Cota 2EFL CupCopa del ReyCota 2Superbet
615

Cota 2 din 17 ianuarie 2023

Freebet pana la 500 RON

Mijlocul de săptămână este specific meciurilor de Cupă, așa cum se întâmplă și de această dată, când avem de ales din mai multe competiții de acest gen din țări cu fotbal de nivel înalt. Ne-am oprit asupra a câte unui meci din Cupa Angliei, respectiv Cupa Spaniei, pentru a reuși să scoatem la suprafață multiplicatorul de tip Cota 2. Iată despre ce selecții este vorba:

  1. WBA – Chesterfield
  2. Real Sociedad – Mallorca

Cota 2 de marți 17 ianuarie

 

Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.90

Detalii și argumente Cota 2 din 17 ianuarie 2023

WBA – Chesterfield 1 solist (câștigă West Brom)

Dacă n-ar fi fost interesată de Cupă, atunci WBA n-ar fi întors rezultatul de pe terenul mult mai modestei Chesterfield. Așadar, este vorba despre un meci de tip rejucare din Cupa Angliei, adică a fost scor egal și urmează decisivul pe terenul celeilalte echipe. WBA a arătat o formă de invidiat în ultima perioadă cu 9 victorii din ultimele 11 meciuri ale sale. Unul din aceste meciuri pe care nu l-a câștigat este cel din Cupă de pe terenul lui Chesterfield, dar nu e mare pagubă pentru că șansa calificării s-a mutat pe teren propriu. Forța de joc a gazdelor este dovedită și prin capacitatea de revenire în meci în momentele grele, cum s-a întâmplat chiar în meciul de săptămâna trecută cu Chesterfield sau la ultima etapă de campionat în dificila deplasare de la Luton. O echipă care se luptă pentru promovare în Championship ar trebui să fie suficient de convingătoare pentru o calificare mai departe în Cupa Angliei, când are de jucat acasă cu un adversar din al cincilea eșalon.

Real Sociedad – Mallorca Șansă dublă & total goluri - 1X și sub 3,5 (Egal sau câștigă Sociedad și maxim 3 goluri)

Tot meci de Cupă, dar în Spania, are loc la San Sebastian între Real Sociedad și Mallorca. Gazdele reprezintă una dintre cele mai în formă echipe ale momentului din Europa, iar la meciurile de pe teren propriu a arătat și mai mult că are capacitatea de a învinge orice gen de adversar. Cum este meci de Cupă și Mallorca va încerca, cel mai probabil, să mute meciul în prelungiri, optăm pentru un pariu mai sigur de 1X în loc de 1 solist. La care adăugăm o limită de cel mult trei goluri în meci – caracteristică arătată de ambele echipe până acum. De exemplu, la confruntarea din campionat a fost 1-0 pentru Real Sociedad, cu un singur gol așadar, cu toate că reușita venise încă din minutul 4.

 

Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.90