888 Sport

888 Sport face parte din 888 Holding PLC, companie care deține și celelalte platforme ale brandului 888, de cazino și de poker. Cu o experiență de 25 de ani în spate, 888 s-a remarcat mereu prin profesionalismul de care a dat dovadă. Plățile mereu la timp și foarte puține probleme întâmpinate de clienți de-a lungul vremii.

Platforma online de sport este una cunoscută pariorului, fiindcă 888 are același furnizor de platformă și cote ca Unibet - ambele folosesc Kambi al Kindred Group. De aceea, vei vedea că și cotele sunt la fel.

În România, 888 Sport deține licență nr. L1160654W000324, emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, valabilă până la 31 august 2026.

Puncte tari

 • Promoții excelente
 • 888 Club
 • Jocuri exclusiviste la cazino
 • Platformă de poker

 

Puncte slabe

 • Fără live streaming
 • Fără live chat la suport clienți

 

Părerea pariorilor despre 888 Sport

888 Sport are pe Facebook peste 39.000 de urmăritori, dar pagina de România are sub 2.000. Asta pentru că pariorul obișnuit nu se aruncă să joace pe 888. Să fim realiști. Dacă am pariat o viață la agenții stradale, vom merge și în online tot pe aceleași nume. Superbet și Fortuna au succes datorită acestui motiv, în timp ce Betano, de exemplu, a apelat la multă reclamă agresivă. 888 Sport pare mai degrabă un site pentru “pretențioșii” din pariuri. Per total însă, cei care mizează aici apreciază multiplele opțiuni de depunere și seriozitatea când e vorba de retrageri.

 

Dar să începem cu primul lucru care te întâmpină când deschizi un cont nou la 888 Sport:

Bonus de bun venit

Bonus bun venit 888

888 Sport te întâmpină cu un bonus de bun venit destul de bun, în valoare de 100% până la 500 RON. Spunem destul de bun pentru că suma nu este uriașă și nici nu se acordă imediat după depunere. Va fi nevoie să rulezi suma depusă de minimum două ori la cote 1.60 pentru a debloca bonusul. Practic, să spunem că ai depus 500 RON. Va trebui să rulezi 1.000 RON pe cote de cel puțin 1.60 pentru a putea încasa bonusul de 500 RON. Partea bună este că mai primești și 40 de rotiri gratuite la Casino după stabilirea unui prim pariu eligibil de minimum 50 RON, plasat pe orice eveniment sportiv, la o cotă de minim 1.60.

Vor fi termeni și condiții de respectat atât pentru bonusul de bun venit de 100% până la 500 RON, cât și pentru rotirile gratuite. Așadar, ce trebuie să ai în vedere:

Condiții bonus 100% până la 500 RON:

 • Trebuie să efectuezi o depunere minimă de 20 RON;
 • Depunerile prin Neteller, Skrill sau Paysafecard nu fac parte din această promoție;
 • Suma depusă trebuie rulată de 2x la cote de cel puțin 1.60 înainte de a fi activat bonusul;
 • Din momentul primei depuneri efectuate, ai la dispoziție 60 de zile pentru a îndeplini condițiile de rulaj;
 • Pentru a putea retrage suma bonus, aceasta trebuie pariată în total de 8 ori în decurs de 60 zile, pe cote de minimum 1.60;
 • Un maxim de 200 RON per pariu va conta pentru cerințele de rulaj ale bonusurilor.

Condiții bonus 40 de Rotiri Gratuite:

 • Se încasează după stabilirea unui prim pariu eligibil de minim 50 RON, plasat pe orice eveniment sportiv, la o cotă de minimum 1.60;
 • Rotirile Gratuite pot fi folosite la unul dintre următoarele sloturi: Millionaire Genie, Irish Riches, Rise of the Pharaohs, Aztec Realm, Voyage of the Vikings, Mermaid Millions, Pirates Millions, Santa's Super Slot;
 • Valoarea rotirilor este de 0,75 lei fiecare, iar câștigul maxim obținut din acestea este de 50 RON, excluzând câștigurile tip Jackpot;
 • Rotirile gratuite creditate în contul jucătorului expiră în 14 zile de la acordare. Ulterior, câștigurile bonus obținute din rotirile gratuite trebuie rulate de 30x în 60 zile.

