Cota 2St. Mary's StadiumPremier LeagueFA CupSuperbet
463

Cota 2 de sâmbătă 16 aprilie 2022

Freebet pana la 500 RON

Biletul cu cota 2 de astăzi este compus din două meciuri din Anglia, din două campionate diferite:

  • Southampton – Arsenal din Premier League
  • Manchester City – Liverpool din FA Cup

 

Cota 2

Freebet pana la 500 RON
Cota: 2.16

Southampton – Arsenal 1-3 goluri

Etapa cu numărul 33 din Premier League are ca și participante pe gazdele acestei partide, Southampton, echipă care îi va primi pe propriul teren pe cei de la Arsenal, formație care din punct de vedere al poziționării în clasament se află pe a 5 a poziție. Cu un total de doar 36 puncte acumulate, gazdele se clasează pe a 14 a poziție, sperând la avansare după acesta confruntare. Totodată, deși meciul are lot pe terenul celor de la Southampton, avantajul este de partea lui Arsenal, care deține un lot mult mai stabil și mai puternic. Ținând cont de prestațiile echilibrate ale celor doua formații, voi miza pe impunerea unui meci destul de stabil, în meci marcandu-se între 1 și 3 goluri.

Manchester City – Liverpool GGsau 3+ (ambele echipe marchează sau minim 3 goluri)

Meciul nu numărul doi de le biletul zilei cu cota 2 de astăzi este disputa din semifinalele FA CUP, în care pentru gazde, un rezultat pozitiv i-ar putea propulsa pe o poziție în finală, aceștia având o mare rivalitate cu Liverpool, echipă care spre dezavantajul acestora vor avea o misiune complicată. De partea cealaltă, pentru oaspeți această confruntare este una foarte importantă, elevii lui Klopp având aceeași misiune. Deși situația gazdelor este una asemănătore cu a oaspeților, voi miza pe impunerea unui meci agresiv, în care cu siguranță se vor marca minim 3 goluri sau se ca marca câte un gol din fiecare parte.

Acestea au fost alegerile pentru cota 2 de astăzi. Sperăm că pronosticurile să vă fie de folos și vă urăm mult succes la pariuri. Vă invităm să aruncați un ochi și pe biletul zilei. Pentru alte analize, puteți intra să citiți și avancronicile montate pentru meciurile de azi și mâine. Mult succes vă dorim!

 

Freebet pana la 500 RON
Cota: 2.16