Cota 2OsasunaMallorcaAjaxTwenteSuperbet
119

Cota 2 de sâmbătă 14 ianuarie 2023

Freebet pana la 500 RON
Ne apropiem de zona tot mai cărnoasă pentru pariuri sportive, cu weekenduri în care se joacă în toate campionatele importante. Cu excepția Germaniei, care începe mai târziu, dar și a câtorva meciuri din LaLiga (din cauza Supercupei Spaniei), avem toate propunerile pe masă. Din care am făcut selecția următoarelor două partide pentru Cota 2. 
Osasuna - Mallorca
Ajax - Twente
Cota 2 de sâmbătă 14 ianuarie 2023
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.92

Cota 2 – detalii și argumente
 

Osasuna vs. Mallorca – 1X și sub 3,5 goluri (Câștigă Osasuna sau egal și se marchează cel mult trei goluri în meci)

E bine de multe ori să te orientezi asupra echipelor cu liniște în clasament, cum sunt Osasuna și Mallorca, pentru că sunt mai predictibile. De această dată, la acest duel, mizăm că gazdele nu vor ceda în fața unei echipe mai mult decât mulțumite cu ce a obținut până acum și, de asemenea, foarte mulțumită în caz că ar scoate o nouă remiză. La Pamplona se câștigă greu pentru echipe mult mai mari decât Mallorca, așa că nu ne aruncăm deloc dacă mizăm pe victoria gazdelor sau egal (1X). La care adăugăm o limită de cel mult trei goluri în meci, una cu care cele două formații s-au obișnuit pe parcursul acestui sezon. În partidele celor de la Osasuna nu s-a depășit niciodată în campionat până acum, iar la cele ale oaspeților doar în deplasarea de la Real Madrid (scor 1-4), dar unde nu Mallorca a fost protagonista principală.
 

Ajax vs. Twente – 1 solist (câștigă Ajax)

Lupta la titlu în Olanda este mai deschisă ca niciodată, primele cinci locuri fiind împărțite pe o distanță de doar patru puncte. În acest mix de echipe se află Ajax și Twente, doar că diferența de valoare atârnă greu în favoarea echipei din Amsterdan. Principiul pe care ne și bazăm la acest meci, în care subminarea adversarului nu intră în ecuație. O echipă a Ajaxului motivată la maximum pentru a câștiga, așa cum ar trebui să fie în meciul cu Twente, n-ar trebui să ne ofere emoții în a bifa corect pronosticul de 1 solist. Cu atât mai mult cu cât Twente ar bilanț de echipă sub-mediocră în deplasări, cu doar opt puncte acumulate în șapte partide de pe teren străin. Ajax ar trebui să profite de această etapă și să-și spună serios cuvântul pentru lupta la titlu printr-un succes împotriva unei contracandidate de conjunctură. 
Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.92