Biletul zileiBundesligaAustriaBelgiaSuperbet
134

Biletul zilei de sâmbătă 27 noiembrie 2021

Freebet pana la 500 RON

Biletul zilei pentru 27 noiembrie 2021, la o cotă de 5.04 oferită de către Superbet, vine cu următoarele evenimente:

  • Koln – M'gladbach
  • Admira W. – Wolfsberger
  • Cercle Brugge – KV Mechelen
  • Lommel Utd – Westerlo

Biletul zilei de sambata 27 noiembrie 2021

Freebet pana la 500 RON
Cota: 5.04

Koln – Monchengladbach, +2

Primul meci de pe biletul zilei de astăzi ne aduce confruntarea cu numărul 13 din Bundesliga, dispută ce va avea loc între două formații cu rezultate apropiate, de această dată, Koln fiind gazda celor de la Monchengladbach. Oaspeții se clasează pe poziția a noua, care deși nu este una strălucită, este superioară celei pe care se află gazdele de pe 27 noiembrie, Koln clasându-se pe locul 12, la doar 3 puncte sub adversarii din disputa viitoare. Voi miza pe un meci destul de echilibrat, cu un jos ofensiv reușit din partea ambelor candidate, limita de 2 goluri fiind o misiune prea ușoară de depășit.

Admira W. – Wolfsberger, +3

A doua surpriză de pe data de 27 noiembrie, este partida care are ca și confruntate două echipe din campionatul intern al Austriei, pe poziția de gazde aflându-se Admira, clasată pe locul 10 al clasamentului, cu un total de 3 victorii, 6 egaluri și 6 înfrângeri, fiind pregătiți pentru a primi pe a treia clasată, Wolfsberger. Ținând cont de diferența prestațiilor celor două formații, cred ca oaspeții vor oferi un meci agresiv și foarte ofensiv, de ce nu și din partea gazdelor, mizând pe o partidă consistentă, borna de 3 reușite fiind cu siguranță depășită.

Cercle Brugge – KV Mechelen, +3

Al treilea meci de pe biletul zilei de astăzi vine cu o nouă confruntare din campionatul intern al Belgiei, cele două candidate fiind opuse din punct de vedere al prestației obținute, gazdele de pe 27 noiembrie, Cercle Brugge, clasându-se pe una din ultimele locuri ale clasamentului, cu doar 10 puncte acumulate în cele 10 partide disputate, iar Mechelen, ocupantă a podiumului, se laudă cu un total de 26 de puncte. Așadar, voi miza pe o partidă ofensivă, în special oferită din partea oaspeților, în care cele 3 goluri nu vor întârzia să apară.

Lommel Utd – Westerlo, +2

Ultimul meci ne va oferi o confruntare echilibrată, având ca și candidate două formații din liga a doua Belgiană, Lommel Utd, gazdele pe al căror teren este disputată partida și Westerlo. Ținând cont de faptul că oaspeții vin în Lommel de pe prima poziție a clasamentului, gazdele fiind ocupante a locului 6 din drumul către titlu, voi miza pe un meci destul de echilibrat, în care cele două concurente se vor lupta pentru avantajul de pe tabelă, depășirea marcării celor 2 goluri fiind ca și împlinită.

Freebet pana la 500 RON
Cota: 5.04