Super 8

Super8 888

O promoție absolută gratuită de la 888 Sports\, valabilă pentru fiecare weekend. Iar premiul cel mare este de 10.000 RON. Tot ceea ce trebuie să faci este să ghicești rezultatul (1, X sau 2) la cele opt partide propuse în cadrul promoției (opt meciuri de Premier League). Dacă ai ghicit corect la toate disputele, atunci ai încasat marele premiu. Dacă nu, tot primești 5 RON Freebet pentru fiecare meci anticipat în mod corect.

Win-Win

888 win-win

Dublu câștig te așteaptă la 888 Sport! Asta în cazul în care este și inspirat cu pariurile tale. Pentru fiecare pariu câștigat, la miza de cel puțin 50 RON și cota minimă de 5.00, primești un Freebet de 25 RON. Și asta în fiecare zi. Nu trebuie să te apuci acum să vânezi doar cote mari, dar este o promoție extrem de interesantă.

888 Club

888 Clubul Jucatorilor

Finalizează provocări la 888 Sport și obține puncte care te vor ajuta să avansezi în nivel. Odată cu trecerea la un nivel superior, primești și Monede de Aur. Acestea se pot folosi pe site pentru a încasa diferite premii. Practic, cu cât te joci mai mult, cu atât ai mai multe șanse să urci în nivel.

Cum te înregistrezi la 888 Sport

Pentru a începe să pariezi pe bani reali la 888 Sport e necesar să îți deschizi un cont la această casă de pariuri online. Apăsă pe butonul galben “Înscrie-te acum” din partea dreapta-sus și începe să completezi formularul.

 • nume de familie, prenume, email, CNP, acord cu termenii și condițiile;
 • nume utilizator, parolă, întrebare de siguranță, răspuns la întrebare de siguranță;
 • țara, oraș, adresa, cod poștal, numaru de telefon;

Deschidere cont 888

Recomandat ar fi ca după procesul de înregistrare să urmezi și procesul de validare a contului. Nu e obligatoriu să fie imediat, ci vei avea 30 de zile la dispoziție pentru a trimite o copie după un act de identitate. După ce te loghezi în contul tău, îți va apărea o fereastră pop-up, care îți va reaminti câte zile mai la dispoziție pentru a finaliza procesul de validare. În acea fereastră, vei găsi butonul “încărcați acum”.

Metode de depunere și de retragere

Metode de plata 888

Depunerea minimă pe care poți să o efectuezi la 888 Sport este de doar 20 RON și ea poate fi făcută prin mai multe metode: card de credit/debit, ApplePay, Skrill, Neteller sau Paysafecard. Totodată, mai poți depune prin transfer bancar și Trustly, dar depozitul minim e setat la 40 RON pentru Trustly și la 400 RON pentru transfer bancar. 888 Sport este printre puținele case de pariuri online din România care oferă posibilitatea plății cu ApplePay.

 • card de credit/debit: depunere minimă 20 RON;
 • ApplePay: depunere minimă 20 RON;
 • Paysafecard: depunere minimă 20 RON;
 • Skrill, Neteller: depunere minimă 20 RON;
 • Transfer bancar, depunere minimă 400 RON;
 • Trustly, depunere minimă 40 RON.

Pentru retrageri, poți apela la orice metodă folosită și la depunere în afară de ApplePay și Paysafecard. Retragerea minimă este de 75 RON, ceea ce este puțin mai mare decât media.

Viteza depunerii/retragerii

888 Sport parcă vrea să-și ia o plasă de siguranță și ne spune că depunerea se procesează în maximum 10 minute. De fapt, banii intră aproape instant. Doar transferul bancar intră la categoria excepții, pentru că acolo poate să dureze până la cinci zile lucrătoare.

La retrageri, poți să stai destul de liniștit. 888 Sport îți va procesa cererea în maximum 24 de ore pentru ca tu să te poți bucura de bani cât mai repede posibil. Când îți vor intra apoi banii depinde și de metoda de retragere pe care ai ales-o.

