Biletul zileiFalmer StadiumGGPremier LeagueBundesliga 2SüperligSuperbet
104

Biletul zilei de vineri 14 ianuarie 2022

Freebet pana la 500 RON

Biletul zilei de azi, cu o cotă totală de 4,91 vine cu următoarele evenimente din oferta Superbet:

  • Brighton – Crystal Palace din Premier League
  • Dynamo Dresden – Hamburger SV din 2. Bundesliga
  • Yeni Malatyaspor - Göztepe Spor din Süper Lig

Biletul zilei 14 ianuarie 2022

Freebet pana la 500 RON
Cota: 4.91

Brighton – Crystal Palace, GG

Biletul zilei de astăzi vine cu o serie de confruntări foarte interesante, una dintre cele mai importante fiind cea de pe terenul celor de la Brighton, formație care prezintă o prestație de nivel mediu, care spre deosebire de cea a oaspeților este una ceva mai strălucitoare, aceștia din urmă, Crystal, clasificând-se pe a 12 a poziție a campionatului. Deși diferența dintre cele două formații nu este una mare, gazdele vor spera măcar la notarea unui rezultat pozitiv, deși cele 3 puncte sunt dorite și de către cei de la Palace. Voi miza pe un meci ofensiv din partea ambelor candidate, în care cu siguranță cele vouă vor reuși sa suprindă cu câte un gol pe tabelă.

Dyn. Dresden – Hamburger, GG

A doua dispută de astăzi vine cu una dintre cele mai importante confruntări din campionatul secundar al Germaniei, gazdele partidei fiind cei de la Dresden, echipă care îi vor primi pe propriul teren pe cei de la Hamburger, formație care în actualul sezon se poziționează cu 7 locuri mai sus în clasament decât adversara de vineri seară. Deși diferența dintre cele două candidate este ușor observabilă, ambele clasându-se pe locurile 3 și 11, partida se va dovedi a fi una agresivă, fapt prin care voi miza pe apariția unei reușite din ambele părți, cele două formații luptându-se pentru un rezultat cât mai convenabil.

Malatyaspor – Goztepspor, GGsau3+

Ultima etapă de pe biletul zilei este confruntarea cu numărul 21 din campionatul intern al Turciei, de această dată meciul având loc pe terenul celor de la Malatyaspor, formație a cărei misiuni este impunerea în fața celor de la Goztepspor. Deși avantajul este de partea gazdelor, oaspeții vor încerca cu orice preț obținerea celor 3 puncte, obiectiv care i-ar propulsa de pe ultimul loc al clasamentului. Voi miza pe un meci foarte puternic din partea ambelor candidate, fluierul final având ca scop surprinderea minim unei reușite de ambele părți, în caz contrat borna de 3 goluri fiin un obiectiv ușor de depășit.

 

Freebet pana la 500 RON
Cota: 4.91