Casa Pariurilor

Casa Pariurilor este una dintre cele mai vechi agenții de pariuri care activează în România, venind pe piața imediat după “prăbușirea” Astra Sport Bets. Casa Pariurilor este deținută de Hattrick PSK, o companie croată, serviciile de pariuri sportive, dar și de cazino fiind prezente în ambele țări.

La noi în țară, Casa Pariurilor funcționează în mediul online pe baza licenței cu numărul L1160652W000306, valabilă de la 1 august 2016 până la 31 iulie 2026, emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN). În continuare, Casa Pariurilor are peste 800 de agenții stradale care sunt împrăștiate prin toată România, în special în orașele mai mici.

 

 

Puncte tari:

 • Site bine organizat și aerisit
 • Live chat între utilizatori
 • Ofertă vastă de sporturi
 • Aplicație mobilă de ultimă generație


Puncte slabe

 • Bonus de bun venit destul de slăbuț la sport
 • Puține metode de depunere/retragere

 

Bonusuri

Deși bonusurile nu sunt singurul motiv pentru care apreciem o casă de pariuri, acestea joacă un rol important în alegerea operatorului potrivit. Oferta celor de la Casa Pariurilor nu este spectaculos, la acest capitol ar încape îmbunătățiri multe.

Bonusul de bun-venit Casa Pariurilor

Casa Pariurilor bonus bun venit

Bonusul de bun venit la Casa Pariurilor, cel puțin la secțiunea sport, vine cu destule complicații și nu este extrem de spectaculos. Dar nu putem să ignorăm faptul că poți să primești până la 600 RON pentru primele tale 3 (trei) depuneri. O sumă decentă, dar sunt anumite condiții pe care nu le vezi la alte case de pariuri și care s-ar putea să te deranjeze.

Bonus de 100% la prima depunere, până la 200 RON. Tu trebuie doar să depui 200 RON și vei primi 200 RON bonus. Rulezi de două ori suma de 200 RON (400 RON), pe bilete de cotă minimă 3.00, și primești suma bonus de 200 RON. Așadar, bonusul nu îl vei primi în mod automat la depunere, ci va trebui să rulezi suma depusă, cu anumite condiții, pentru a beneficia de cei 200 RON (suma maximă) bonus.

Bonus de 100% la a doua depunere, până la 200 RON. Efectuezi o depunere, pe care o și pariez, până la 200 RON,și primești 4 Pariuri Fără Risc de 50 RON Bonus (4 x 50 RON = 200 RON). Bonusul încasat în funcție de valoarea depunerii funcționează astfel:

 • Pentru depunerile între 25 RON - 99 RON primești 1 Pariu Fără Risc în aplicație;
 • Pentru depunerile între 100 RON – 149 RON, primești 1 Pariu Fără Risc în aplicație + 1 Pariu Fără Risc în site sau aplicație;
 • Pentru depunerile între 150 RON - 199 RON, primești 2 Pariuri Fără Risc în aplicație + 1 Pariu Fără Risc în site sau aplicație;
 • Pentru depunerile mai mari de 200 RON, primești 2 Pariuri Fără Risc în aplicație + 2 Pariuri Fără Risc în site sau aplicație;

Bonus de 50% la a treia depunere, până la 200 RON. Rulezi de 6 ori suma de 200 RON (1.200 RON), pe cote minime de 1.80, și primești 200 RON Bonus.

Oferte periodice

Casa Pariurilor este genul de operator online care nu oferă campanii stabile, ci încearcă să profite de anumite evenimente pentru a implementa bonusuri periodice. La ce ne referim aici? Cashback la meciurile de calificare la Campionatul Mondial. Sau pariu fără risc pentru meciurile europene. Tot ceea ce trebuie să faci este să fii pe faza pentru a nu rata nicio ofertă. Și nu-ți face griji. Cele mai bune oferte îți vor veni și pe mail sau text, pe telefonul mobil.

Cum te înregistrezi la Casa Pariurilor

Procesul de înregistrare la Casa Pariurilor este foarte simplu și începe prin apăsarea butonului roșu “Înregistrare” din dreapta-sus. Vei fi redirecționat către o singură pagină în care trebuie să completezi atât informațiile personale, cât și datele de verificare: mail, confirmare mail, parolă, confirmare parolă, prenume, nume, adresa, oraș, cetățenie, CNP, sex, data nașterii, număr de telefon, bonusul pe care îl dorești (dacă vrei vreunul), dar și acceptarea termenilor și condițiilor.