 • card de credit/debit - 1-5 zile lucrătoare
 • Skrill/Neteller - 1-2 zile lucrătoare
 • Trustly - 1-2 zile lucrătoare
 • transfer bancar - 4-7 zile lucrătoare

Calitatea cotelor

Calitatea cotelor 888

La fel ca la Unibet, și la 888 Sport vei găsi unele dintre cele mai bune cote de pe piața. Vorbim de cote excelente pentru fotbal, baschet sau chiar tenis. De parcă nu ar fi suficient, 888 Sport îți oferă și cote imbunatatie pe anumite evenimente. Pe site vei găsi o secțiune specială, unde diferite combinații primesc o cotă mărită. De exemplu, câștigătoarea unui meci + unul dintre marcatori.

La baschet, pe NBA, 888 Sport te va delecta cu valoarea multiplicatorilor la performanțe jucători. Sigur, putem contraargumenta faptul că 888 Sport nu oferă la fel de multe piețe și linii ca Betano, însă cotele sunt superioare.

Sunt peste 400 de opțiuni la meciurile importante de fotbal. Chiar și la partidele din Liga I găsești peste 200 de variante de pariere. Și cotele sunt atât de bune la toate încât vei avea serioase dificultăți să te hotărăști pe ce să mizezi.

Sporturi acoperite

Meniul cu toate sporturile acoperite de 888 Sport se afla în stânga ecranului. Vei observa imediat sporturile importante, dar pentru a vedea toată colecția e necesar să dai pe “Toate sporturile”. Și parcă într-adevăr, 888 Sport ar avea toate sporturile existente. De la surfing până la squash sau șah. Dacă te-ai gândit vreodată să pariezi pe ceva, la 888 Sport probabil o să găsești acel sport.

O atenție deosebită este acordată fotbalului american. Pentru un fan NFL, 888 Sport este un fel de “Rai pe Pământ”. Chiar și atunci când este pauză competițională în NFL, tot poți să găsești ceva de pariat în secțiunea antepost. Și piețele sunt multiple, nu discutăm doar de “câștigătoare”.

888 Sport s-a numărat printre primele case de pariuri online care au acordat atenție sporturilor electronice. Și deși jocurile acoperite în secțiunea de e-Sports rămâne actualizată, cu partide de Dota 2, CS:GO ori Call of Duty, 888 Sport a rămas puțin în urmă în ceea ce privește opțiunile. Destul de puține piețe pe care poți să mizezi. Când toată lumea din domeniu pare să “parieze” pe succesul e-Sports, 888 Sport bate pasul pe loc.

Experiența online

Site 888sport.ro

Primul lucru pe care îl remarci atunci când accesezi site-ul celor de la 888 Sport este cât de compact e în comparație cu alte case de pariuri online. Totul este așezat exemplar, fără să fie aglomerat. Găsești imediat ceea ce îți dorești. Negrul este culoarea de fundal, în timp ce portocaliul e culoarea reprezentativă pentru 888 Sport și e a doua ca predominanță pe site.

Pe pagina principală se află un slide cu ofertele de la 888 Sport, dar mai există și un buton cu “Promoții” în partea stângă. E clar că operatorul nu vrea să ratezi atunci când vine cu câte o ofertă “beton”. Pe partea dreaptă a ecranului, pe un fond ceva mai deschis, ai “Pariuri Recomandate” de 888 Sport. Practic, sunt cam cele mai importante meciuri ale zilei.

Aplicație mobilă

Aplicatie 888

Cu aplicația mobilă de la 888 Sport poți să pariezi de oriunde ai fi. Și nu e nimic mai simplu decât să descarci app-ul 888. În cazul în care ai un dispozitiv Android, o poți face din Google Play, în timp ce utilizatorii de iOS pot intra în App Store pentru a iniția descărcarea. Pe urmă, prin simpla apăsare a unui buton, ai acces la unele dintre cele mai mari cote de pe piața.

Pe Google Play, aplicația 888 Sport are un rating de 4.0, ceea ce nu e deloc rău pentru un app de jocuri de noroc. Până la urmă, pe aplicație găsești tot ce e și pe site, deci nu e de mirare că e una populară și apreciată.

Pariuri live / streaming

888 live

888 Sport are “Instant Betting” la tenis, dar devine foarte dificil să pariezi în timpul unui game. La fel și la meciuri de baschet. Asta pentru că liniile se schimbă constant, nici nu ai apăsat bine să pui banii pe un pariu că linia suferă modificări. Iar acest lucru poate să devină frustrant la un moment dat. În rest, nimic de reproșat celor de la 888 Sport pe partea de live. Poate doar lipsa unei oferte mai bune la fotbal.

