Baumbet

 

Baumbet este un operator vechi pe piața jocurilor de noroc din România, care a luat naștere în 1993, dar care prima dată a plecat la drum cu producția de aparate multigame slot machines. Tranziția către pariuri sportive a venit mult mai târziu, în anul 2011, și se desfășoară în prezent în peste 750 de locații din țară și în săli proprii în județe precum Alba, Brașov, Cluj, Mureș și Sibiu.

Dar Baumbet s-a mișcat și pe online și a obținut licența ONJN Nr. L1170663W00070, valabilă din 01.02.2017 până la 30.01.2027. Sunt acum bonusuri mai bune pe site, iar oferta variază din ce în ce mai mult.

Părerea pariorilor despre Baumbet

Puncte tari

 • Bonus de bun venit excelent
 • Promoții multiple, la intervale regulate
 • Jocuri gamă proprie la cazino

Puncte slabe

 • Aplicația mobilă nu e disponibilă pe iOS
 • Fără live casino

Baumbet nu este chiar casa de pariuri care să producă furori. Sau prea mult discuții. Baumbet are sub 10 mii de urmăritori pe Facebook, iar postările lor produc relativ puțină interacțiune. Baumbet mai este prezent și pe Instagram și Twitter.

Ionel Ganea este imaginea site-ului, însă deși “Ganezul” e un fost internațional cunoscut, nu se numără neapărat printre cele mai carismatice persoane. În trecut, pariorii s-au plâns de faptul că site-ul merge mult prea greu, aspect rezolvat de Baumbet în mare parte.

Bonusuri Baumbet

Bonusurile sunt ceea ce face diferența între o casă de pariuri sau alta. La Baumbet, ai din ce alege, de la oferte la depunere sau reîncărcare la rotiri gratuite la cazinou sau oferte speciale la pariuri.

Bonus de bun venit

Baumbet bonus de bun venit

Clar merită discutat despre bonusul de bun venit pe care îl oferă Baumbet.

Acesta constă în bonusuri pentru primele trei depozite pe care le efectuezi pe site. Astfel, pachetul de bun venit la Baumbet poate ajunge la 100% bonus până la 500 RON la depozit + 100 RON pariu gratuit + 50 RON pariu gratuit.

Totuși, pariurile gratuite nu au o sumă fixă și reprezintă doar valorile maxime pe care le poți obține. Pentru cel de-al doilea depozit încasezi 50% din valoarea sumei depuse, sub forma unui pariu gratuit, până la 100 RON, în timp ce pentru cel de-al treilea depozit primești 100% din valoarea depusă, sub forma unui pariu gratuit, de până la 50 RON.

Interesant este că cele două pariuri gratuite acordate de Baumbet nu au condiții de rulaj. Cu toate acestea, trebuie să ții cont de anumite aspecte.

Termeni bonus de 100% până la 500 RON la primul depozit:

 • Trebuie să apeși butonul ”IA BONUSUL ACUM” pentru a primi acest bonus;
 • Valoarea primului depozit care a dus la primirea bonusului cât și valoarea bonusului primit, ambele valori adunate, trebuie rulate de 6x la secțiunea de pariuri sportive;
 • Cota minimă pentru un pariu single care să contribuie la rulaj este de 1.70. În cazul biletelor combo, cota minimă pentru fiecare selecție e de 1.40;
 • Bonusul este disponibil şi valid 15 zile de la data creditării în contul clientului, astfel că trebuie să îndeplinești condițiile de rulaj în această perioadă.

Termeni bonus de 50% până la 100 RON pariu gratuit:

 • După efectuarea celui de-al doilea depozit, trebuie să rulezi întreaga valoare a acestuia cel puțin o singură dată;
 • Cota minimă pentru fiecare selecție de pe bilet este de 1.70 pentru a contribui la rulaj;
 • Trebuie să rulezi valoarea depozitului în termen de 3 zile;
 • După ce condiția de rulaj a depozitului a fost îndeplinită, trebuie să revendici Pariul Gratuit la Serviciul de Clienți. Revendicarea se poate face printr-un email la adresa suport@baumbet.ro sau direct pe site, în secțiunea de Live Chat;
 • Pariul Gratuit va fi valabil 3 (trei) zile de la creditare și va putea fi folosit exclusiv la Pariuri Sportive.

