virtuale” de la Maxbet cuprinde jocuri de fotbal, curse de câini, curse de cai și curse de motociclete. Toate virtuale, desfășurate la intervale regulate de timp. Nu trebuie să aștepți decât câteva minute înainte de pariezi pe următoarea etapă din Italia la fotbal, de exemplu. Tot aici ai și Lucky Six și Lucky X, unde poți să mizezi pe numerele tale norocoase.

Loto

Și dacă tot discutam despre numere norocoase, la Maxbet ai și cele mai cunoscute loterii internaționale: Grecia Keno, Italia Keno, Win for Life Italia sau Keno Polonia. Poți paria la fiecare 5 minute fără să mai fie nevoie să te deplasezi la o agenție stradală.

Rețea de agenții stradale MaxBet

Agentii MaxBet

Sunt 16 orașe în toată România în care se găsesc săli de jocuri Maxbet. Evident, cele mai multe și mai importante sunt în București. În capitala țării sunt 70 de săli de jocuri Maxbet. Nu toate abundă de lux, fiindcă întâlnim și săli minuscule, cu doar câteva aparate, dar pentru pariori este important că pot să depună și să retragă bani în ele.

Suport tehnic, relații cu clienții MaxBet

Departamentul de suport clienți este foarte important atunci când ai secțiuni de cazino și pariuri sportive care sunt frecventate de mulți useri. Inevitabil vor apărea și probleme, așa că ai nevoie de un personal calificat pentru a oferi cele mai bune soluții. Sunt trei metode prin care poți să intri în contact cu cei de la suport Maxbet:

 • număr de telefon: 0217 954 546; 021 92 38;
 • adresa de mail: suport@maxbet.ro
 • live chat: între 09:00 - 01:00

Părerea pariorilor despre Maxbet

Relația cu publicul este un aspect unde Maxbet trebuie să mai lucreze. Aplicația are o notă relativ mică, iar unii clienți se plâng de retrageri. Că mereu apar probleme ori că sunt aprobate destul de târziu. În plus, personalul Maxbet oferă și puține informații atunci când intervine o problemă cu contul.