Cota 2El MolinónCopa del ReyJupiler Pro LeagueCupa SpanieiFotbal Spaniafotbal BelgiaSuperbet
542

Cota 2 - 18 ianuarie

Freebet pana la 500 RON

La cât fotbal avem în această perioadă, mai mare dragul să ne apucăm să căutăm căi de a face dublajul prin Cota 2. Am selectat pentru 18 ianuarie două evenimente din competiții diferite, unul din Cupa Spaniei, cel de-al doilea din campionatul belgian, după cum urmează:

  1. Sporting Gijon - Valencia
  2. Oostende – Antwerp

Cota 2 de miercuri 18 ianuarie 2023

Cota 2 – detalii și argumente

 

Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.95

Gijon - Valencia CMMD 2 (calificare Valencia, inclusiv prelungiri)

Finalista de anul trecut a Cupei Spaniei, Valencia, are prin ediția din acest an a competiției, practic, singura cale de a reuși să revină în competițiile europene cu o participare în ediția 2023 – 2024. În campionat e destul de departe de zona europeană, așa că cel mai ușor acces poate fi prin intermediul Cupei, mai ales că a fost aproape să pună mâna pe trofeu în sezonul precedent, când a avut un parcurs mult mai îndoielnic în campionat și cu mult mai multe probleme de depășit în plan intern. Pentru faza optimilor Valencia nu se poate plânge de tragerea la sorți, chiar dacă nu joacă acasă, pentru că are de înfruntat una din puținele echipe din eșalonul al doilea rămase în concurs. Gijon e conștientă că prea mult nu poate avansa în cupă, unde va da din ce în ce mai des peste balauri fotbalistici, ceea ce i-ar îngreuna doar misiunea de pe planul campionatului, acolo unde se află în zona retrogradării. Așa că mizăm pe o calificare a Valenciei, indiferent de metoda prin care o va face.

Oostende – Antwerp Total goluri peste 1,5 (se marchează cel puțin 2 goluri)

Antwerp simte de câteva etape pericolul ce vine din spate, de la Gent, în ocuparea unuia dintre primele patru locuri – ceea ce asigură calificarea în faza principală de play-off la capătul sezonului regulat – așa că a dat drumul la joc. În ultimele etape, cu excepția eșecului de la Royale Union (scor 0-2) Antwerp nu doar că a câștigat puncte prețioase, dar a și reușit să marcheze câte cel puțin două goluri pe meci. De partea cealaltă, Oostende s-a dovedit a fi o bună încasatoare, ajungând la 44 de goluri primite în cele doar 20 de meciuri jucate. Și ca să nu speculăm un pronostic final, în care ar putea să apară surprize, încercăm să mergem la siguranța adăpostului de minimum două goluri înscrise în meci.

 

Freebet pana la 500 RON
Cota: 1.95