Biletul zileiGGsau3+G+1Peste 2,5BelgiaGermaniaBundesligaSuperbet
182

Biletul zilei de vineri 19 noiembrie

Freebet pana la 500 RON

Biletul zilei de astzăi, la o cotă de 4,27, oferită de către Superbet vine cu următoarele evenimente:

  • KV Mechelen – Club Brugge
  • Ausburg – Bayern
  • Waasland – Mouscron

Biletul zilei 19-11-2021

Mai jos voir argumenta alegerile făcute:

Freebet pana la 500 RON
Cota: 4.27

KV Mechelen – Club Brugge GGsau3+

Ambele formații se află într-o formă foarte bună de moment. Club Brugge se poziționează pe locul 3 în prima liga belgiană, la o distanță de doar 3 puncte față de ocupanta locului 4 și adversara din această seară, KV Mechelen. Prin urmare o victorie sau o înfrângere a oaspeților din această seară îi poate trimte cu un avantaj de puncte în față, în campionat sau să îi poziționeze la egalitate de punctaj cu KC Mechelen. Astfel consider că în această seară vom vedea un meci intens, cu preisune, în care ambele echipe vor lupta pentru a-și asigura o poziție mai bună în prima ligă belgiană, în concluzie voi miza pe un gol înscris de fiecare parte a baricadei sau minim 3 goluri înscrise în total, în cele 90 de minute de joc.

Ausburg – Bayern Munchen G+1

Bayern Munchen este clar favorită în partida de astăzi, bavarezii formând o mașinărie de goluri. Cu toate acestea, deși a marcat meci de meci, formația bavareză a și primit, de asemenea, gol aproape meci de meci. Prin urmare, deși jocul va fi clar dominat de către oaspeți, voi miza totuși pe faptul că și Ausburg la rândul ei va reuși să-și creeze niște ocazii și să marcheze un gol în partida din această seară.

Waasland – Mouscron peste 2,5

Două echipe dinamice care reușesc să marcheze apropae meci de meci se vor întâlni în partida din această seară. Waasland este clar mult mai pregătită din punct de vedere valoric și moral, însă, și Mouscron, la rândul ei, este o echipă puternică care poate produce probleme adversarelor directe de pe teren. Prin urmare, luând în considerare calitatea pe care ambele echipe o dețin și forma de moment a acestora, voi miza pe o partidă ofensivă, cu multe atacuri și contraatacuri în care cele 3 goluri nu vor înceta să apară.

Freebet pana la 500 RON
Cota: 4.27