Deschidere cont casa pariurilor

Ulterior, după înregistrare, va fi nevoie să îți verifici și identitatea. Tot ce trebuie să faci pentru a-ți face contul să fie unul activ este să trimiți o copie color a actului de identitate de pe adresa de e-mail folosită la înregistrare. Adresa de contact unde poți trimite documentul este suport@casapariurilor.ro. Acest lucru este obligatoriu în 30 de zile de la înregistrare și ca beneficii vei avea faptul că poți să depui orice sumă de bani dorești (în limitele impuse de operator), dar și că vei fi eligibil pentru retrageri.

Depuneri și retrageri

Pentru a te apuca de pariat, ai nevoie și de fonduri în cont. Iată modurile în care îți poți alimenta contul la Casa Pariurilor.

Metode de depunere și retrageri

Dacă te-ai obișnuit cu o abundență de metode de plată la alte case de pariuri online, află că la Casa Pariurilor lucrurile stau puțin diferit. Asta pentru că sunt doar trei metode prin care poți să efectuezi un depozit: card de credit/debit, Paysafecard și prin agenție.

 • Card de credit/debit: Suma minimă 20 RON, suma maximă 20.000 RON
 • Paysafecard: Suma minimă 20 RON, suma maximă 20.000 RON
 • Agenție: Suma minimă 10 RON, suma maximă 45.000 RON

Depunere cont Casa Pariurilor

După cum poți observa, 10 RON este depunerea minimă la Casa Pariurilor și este valabilă atunci când te decizi să depui într-una dintre numeroasele agenții offline. Pentru a depune prin intermediul unei agenții, este necesar să-i soliciți acest lucru operatorului din agenție, prezentându-i totodată și cartea de identitate.

Tot 10 RON este și retragerea minimă, iar ea vine prin agenție. Asemenea cu depunerea, trebuie prezentat un act de identitatea. Cealaltă metodă de retragere este prin cardul de credit/debit, însă nu toate vor putea fi utilizate pentru retrageri. Atunci când Casa Pariurilor constată acest aspect, îți va oferi ca posibilitatea retragerea prin transfer bancar.

Viteza depunerii/retragerii

Depunerile sunt aproape instante, luând în considerare toate metodele de plată disponibile la Casa Pariurilor. Fie că vorbim de card de credit/debit, Paysafecard sau depunere prin agenție, vei avea aproape imediat banii la dispoziție. Asta dacă nu cumva apare vreo problemă tehnică, situație în care îți recomandăm să contactezi un operator de la departamentul de suport clienți.

Aprobarea unei retrageri ar trebui să vina în mai puțin de 3 (trei) zile lucrătoare. Cam mult, nu? Da, dacă este să comparăm cu alte case de pariuri online. Oricum, bănuim că aprobarea durează mai puțin dacă vorbim de retrageri în agenție. Și dacă nu ești la prima astfel de tranzacție. În orice caz, dacă prima ta retragere pe card de la Casa Pariurilor durează undeva la o săptămână, să nu-ți faci griji, pentru că viteza următoarelor retrageri va fi mai buna.

Calitatea cotelor

Calitatea cotelor Casa Pariurilor

Pariuri combo, șuturi pe poartă, cartonașe sau cornere. Multe piețe de pariere sunt disponibile la Casa Pariurilor, cu două, trei sau chiar mai multe linii diferite. Cu cote acceptabile, undeva la media pieței din România. Am putea spune că meciurile de fotbal, de exemplu, au cote ceva mai mici la soliști, însă acolo poți profita de Oferta Plus a celor de la Casa Pariurilor. În ce constă aceasta? Beneficiezi de mai multe meciuri, alese de operator, care primesc o cotă mărită atunci când combini partidă cu mai multe evenimente pe bilet. Poți paria la o cotă de 1.25 pe victoria gazdelor sau poți alege să pui încă patru meciuri pe bilet și să beneficiezi de o cotă mărită. Sau șapte partide ori +11 evenimente. Evident, cota crește de fiecare dată.

Interesant la Casa Pariurilor este și faptul că au speciale la fotbal, majoritatea cu cote fabuloase. Poți miza pe marcator și pe scorul final, pe faptul că un fotbalist înscrie în ambele reprize ori că primul gol va fi de fapt autogol. Bineînțeles, aceste speciale sunt valabile doar pentru partidele din campionatele puternice ale Europei.

