Biletul zileiGGChampionshipSuperbet
77

Biletul zilei de miercuri 24 noiembrie 2021

Freebet pana la 500 RON

Biletul zilei de 24 noiembrie 2021 la o cotă de 2,48, oferită de către Superbet, vine cu următoarele evenimente:

  • Barnsley – Swansea
  • Blackburn – Peterborough
  • Fulham – Derby

Biletul zilei 24 noiembrie 2021

Mai jos voi argumenta alegerile făcute:


Barnsley – Swansea, 2+

În etapa cu numărul 19 din Championship va avea loc partida dintre Swansea, echipă situată la mijlocul campionatului și Barnsley, formație poziționată pe penultimul loc în campionatul intern. Formația gazdă se află într-o situație extrem de complicată la ora actuală, echipa acumulând o singură victorie în ultimele 16 meciuri jucate. Astfel, ținând cont de faptul că adversarul este unul foarte accesibil, dar luând în considerare și forma destul de bună a lui Swansea, voi miza așadar pe un meci deschis, cu ocazii de ambele părți, în care cele 2 goluri nu vor înceta să apară cu siguranță.

Blackburn – Peterborough, 2+

A doua cotă din biletul zilei revine cu o nouă partidă din liga a doua engleză. Blackburn, ocupanta locului 8 în campionat se află în mare formă la momentul actual. În ultimele 5 partide disputate, formația engleză a suferit o singură înfrângere. Prin urmare, ținând cont de faptul că adversarul este unul foarte accesibil, consider că vom vedea un meci deschis, cu multe ocazii, în care borna de 2 reușite va fi depășită cu siguranță.

Fulham – Derby, GGsau3+

Etapa cu numărul 19 din Championship revine cu partida care va avea loc între prima clasată, Fulham, cu 41 acumulate și ultima clasată din campionatul intern, Derby, echipă sancționată cu 21 de puncte în minus din cauza problemelor financiare. Echipa gazdă de miercuri seară se află în mare formă, cu 7 victorii acumulate în ultimele 7 partide disputate. Deși în campionat, Derby nu are niciun punct acumulat din cazua problemelor de natură financiară, rezultatele echipei prezintă alt scenariu. Formația oaspete de mâine seară a suferit 2 înfrângeri și a acumulat 5 egaluri alături de o victorie în ultimele 8 partide disputate. Prin urmare, ținând cont de ultimele meciuri disputate de către cele 2 formații, dar și nivelul de experiență si valoare a lotului, voi miza pe un meci deschis, cu multe ocazii, dominat în mare parte de către Fulham, în care vom vedea cu siguranță minim un gol marcat de fiecare parte a baricadei sau minim 3 goluri înscrise în meci.


 

Freebet pana la 500 RON
Cota: 2.48