Cota 2Manchester CityWolvesSpeziaAS RomaSuperbet
388

Cota 2 de duminică 22 ianuarie 2023

Freebet pana la 500 RON
Cota 2 din fotbal, de duminică, 22 ianuarie e formată din două evenimente și vine din oferta Superbet. Cele două partide alese provin din prima ligă a Angliei, Premier League și Italiei, Serie A.
Mai jos, evenimentele alese pentru cota 2 de duminică, 22 ianuarie. 
Manchester City - Wolves
Spezia – AS Roma
Cota 2 de duminică 22 ianuarie 2023
Freebet pana la 500 RON
Cota: 2.09

Mai jos, argumentările pentru cota 2 de duminică, 22 ianuarie

Manchester City – Wolves – 1/1 - (Manchester City conduce la pauză și câștigă)

Manchester City nu se află tocmai în cea mai bună formă a sa. Dar cu toate astea, cetățenii reușesc să se mențină la doar cinci puncte în spatele liderului Arsenal. Ce-i drept, City are și un meci în plus față de ”tunari”.
În campionat, Wolves au câștigat două meciuri, cu Everton și West Ham, au remizat cu Aston Villa și au pierdut la limită, cu Manchester United. Lupii  au fost eliminați însă din EFL Cup de Nottingham Forest, la penalty-uri, și din FA Cup de Liverpool, după ce cormoranii s-au impus la rejucare.
City încă are de luptat pentru a ajunge aproape de Arsenal, mai ales că are și un meci în plus jucat față de liderul din Premier League. Wolves nu e o nucă ușor de spart, dar cetățenii au forța să deschidă rapid scorul și să se impună fără emoții. Pont Manchester City – Wolves merge pe 1/1.
 

Spezia – AS Roma – X2 & sub 4,5 -(AS Roma nu pierde, iar în meci se marchează maxim 4 goluri

Spezia s-a salvat miraculos de la retrogradare anul trecut, dar lucrurile stau mult mai bine în actuala stagiune. Formația din Liguria a adunat deja 18 puncte în acest sezon în tot atâtea etape disputate și este la 9 puncte distanță de Verona, prima echipă aflată pe loc retrogradabil. În 2023, Spezia a început cu două egaluri împotriva Atalantei și Lecce, urmate de victoria de pe terenul celor de la Torino.
Romanii încep etapa cu numărul 19 pe locul 7 în clasament, la egalitate cu Lazio și Atalanta și la doar trei puncte de Juventus și Inter Milano. Roma nu a pierdut în ultimele cinci etape și a acumulat în acest interval 9 puncte.
Roma traversează o perioadă bună și vrea să prelungească seria de invincibilitate. Spezia nu e un adversar ușor, dar capitolinii au valoarea de partea lor. Trupa lui Mourinho a ieșit neînvinsă de pe San Siro, astfel că pariu Spezia – AC Milan merge pe X2 și maxim 4 goluri. 
 
Freebet pana la 500 RON
Cota: 2.09