Speciale fotbal Casa Pariurlor

Combină cornere, goluri sau jucătorul care primește cartonaș pe aceeași selecție. Ai și mai multe variante, totul în funcție de evenimentul pe care dorești să mizezi. Însă ideea este că la Casa Pariurilor poți să combini într-o selecție mai multe pariuri din același meci.

Destul de puține opțiuni pe baschet sau tenis, însă dacă vorbim de primul dintre aceste sporturi, măcar cotele pe soliști sunt bune. Câteodată chiar mai bune decât la Superbet sau Betano, două case de pariuri online cu oferte mai vaste pe acest sport.

Sporturi acoperite

Cât de bine te pricepi la politica din Franța? Da, Casa Pariurilor îți lasă posibilitatea să pariezi pe cine va fi viitorul președinte din Hexagon. Ori poți să mizezi pe una dintre numeroasele piețe de la categoria “politice”. În rest, pe lângă sporturile pe care e obligatoriu să le ai ca operator de pariuri licențiat respectabil, Casa Pariurilor îți pune la dispoziție evenimente de bandy, bile sau fotbal australian.

Casa Pariurilor a mai oferit promoții legate de e-sports. Deloc surprinzător, pentru că majoritatea operatorilor și-au concentrat multe resurse pe sporturile electronice în ultima vreme. De la Counter-Strike, Dota 2, League of Legends, până la Rainbow Six ori Starcraft II, poți să pariezi pe toate la Casa Pariurilor.

Experiența online și pe mobil

Chiar și cele mai bune cote și speciale se pot pierde într-o interfață online gândită prost. Ca norocul, Casa Pariurilor stă bine la acest capitol.

Site

Site Casa Pariurilor

Odată cu trecerea și în online, Casa Pariurilor și-a schimbat site-ul, acesta devenind unul stabil și ușor de folosit. Asta și pentru că design-ul nu este unul complicat, tu având posibilitatea să alegi sportul dorit dintr-un meniu aflat în partea stângă a ecranului. Culorile dominante sunt albul și roșul, iar ofertele actuale sunt prezente pe pagina principală.

Găsești și un “Top 10” cu meciurile cele mai pariate de către utilizatori. Dacă te interesează doar cele mai puternice competiții care sunt în desfășurare, ai în partea stângă câteva link-uri rapide către ele.

Aplicația mobilă

App casa pariurilor

Casa Pariurilor a investit mult în reclamă pentru aplicația mobilă. Deja știm toate spoturile de la TV cu Grasu XXL. Dar se pare că operatorul n-a băgat bani doar în reclamă, ci și în produs. Asta pentru că app-ul de la Casa Pariurilor e de ultimă generație, capabil să mulțumească orice client, indiferent de cerințele acestuia.

Sunt doua aplicații separate, pentru cazino și sport. Poți să te conectezi cu amprenta, să consulți statistici sportive și beneficiezi și de match tracker. În plus, poți să primești notificări pentru partidele dorite. O aplicație asemănătoare cu cea de la Superbet. App-ul poate fi folosit indiferent că folosești un dispozitiv mobil cu Android sau iOS. Pentru cei cu Android, aplicația poate fi descărcată direct de pe site, în timp ce utilizatorii de iOS o pot downloada din App Store.

Casa pariurilor app mobil tableta

Pariuri live / live streaming

Casa Pariurilor te bagă puțin în ceață dacă ești nou pe site și vrei să bagi la live. Asta pentru că te-ai aștepta ca secțiunea să fie undeva pe mijlocul ecranului sau sus, într-un loc vizibil. În schimb, secțiunea de live “e” un link în stânga ecranului. Apeși pe el și vei fi redirecționat către pagina de LIVE, unde ai o mulțime de posibilități. Dacă e în oferta de sporturi, foarte probabil să fie și la live.

Live casa pariurilor

Fără să fie nevoie să dai click pe meniul din stânga, poți să vezi fiecare competiție din fiecare sport, dar și numărul de evenimente care sunt în desfășurare la acea competiție. Cotele sunt destul de bune, mai ales pe tenis, și ai destul timp să plasezi pariul fără să ți se schimbe cota. Probabil unul dintre cele mai importante aspecte la live.

Casa Pariurilor știe cât de important este să urmărești meciul atunci când pariezi live, așa că ai la dispoziție live streaming pentru majoritatea evenimentelor de pe site. Inclusiv cele mai puternice campionate de fotbal din Europa, dar și NBA ori turnee de Grand Șlam la tenis.

Alte jocuri de noroc

Pe lângă pariuri sportive, găsești o gamă întreagă de alte opțiuni de jocuri de noroc la Casa Pariurilor.

