Biletul zileiStadionul MunicipalCupa RomanieiLaLigaRezultat finalGoluriSuperbet
237

Biletul zilei de marti 18 octombrie 2022

Freebet pana la 500 RON
Biletul zilei de astăzi, la o cotă de 2.67 oferită de către Superbet, este compus din următoarele evenimente din Cupa României și LaLiga, prima ligă din Spania:
  • CSM Alexandria – Farul Constanța
  • Sevilla – Valencia
  • Atlético de Madrid – Rayo Vallecano
Biletul zilei de marti 18 octombrie 2022
Freebet pana la 500 RON
Cota: 2.68

Argumente pentru biletul zilei de marți 18 octombrie:

CSM Alexandria – Farul Constanța, 2 solist (Farul câștigă)

Biletul zilei de marți 18 octombrie începe cu un meci din Cupa României ce va avea loc între cei de la Alexandria și Farul Constanța. Gazdele fac parte din Liga 3, diferența fiind mare față de Farul.
Deși cei de la Farul au una dintre cele mai puternice echipe din campionat, aceștia vor avea cu siguranță o misiune destul de grea contra adversarilor de la Alexandria. În Liga 3 gazdele sunt pe primul loc, însă diferența față de farul este una imensă, aceștia fiind de asemenea pe primul loc în Superliga.
Ținând cont de prestațiile impuse de cele două concurente, Farul nu va avea probleme în a se impune contra celor de la Alexandria. Ca urmare a diferenței de prestație care se va reflecta și în etapa de marți, voi miza pe victoria oaspeților.

Sevilla – Valencia Total goluri peste 1,5

A doua partidă vine și de această dată din La Liga și are loc între două formații destul de puternice, Sevilla și Valencia. Ambele echipe au ca obiectiv victoria, deși pentru Valencia cele trei puncte au o importanță mai mare. 
Deși oaspeții de astăzi dețin o poziție mai bună decât gazdele, aceștia pot oricând să se aștepte la o surpriză din partea celor de la Sevilla. Gazdele se poziționează pe locul 14 din grupă, având doar nouă puncte. De asemena, ultimele rezultate ale acestora sunt ceva mai slabe, având un număr mic de victorii în La Liga.
Oaspeții au o formă prezentă mai bună, fiind clasați pe locul opt din clasament, cu 14 puncte. Aceștia sunt la distanță de trei puncte de locul șase, oaspeții având ca obiectiv calificarea în Cupele Europene.
Așadar, voi miza pe un meci cu tensiune din ambele părți, ca urmare a prestărilor bune din campionat fiind depășită borna de două goluri în meciul de marți.

Atlético de Madrid – Rayo Vallecano 1 solist (Atlético câștigă)

A treia etapă, ne aduce o dispută între două participante tot din La Liga, având loc între Atletico Madrid și Vallecano. Meciul va fi în avantajul gazdelor, cei de la Madrid având avantajul terenului. Tot aceștia necesită o victorie obligatorie pentru a rămâne pe locul trei, fiind la egalitate cu Betis și Sociedad.
De asemenea Atletico se clasează pe locul trei din clasament, având un total de 19 puncte. Obiectivul lui Simeone este obținerea titlului, deși este destul de greu d obținut.
Pentru Vallecano victoria este la fel de importantă, aceștia având 9 puncte și fiind clasați pe locul 10. În ultimele etape aceștia sunt în dezechilibru, având trei înfrângeri în ultimele cinci etape.
Deși gazdele se laudă cu o poziție superioară, aceștia se pot aștepta în orice moment la o surpriză din partea celor de la Vallecano, însă voi miza pe un meci mai bine gestionat de către Atletico, reușind să se impună.
Freebet pana la 500 RON
Cota: 2.68