De ce spunem asta? Pentru că nu e deloc în regulă să urmărești o partidă puternică, cu emoții și orgolii mari la mijloc, iar tu să nu poți să pariezi pe cartonașe. Piața care era disponibilă pre-match. Totuși, printre părțile pozitive remarcăm faptul că poți să dai “creare pariu” și la live, chiar și la meciurile din competiții obscure.

La Unibet poți să urmărești în direct multe dintre meciurile pe care pariezi. Din păcate, la 888 Sport nu a fost niciodată cazul. Aici se făcea marea diferență dintre cele două case de pariuri. Am mai aruncat un ochi să vedem dacă 888 Sport a încercat măcar să transmită ceva prin sistemul de live streaming, însă nu am găsit nimic. Presupunem că situația nu s-a schimbat deloc și 888 Sport nu oferă clienților săi serviciul de streaming live.

888 Casino

888 Casino

Platforma de cazino de la 888, care vine separat, este una de excepție, în care găsești sute de jocuri fascinante, inclusiv câteva sloturi pe care le poți juca doar la 888 Casino. Sunt 52 de astfel de sloturi, iar nouă ne-au plăcut Luck is in the Air, Voyage of the Vikings și Saved by the Bells. Inevitabil, ca jucător de păcănele online, trebuie să-ți placă și un joc cu fructe. Majoritatea sloturilor exclusiviste 888 au atașat și un jackpot.

Și dacă tot vorbim despre jackpoturi, există o întreaga secțiune dedicată unor astfel de sloturi. Un premiu colosal, care acum e la peste 5.000.000 RON găsești la Millionaire Genie sau Mad Max Fury Road.

Cele mai tari și memorabile jocuri cu fructe sunt cele de la EGT. La 888 Casino ai toată gama de sloturi, inclusiv cele care sigur te vor face nostalgic: Dazzling Hot, Shining Crown și Burning Hot.

Cât despre jocurile de cazino, sunt și acestea destul de bine reprezentate. Sunt chiar 14 jocuri doar de poker. În rest, ruletă, blackjack, baccarat, dar și Dream Catcher și Mega Ball.

Cazinou Live

888 cazinou live

Tot pe platforma 888 Casino găsești și secțiunea de live casino, unde ai oportunitatea să te joci pe bani reali jocuri de cazino cu dealeri. Sunt mese de ruletă, blackjack și baccarat, iar miza minimă la ruletă pleacă de la 0.50 RON. Tot la ruletă ai varietăți culturale la mese: Greek, Turkish, Russian, Brasileira, Italian, Macao și German.

Ne-a surprins plăcut faptul că sunt 22 de mese de baccarat. Așadar, dacă acesta e jocul tău preferat de cazino live, atunci 888 Casino e locul perfect. Miza minimă e de 5 RON.

888 Poker

888 Poker

Pasionații de poker își pot găsi o “casă” stabilă pe 888 Poker. Turnee variate, cu buy-in-uri accesibile, și turnee cu fonduri de premii garantate. Tu trebuie doar să vii cu experiența ta în poker și să mărșăluiești spre masa finală. Sunt deja două decenii de când 888 oferă jocuri de poker clienților români, deci putem spune că platforma e cam ce trebuie. Softul e unul relativ simplu, fiindcă 888 Poker a înțeles că jucătorii nu sunt neapărat conectat la un soft complicat, cu multe elemente care îți distrag atenția, ci sunt interesați de turnee (să fie multe și cu premii mari).

Suport tehnic, relații cu clienții

Suport 888

Pentru un brand atât de mare, e dezamăgitor faptul că 888 Sport nu are live chat unde să poți intra în contact imediat cu un operator. Există însă alte modalități prin care poți să iei legătura cu cei de la suport tehnic cu clienții. Răspunsurile nu sunt generice, ceea ce te ajuta, doar că va dura ceva mai mult până le vei obține. Asta dacă trimiți mail și nu vorbești direct la telefon.

Puteţi contacta Serviciul clienţi la: +44 203 478 1907, între orele 10:00 – 17:00, de luni până duminică, sau puteţi scrie la: suport@888.ro. Membrii VIP pot contacta 888 Sport la +0800360045