Termeni bonus de 100% până la 50 Ron pariu gratuit

 • După efectuarea celui de-al doilea depozit, trebuie să rulezi întreaga valoare a acestuia cel puțin o singură dată;
 • Cota minimă pentru fiecare selecție de pe bilet este de 1.70 pentru a contribui la rulaj;
 • Trebuie să rulezi valoarea depozitului în termen de 3 zile;
 • După ce condiția de rulaj a depozitului a fost îndeplinită, trebuie să revendici Pariul Gratuit la Serviciul de Clienți. Revendicarea se poate face printr-un email la adresa suport@baumbet.ro sau direct pe site, în secțiunea de Live Chat;
 • Pariul Gratuit va fi valabil 3 (trei) zile de la creditare și va putea fi folosit exclusiv la Pariuri Sportive.

Pariuri gratuite săptămânale

Pariuri gratuite Baumbet

Loialitatea ta este răsplătită la Baumbet prin pariuri gratuite acordate săptămânal. Pariezi un anumit număr de bilete și, indiferent dacă sunt câștigătoare sau pierzătoare, primești un freebet în funcție de activitatea ta dintr-o săptămână. Urmărește următorul tabel pentru a vedea ce posibilități există la această promoție:

 • La această promoție se califică doar biletele care conțin cel puțin două (2) evenimente. Fiecare eveniment trebuie să aibă o cotă de cel puțin 1.40. Miza minimă trebuie să fie de minim 50 RON;
 • Pariul Gratuit trebuie utilizat în termen de 3 (trei) zile de la momentul creditării pe orice sport oferit de BAUMBET.ro;
 • Câștigurile provenite din Pariul Gratuit sunt fără condiții de rulaj.

Alte promoții disponibile în mod regulat la Baumbet

Bonusuri Baumbet

 • Cote mărite
 • Creșteri de profit
 • Miza înapoi la 0-0
 • Cashout parțial sau total
 • Banii înapoi dacă o singură selecție de pe un combo de 4 pierde

Cum te înregistrezi la Baumbet

Deschidere cont baumbet

Procesul de înregistrare la Baumbet debutează cu apăsarea butonului galben de “Înregistrare” din dreapta-sus. Pe urmă, e necesar să completezi câmpurile cu următoarele date:

 • titlu (dl / dna), prenume, nume, utilizator, parolă, confirmare parolă, e-mail, data nașterii, limba, moneda;
 • rezidența, CNP, rezidența fiscală, oraș, cod poștal, adresa, țara, număr de contact;
 • întrebare de securitate, răspuns la întrebare de securitate, cod promoțional, acord cu termenii și condițiile Baumbet

Îți poți verifica identitatea prin încărcarea unei fotografii a unuia dintre următoarele documente: carte de identitate, pașaport, permis de conducere, factură sau extras bancar. Ai 30 de zile la dispoziție pentru a îndeplini această cerere. Fii atent ca toate copiile după documentele cerute să fie clare, pentru a fi acceptate.

Metode de depunere și de retragere

Metode de plată baumbet

Cu o depunere minimă de 20 Ron poți să îți începi aventura la Baumbet. Sunt metodele “clasice” de depunere la acest operator, nelipsind nicio variantă. Ai card de credit/debit, transfer bancar, paysafecard, Skrill și Neteller. Și pentru că vorbim despre o casă de pariuri care are și agenții stradale, poți depozita bani și prin depuneri la ghișeu.

 • card de credit/debit: depunere minimă 20 RON, depunere maximă 9.000 RON
 • Paysafecard: depunere minimă 25 RON, depunere maximă 9.000 RON
 • Skrill, Neteller: depunere minimă 50 RON, depunere maximă 9.000 RON
 • transfer bancar: depunere minimă 50 RON, depunere maximă N/A
 • Agenție: depunere minimă 20 RON, depunere maximă Nelimitat

Atunci când dorești să retragi, poți să folosești metodele pe care le-ai utilizat și la depunere. În afară de paysafecard, toate celelalte sunt disponibile. Singura “problemă” este dată de faptul că retragerea minimă este de 100 RON, indiferent de metoda pe care o selectezi.

