Biletul zileiBarcelonaJuventusGGPeste 2,5LaLigaSeria ASuperbet
463

Biletul Zilei de Sambata 28 Septembrie

Freebet pana la 500 RON

Biletul Zilei de Sambata 28 Septembrie ne aduce in prim-plan trei meciuri, doua din ele din LaLiga Spania si unul din Serie A Italia cu incepere la orele 16:00 (Juventus-Spal), la 17:00 (Getafe-Barcelona) si la 14:00 (Bilbao-Valencia).

Freebet pana la 500 RON
Cota: 3.07

Getafe - Barcelona

Getafe si Barcelona se intalnesc in etapa cu numarul 7 din LaLiga Spania, intr-o partida ce se va desfasura Sambata 28 Septembrie cu incepere la orele 17:00, partida ce va fi transmisa in direct de DigiSport 1.

Getafe se afla pe pozitia a 10-a in LaLiga dupa ce a reusit sa acumuleze 7 puncte in ultimele 6 etape dupa ce au inregistrat 4 remize, o victorie si o infnragere aceasta din urma fiind in primul meci din noul sezon de LaLiga in fata celor de la Atletico Madrid. Victoria acestora a fost in meciul cu Mallorca care s-a terminat cu scorul de 4-2 pentru Getafe. In grupele Europa League acestia au inregistrat o victorie in primul meci cel in fata celor de la Trabzonspor, castigat cu 1-0 de Getafe.

Baarcelona a reusit ca dupa 6 etape sa acumuleze 10 puncte, ceea ce ii face ca sa ocupe pozitia a 6-a din clasamentul LaLiga dupa ce acestia au inregistrat 3 victorii, 2 infrangeri si o remiza aceasta fiind in deplasare la Osasuna, meci ce s-a termiinat cu scorul de 2-2. In grupa din Liga Campionilor acestia i-au intalnit pe nemtii de la Dortmund cu care nu au reusit sa castige, meciul treminandu-se la egalitate scor 0-0, asta dupa ce capitanul lui Dortmund, Marco Reus a rata un penalty in minutul '57 ce putea fi fatal pentru spanioli.

Pronostic: GG (Ambele echipe inscriu) Cota: 1,80

 

Juventus - Spal

Juventus si Spal se intalnesc intr-un meci din etapa cu numarul 6 din Serie A Italia, partida ce se va desfasura Sambata 28 Septembrie incepand cu orele 16:00 si care va fi transmisa in direct de DigiSport 2.

Juventus a avut un inceput aproape perfect in Serie A Italia acestia reusind sa acumuleze 13 puncte dupa primele 5 etape si clasandu-se astfel pe pozitia a 2-a a clasamentului cu 2 puncte in spatele liderului de moment Inter Milan. Acestia au inregistrat 4 victorii si o remiza aceasta din urma fiind in etapa a 3-a in fata Fiorentinei, meci ce s-a terminat cu scorul de 0-0. In grupele Champions League acestia i-au intalnit pe spaniolii de la Atletico Madrid care au reusit egalarea in minutul ' 90+1.

Spal a reusit sa acumuleze doar 3 puncte dupa primele 5 etape clasandu-se astfel pe penultima pozitie din clasamentul campionatului italian dupa ce acestia au inregistrat 4 infrangeri si o singura victorie aceasta din urma fiind in etapa a 3-a in fata celor de la Lazio cu scorul de 2-1 dupa ce Lazio a intrat la pauza la vestiar cu avantaj.

Pronostic: 1 (Castiga Juventus) Cota: 1,30

 

Athletic Bilbao - Valencia

Bilbao si Valencia se intalnesc in etapa cu numarul 7 din LaLiga Spania intr-un meci ce se va desfasura Sambata 28 Septembrie incepand cu orele 14:00 partida ce va fi transmisa in direct de DigiSport 2.

Bilbao a reusit sa acumuleze 12 puncte dupa primele 6 etape din LaLiga, astfel ca acestia ocupa pozitia a 4-a in acest moment in clasamentul LaLiga la 2 puncte distanta de liderul momentan Real Madrid. Acestia au inregistrat pana acum 3 victorii si 3 remize dintre care doua din ele s-au terminat a scorul de 1-1 in meciurile cu Getafe si Leganes si una la scorul de 0-0 in meciul cu Mallorca.

De cealalta parte Valencia a reusit sa acumuleze doar 6 puncte dupa primele 6 etape din LaLiga iar astfel acestia se cleaseaza pe pozitia a 13-a din clasamentul campionatului spaniol. Acestia au inregistrat pana acum 3 remize, 2 infrangeri si o victorie in fata celor de la Mallorca cu scorul de 2-0. In Grupa H din Cahmpions League i-au intalnit pe englezii de la Chelsea pe care au reusit sa-i invinga cu scorul de 1-0 dupa ce in minutul '88 Chelsea a rata un penalty executat de Barkley.

Pronostic: TG 1-3 (Minim 1 gol maxim 3 goluri in meci) Cota: 1,31

Freebet pana la 500 RON
Cota: 3.07