Biletul zileiGradski Stadion1 HNLBundesliga 2La LigaLaLigaSuperbet
196

Biletul zilei de vineri 4 februarie 2022

Freebet pana la 500 RON

Biletul zilei de azi este o colecție de meciuri din toată Europa, toate din oferta de pariuri Superbet:

Biletul zilei de vineri 4 februarie 2022

 

Freebet pana la 500 RON
Cota: 4.12

NK Slaven Belupo - HNK Šibenik 2+ (minim 2 goluri)

Biletul zilei de astăzi vine cu o serie de confruntări foarte interesante, una dintre cele mai importante fiind cea de pe terenul celor de la Slaven, formație care prezintă o prestație destul de dezechilibrată, dar care spre deosebire de cea a oaspeților este una apropiată, Sibenik, fiind poziționați pe locul 7 din clasament. Deși diferența dintre cele două formații este una minoră, gazdele vor spera măcar la notarea unei remize pe tabelă. Voi miza pe un meci ofensiv din partea ambelor candidate, în care cu siguranță borna de 2 goluri va fi un obiectiv ușor de depășit.

Heidenheim – Hannover 96 O1+ (Total goluri oaspeți 1 sau mai multe)

A doua dispută de astăzi vine cu una dintre cele mai importante confruntări din liga secundă a Germaniei, gazdele partidei fiind cei de la Heidenheim, echipă care îi vor primi pe propriul teren pe cei de la Hannover, formație care în actualul sezon se poziționează cu 6 locuri mai jos în clasament decât adversara de vineri. Deși diferența dintre cele două candidate nu este foarte semnificativă, ambele clasându-se pe locurile 6 și 13, partida se va dovedi a fi echilibrată, fapt prin care voi miza prin impunerea unui joc agresiv din ambele părți, în care deși diferența este una observabilă, cu siguranță Hanover va reuși marcarea a minim un gol.

Gaz Metan Mediaș – Rapid București 2+ (minim 2 goluri)

A treia dispută de pe biletul zilei este confruntarea cu numărul 23 din campionatul intern al României, de această dată meciul având loc pe terenul celor de la Gaz Metan, formație a cărei misiuni este impunerea în fața uneia dintr cele mai bune echipe din Liga 1, Rapid. Deși avantajul este de partea oaspeților, gazdele vor încerca cu orice preț obținerea celor 3 puncte, obiectiv care i-ar propulsa pe o poziție ceva mai favorabilă. Voi miza pe un meci foarte puternic din partea ambelor candidate, fluierul final având ca scop surprinderea unui scor de minim 2 goluri afișate pe tabela.

Getafe – Levante 2+ (minim 2 goluri)

Ultima confruntare de pe biletul zilei îi are în rolul de gazde pe cei de la Getafe, formație care nu impresionează pe măsură publicul din La Liga, reușind să se se claseze pe locul 16 din campionat, acumulând un total de 22 puncte, cu 10 mai mult față de adversarii de vineri. Levante este una dintre cele mai neproductive formații din campionatul Spaniei, aceștia fiind posesorii ultimului loc din campionat. Voi miza pe apariția unui joc ofensiv, în care ambele formații vor încerca să se impună, cele două echipe având drept obiectiv marcarea a minim 2 goluri.

Freebet pana la 500 RON
Cota: 4.12