Viteza depunerii/retragerii

Depunerile la Baumbet se fac în mod instant, singura excepție fiind transferul bancar. Acolo, banii îți intra cam în 24 de ore. Retragerile sunt aprobate în maximum 48 de ore, iar de acolo depinde totul de metoda de retragere aleasă. La portofelele electronice și agenție intra imediat, în timp ce pe card vei aștepta 1-2 zile lucrătoare.

Calitatea cotelor

Cote Baumbet

Pentru că nu se numără printre casele de pariuri cu o imagine de top în România, Baumbet nu are chiar cote premium. Cu toate acestea, putem spune că ele sunt undeva pe la mijloc dacă ar fi să facem un clasament al calității. Nu ne-au impresionat cotele la fotbal și nici la baschet, dar Baumbet dispune de o subsectiune numită “Mega Cote”. Este un atuu nou implementat pe site, unde poți să găsești cote mărite pentru pronosticuri la cele mai importante partide ale zilei.

Sincer, am fost puțin dezamăgiți pentru că nu scrie nicăieri câte opțiuni de pariere avem pentru o partidă. Dar am observat că sunt undeva la peste 50 de piețe pentru partidele de fotbal din top campionate, ceea ce nu e deloc rău. Nu sunt pariuri de tip speciale la fotbal (cum ar fi faulturi, șuturi, ofsaiduri etc.). Sunt însă speciale pe jucători la baschet.

Sporturi acoperite

Nu sunt mari surprize sau dezamăgiri din partea celor de la Baumbet aici. Sporturile importante sunt acoperite în totalitate, iar Baumbet mai vine cu câte un bandy, polo pe apa sau bile pentru a întregi oferta. Doar că deja nu mai putem să numim aceste sporturi “surprize” atunci când le vedem pe site-uri de pariuri sportive.

Sporturi piețe Baumbet

Puțină uluială am avut însă la secțiunea de “Speciale”, acolo unde am observat că putem să pariem pe “Big Brother Brazilia”. Sau pe cine va câștiga alegerile prezidențiale în țara sud-americană.

Poți vedea câte evenimente sunt oferite spre pariere în cadrul fiecărui sport. Deși lista de jocuri din cadrul “e-Sports” e destul de lungă și acoperă Dota 2, CS:GO sau NBA2K, printre altele, opțiunile de pariere sunt destul de limitate.

Experiența online

Site Baumbet

Site-ul are o nuanță de albastru închis, ceea ce s-ar putea să te dezorienteze prima dată. Meciurile sunt însă scrise cu alb, astfel încât să nu existe probleme în a citi oferta. Ne-a plăcut faptul că cele mai importante evenimente dintr-o zi sunt prezentate în bara principală, cu o imagine reprezentativă, data și ora începerii.

Baumbet prezintă destul de corect sporturile, cu un steag în dreptul țării unde se desfășoară acțiunea și cu subcategorii pentru competiții din acea țară. Ceea ce face greșit, în schimb, e faptul că ia fiecare piață și o divizează în subsecțiuni. Astfel, te trezești că trebuie să cauți mult și bine chiar și pentru un pariu pe goluri. Ar fi fost mult mai ușor să mai grupeze din ele.

Aplicația mobilă

Aplicație Baumbet

Baumbet este un operator care e clar că își dorește să progreseze, așa că nici nu încăpea în discuție să nu aibă aplicație. Din păcate, ea este disponibilă doar pentru utilizatorii de Android. App-ul poate fi descărcat direct de pe site. Pentru cei care folosesc produse Apple, Baumbet ne anunța că o aplicație dedicată va fi disponibilă în curând.

Varianta pentru mobil, din browser, se apropie destul de mult de cea pentru desktop, așa că nu ai avea nicio problemă să o folosesc în caz că nu dorești să descarci aplicația celor de la Baumbet. Sau dacă ai un sistem iOS pe telefonul mobil.

