Biletul zileiBundesligaBelgiaDanemarcaSuperbet
80

Biletul zilei de vineri 26 noiembrie 2021

Freebet pana la 500 RON

Biletul zilei de vineri, 26 noiembrie, la o cotă de 3.78, oferită de Superbet, vine cu următoarele evenimente:

  • Stuttgart – Mainz
  • Un. St. Gilloise – OH Leuven
  • FC Helsingor – HB Kobe
  • F. Dusseldorf – Heidenheim

Biletul zilei 26 noiembrie 2021 cota 3.78


Stuttgart – Mainz, +2

Primul meci de pe biletul zilei de astăzi vine cu o confruntare destul de puternică, între clasate pe locul 8 al campionatul din Germania, Mainz, care vine din postura de oaspete pentru una dintre echipele cu cea mai slabă prestație în Bundesliga, Stuttgart. Favorita din clasament are un total de 18 puncte și se laudă cu o prestație destul de bună, pe când oaspeții se mulțumesc cu locul 16, cu doar 10 puncte. Ținând cont de prezențele celor două formații din campionatul intern al Germaniei, voi miza pe o partidă destul de strânsă, cu o minimă de 2 reușite, care cel m ai probabil vor fi plasate pe tabelă de către echipa oaspete.

St. Gilloise – Oh Leuven, +3

A doua confruntare ne aduce disputa dintre două formații cu prestații total opuse, prima clasată a campionatul Belgiei, care ocupă poziția de gazdă pentru una dinte ultimele clasate, Leuven. Cu un total de 34 de puncte, gazdele reprezintă o echipă mult mai valoroasă și mai ofensivă față de a 14 a clasată, mizând la un meci cu multe ocazii, în care favoriții la câștigarea celor 3 puncte vor avea rolul de a ataca agresiv poarta adversă, cu minim 3 reușite trecute în dreptul acestora pe tabela din confruntarea cu numărul 16 din Belgia.

FC Helsingor – HB Kobe, +3

În a treia partidă de pe biletul zilei vom întâlni două echipe diferite din punct de vedere al începutului de campionat, Helsingor, echipa ce ocupă prima poziție din campionatul Danemarcei, fiind pregătită pentru întâmpinarea pe terenul propriu a lui Koge, formație ce se află la 17 puncte sub adversara din meciul de pe 26 noiembrie. Din punct de vedere al prestației, gazdele sunt de neînvins, cu o singură nereușită pe parcursul a 16 etape disputate, fapt care mă face să mizez pe apariția unui meci ofensiv, mai ales din partea primei clasate, borna de 3 goluri fiind depășită cu ușurință.

Dusseldorf – Heidenheim, +2

În ultima confruntare vom avea ca și candidate două echipe din liga a doua Germană, Dusseldorf fiind de această dată în avantajul terenului de joc, în fața clasatei de pe locul 8, Heidenheim. Ambele formații prezintă două prestații destul de asemănătoare, dar cu o poziție mai bună în clasament pentru echipa gazdă. Lupta dintre cele două va fi una strânsă, dar în care jocul ofensiv va oferi farmec confruntării, mizând pe marcarea a minim 2 goluri, atacul adversarelor încercând cu orice preț obținerea avantajului de pe tabelă.

 

Freebet pana la 500 RON
Cota: 3.78