Cota 2Stadionul Rapid - GiulestiCupa RomanieiRezultat finalSuperbet
207

Cota 2 de marti 18 octombrie 2022

Freebet pana la 500 RON
Biletul cu cota 2 de astăzi, oferită de către Superbet, este compus din următoarele evenimente din Cupa României. Mai jos, evenimentele alese pentru cota 2 de marți 18 octombrie:
  • Dumbrăvița – Rapid București
  • Dinamo București – U Craiova 1948
cota 2 de marti 18 octombrie 2022
Freebet pana la 500 RON
Cota: 2.01

Argumente pentru ponturile din cota 2 de marți 18 octombrie:

Dumbravița – Rapid București 2 solist (echipa oaspete câștigă)

Biletul cu cota 2 a zilei este deschis prin etapa din Cupa României, având loc între Dumbrăvița și Rapid. Ambele echipe au în posesie un start destul de impresionant, însă oaspeții având așteptări mai mari de la etapa de sâmbătă. Pentru Rapid nu exista varianta de înfrângere, aceștia fiind nevoiți în a se impune.
Totodată, deși meciul are lot pe terenul celor de la Dumnrăvița, avantajul este de partea lui Rapid, care deține un lot mult mai stabil și mai puternic. În liga a doua gazdele nu au rezultate slabe, fiind clasați pe locul nouă. Pe cealaltă parte, Rapid este una dintre cele mai puternice din Liga 1, neatribuind să întâmpine probleme în etapa de miercuri.
Nu există confruntări directe între cele două concurente, însă gazdele au nevoie de un meci impecabil pentru a tine față Rapidului.
Ținând cont de prestațiile diferite ale celor două formații, voi miza pe impunerea unui meci dominat de către gazde, care vor obține victoria.

Dinamo București – U Craiova 1948 2 solist (echipa oaspete câștigă)

Meciul nu numărul doi de le biletul zilei cu cota 2 de astăzi ne aduce o etapă tot din Cupă, de aceasta dată între Dinamo și U Craiova 1948. Deși nici U Craiova nu este o echipă foarte puternică, au șanse mici de a întâmpina probleme, Dinamo fiind o echipă în declin.
De asemenea, pentru oaspeți această confruntare este  una foarte importantă, cei deși nu ar trebuie să întâmpine probleme contra Dinamo. În liga a doua gazdele se află pe locul 12, însă ultimele rezultate fiind decente. În ceea ce privește pe Craiova, oaspeții se află pe locul 13 din Liga 1, întâmpinând ceva probleme în ultimele dispute din campionat.
Așadar, ca urmare a echipei mai bine pregătite a oaspeților, voi miza pe un meci dominat de către U Craiova 1948, care se va impune cu siguranță.
Freebet pana la 500 RON
Cota: 2.01