Jocuri

Secțiunea de “Jocuri” de la Casa Pariurilor este plina de sloturi, dar și de jocuri de masă. Avem aici provideri cunoscuți ca EGT, NetEnt, Novomatic sau Playtech. Sunt în total 12 producători de jocuri. Te vei bucura de toate jocurile ca la aparate pe care ai ajuns să le îndrăgești, precum Sizzling Hot Deluxe, Book of Ra Deluxe și Lucky Lady’s Charm Deluxe. Găsești și o mulțime de sloturi cu fructe, dintre care amintim Burning Dice, Power Stars ori Joker 27.

Casa Pariurilor jocuri

Ce prinde la toate cazinourile online este secțiunea de jocuri cu jackpot. O simplă rotire te poate conduce spre premii senzaționale, care te vor îmbogăți peste noapte. Fă-i o încercare la Land of Gold sau seria de jocuri Age of the Gods.

Sunt 19 jocuri de cazino, cu mese de ruletă, blackjack și baccarat. Dintre ele, ni s-a părut extrem de interesant European Football Roulette. Dacă ești pasionat de fotbal, cu siguranță îți va plăcea și ție.

Cazinou

Ce are în plus secțiunea de “Cazinou” față de “Jocuri”? Aici găsești integral și toată oferta celor de la Playtech. Inclusiv un joc exclusiv de la Casa Pariurilor, Casa Liga I. Asta pentru că vorbim de sponsorul oficial al ligii I de fotbal din România. Din câte am observat noi, mai există un joc exclusiv la Casa Pariurilor, Flaming Bars, cu un jackpot care depășește 100.000 RON

.Casino Casa Pariurilor

Live Casino

Simte distracția unui cazino cu dealeri reali la 11 astfel de mese la Casa Pariurilor. La Cazinoul Live vei avea ruletă, blackjack și baccarat, iar mizele minime sunt cam pentru toți jucătorii. Ai ruletă de la 1 RON, dar poți încerca și masa de Baccarat VIP, unde miza minimă e setată la 5 RON.

Casa Pariurilor cazinou live

Virtuale

Loterii virtuale sau sporturi virtuale? Care este alegerea ta? Oricum te-ai decide, nu ai cum să te plictisești în această secțiune de la Casa Pariurilor. Sigur ai auzit de Lucky Six. Poți juca în online fără să mai stai la coadă să-ți plasezi biletele. Și în ceea ce privește sporturile virtuale pe care poți să plasezi bani reali, ai la dispoziție fotbal, curse de câini, curse de cai, curse de mașini și curse auto.

Loto

Cele mai tari loterii internaționale sunt la Casa Pariurilor. Italia, Polonia și Grecia sunt nelipsite, desigur. În plus, Casa Pariurilor îți oferă și un bonus de bun venit exclusiv pentru Loto. El constă în 100% până la 200 RON, pentru ca șansele tale de câștig să sporească semnificativ.

Părerea pariorilor despre Casa Pariurilor

Nu trebuie să mergi foarte departe pentru a afla ce cred jucătorii de la Casa Pariurilor despre site. Asta pentru că secțiunea Live dispune și de un chat în timp real. Poți să vorbești cu alți utilizatori, toată acțiunea fiind interactivă. Te inspiri sau poți să ceri păreri. Și cu siguranță nimeni nu se va feri să-și exprime părerea despre operator. Fie ea bună ori rea.

Chat Casa Pariurilor

Despre Casa Pariurilor

Rețea de agenții IRL

Prima agenție Casa Pariurilor a fost deschisă în 2007, iar în prezent există peste 800 de locații în toată România. De regulă, acestea sunt însă spații mai degrabă mici, care pot părea ușor înghesuite. Însă dacă vrei să depui în contul online, o poți face foarte bine direct din agenție, asta pentru că operatorul va plăti pentru tine taxa de 2% la stat. Așadar, tot ce pui tu la casă îți va apărea și în cont.

Suport tehnic, relații cu clienții

Au fost perioade în care clienții Casa Pariurilor au fost înnebuniți de faptul că nu exista un chat live pentru a-ți soluționa probleme. Din fericire, acum dai peste trei metode de contact atunci când ai vreo nelămurire:

 • telefon: 031 9884, în intervalul 10:00 - 22:00
 • email: suport@casapariurilor.ro, în intervalul 10:00 - 22:00
 • live chat: în intervalul 10:00 - 22:00