Pariuri live / streaming

Pariuri live Baumbet

Atunci când accesezi secțiunea live de la Baumbet, vei vedea că ai spre pariere toate opțiunile de bază pe rezultat final, pauza/final, goluri etc.. La partidele importante vei găsi și cornere și/sau cartonașe. Atunci când discutam de fotbal, desigur. La celelalte sporturi, oferta e tot la fel de monotonă. Un cuvânt poate cam dur, pentru că, până la urmă, vorbim totuși despre un operator care îți pune la dispoziție toată baza când e vorba de live pe fotbal, tenis sau baschet. Să trecem la lucrurile pozitive faptul că sunt linii multiple de handicap și total game-uri la tenis. Aspect care nu e general valabil pentru toate casele de pariuri licențiate din România.

Pe partea de streaming, Baumbet oferă imagini în direct din confruntările de e-Sports. Dar așa cum am mai spus noi, nu e nimic impresionant atunci când toată lumea are posibilitatea să facă asta.

Cazino Baumbet

Cazinou Baumbet

Sunt 12 furnizori de jocuri la Baumbet Cazino, dar ce te va uimi cel mai mult vor fi sloturile din gamă proprie, 10 la număr: Sevens Forty, Fun on Reels, Hot Fruit, Dracula’s Treasure, Rise of Maya, Ramses, Dracula on Forty, The Gypsies II, The Witch și Lucky of the Irish. Dacă ești obișnuit cu jocurile ca la aparate, ai și celebrele sloturi de la Novomatic, Book of Ra Deluxe, Lucky Lady’s Charm Deluxe sau Power Stars.

Deși Baumbet Cazino are numeroase elemente pozitive, faptul că lipsesc furnizori importanți precum NetEnt, EGT sau Pragmatic Play s-ar putea să deranjeze jucătorii care deja s-au obișnuit cu acest provideri. La capitolul minusuri putem trece și faptul că sunt doar 7 jocuri de masă, 3 de ruletă, 3 de blackjack și unul de baccarat. În total, sunt peste 800 de jocuri în cazinou la Baumbet pentru ca tu să te bucuri de un timp de calitate.

De asemenea, un mare neajuns al cazinoului Baumbet este faptul că lipsesc cu desăvârșire jocurile de cazinou cu dealeri live.

Sporturi virtuale

Virtuale Baumbet

Sunt doar două, fotbal și baschet, dar ni s-a părut interesant faptul că fotbalul virtual de la Baumbet are o ligă, un Campionat Mondial și un European. Așadar, multe posibilități să mizezi pe fotbal virtual. Cupa Mondială și Euro se disputa ca o competiție normală, cu partide din faza grupelor, pentru ca apoi să urmeze partidele eliminatorii.

Betballs

Betballs

Betballs la Baumbet este jocul obișnuit de bile, pe care l-ai mai văzut sub diferite nume și forme și la alte case de pariuri online. Cea mai importantă diferența este dată de faptul că la Betballs găsești și diferite bonusuri pentru extrageri, inclusiv unul pentru situația în care nu nimerești niciun număr.

Rețea de agenții de pariuri stradale

Agentii Baumbet

Baumbet spune că activitatea de operator de pariuri, pornită în anul 2011, se desfășoară în prezent în peste 750 de locații din țară și în săli proprii în județe precum Alba, Brașov, Cluj, Mureș și Sibiu. Așadar, Baumbet nu acoperă toată România, acesta reprezentând și motivul pentru care pariorul obișnuit nu auzise de acest brand până să apară în online. În agențiile Baumbet găsești și terminale la care poți să îți pui singur biletele. În plus, Baumbet încă tine un site dedicat exclusiv celor care pariază offline în agenții.

Suport tehnic, relații cu clienții

Cea mai la îndemână metodă de vorbi cu cei de la suport tehnic ar fi prin live chat, disponibil zilnic, între orele 09:00-22:00. Poți să le dai și un telefon celor de la Baumbet, la numărul +40374941858, în timp ce adresa de mail la care poți căuta ajutor este suport@baumbet.ro. Pe site există și o secțiune de FAQ, una destul de completă, din câte am putut observa noi. În orice caz, aceasta te va ajuta mult atunci când ești în afara programului de lucru pentru operatorii de la Baumbet.