Biletul zileiStadio Ezio ScidaSerie BBundesliga 2LaLigaLa LigaSuperbet
192

Biletul zilei de sâmbătă 5 februarie 2022

Freebet pana la 500 RON

Biletul zilei de astăzi vine cu două meciuri din Serie B, unul din Bundesliga 2 și unul din LaLiga din oferta Superbet, cu o cotă totală de 4,06:

  • Crotone – Cittadella
  • Ternana – Reggina
  • St. Pauli – Paderborn
  • Osasuna – Sevilla

Biletul zilei de sambata 5 februarie

Freebet pana la 500 RON
Cota: 4.06

Crotone – Cittadella , 2+ (se marchează minim 2 goluri)

Biletul zilei de astăzi vine cu o serie de confruntări foarte interesante, una dintre cele mai importante fiind cea de pe terenul celor de la Crotone, din Seria B, formație care prezintă o prestație nu foarte strălucitoare, care spre deosebire de cea a oaspeților este una ceva mai slabă, Cittadella, fiind poziționați pe locul 9 din clasament. Deși diferența dintre cele două formații este una majoră, gazdele vor spera măcar la notarea unei remize pe tabelă, fapt care pare o misiune imposibilă pentru a 18 a clasată a campionatului. Voi miza pe un meci ofensiv din partea ambelor candidate, care cu siguranță vor marca minim 2 goluri în confruntarea de sâmbătă.

Ternana – Reggina, 2+ (se marchează minim 2 goluri)

A doua dispută de astăzi vine cu una dintre cele mai importante confruntări din Serie B, gazdele partidei fiind cei de la Ternana, echipă care îi vor primi pe propriul teren pe cei de la Reggina, formație care în actualul sezon se poziționează cu un singur loc mai jos în clasament decât adversara de sâmbătă. Deși diferența dintre cele două candidate este una infirmă, ambele clasându-se pe locurile 13 si 14, partida se va dovedi a fi echilibrată, fapt prin care voi miza prin impunerea unui joc agresiv din ambele părți, borna de 3 goluri fiind un pas ușor de depășit.

St. Pauli – Padersborn, 3+ (se marchează minim 3 goluri)

A treia dispută de pe biletul zilei este confruntarea cu numărul 20 din campionatul secund al Germaniei, de această dată meciul având loc pe terenul celor de la Pauli, formație a cărei misiuni este impunerea în fața unei echipe de nivel mediu, Padersborn. Deși avantajul este de partea gazdelor, oaspeții vor încerca cu orice preț obținerea celor 3 puncte, obiectiv care i-ar propulsa pe o poziție ceva mai favorabilă decât locul 9. Voi miza pe un meci foarte puternic din partea ambelor candidate, fluierul final având ca scop surprinderea unui scor de minim 3 goluri afișate pe tabela.

Osasuna – Sevilla, 2+ (se marchează minim 2 goluri)

Ultima confruntare de pe biletul zilei îi are în rolul de gazde pe cei de la Osasuna, formație care impresionează prin prestația destul de echilibrată, reușind să se se claseze pe locul 11, acumulând un total de 28 puncte, cu 1 punct mai mult spre deosebire adversarii de astazi. Sevilla este una dintre cele mai puternice formații din campionatul Spaniei, aceștia fiind deținători ai poziției secunde în campionat. Voi miza pe apariția unui joc ofensiv, în care ambele formații vor încerca să se impună, cele două echipe având drept obiectiv marcarea a minim 2 goluri.

Freebet pana la 500 RON
Cota: 4.06