Biletul zileiAjax AmsterdamFC PortoCalificariSuperbet
45

Biletul Zilei de Marti 13 August

Bonus pana la 500 RON

Biletul Zilei de Marti 13 august ne aduce in prim-plan doua meciuri, ajunse la mansa a 2-a, din turul 3 de calificari in Champions League intre Ajax vs PAOK Salonik si Porto vs Krasnodar, meciuri ce vor avea incepere la orele 21:30 respectiv 22:00.


 

Ajax Amsterdam vs PAOK Salonik

Cele doua echipe se intalnesc Marti 13 august incepand cu orele 21:30 in mansa a 2-a din turul 3 de calificari in Champions League, dupa ce in prima mansa meciul s-a terminat la egalitate, scor 2-2.

Ajax a inceput noul sezon in Eredivisie Olanda cu o remiza in fata celor de la Vietesse, scor 2-2, dupa care a continuat seria de remize in prima mansa din turul 3 de calificari in fata adversarilor din acesta partida, meci ce s-a terminat tot cu scorul de 2-2. Abia in meciul al 2-lea din campionat in fata celor de la Emmen au reusit sa castige.

PAOK Salonik nu si-a inceput inca drumul in noul sezon din Super League din Grecia insa au avut cateva amicale in aceasta vara in care au inregistrat 4 victorii, o remiza si o infrnagere. Acestia vor avea primul meci din campionat abia in data de 24 august astfel ca putem spune ca sunt mai odihniti pe moment decat adversarii lor.

Pronostic: Victorie Ajax Cota: 1.37

 

FC Porto vs FK Krasnodar

Porto si Krasnodar se intalnesc de asemenea in mansa a 2-a din turul 3 de calificari in Champions League, dupa ce in prima mansa Porto sa impus cu scorul de 1-0, in aceasta seara incepand cu orele 22:00.

FC Porto a inceput cu stangul noul sezon din Primeira Liga din Portugalia, pierzand primul meci in fata celor de la Gil Vicente cu scorul de 2-1. Asta dupa ce acestia au reusit sa castige prima mansa din turul 3 de calificari in fata adversarilor din acest meci.

De cealalta parte Krasnodar se afla pe pozitia a 4-a in Premier League din Rusia cu un total de 10 puncte in ultimele 5 meciuri, din care acestia au castigat 3 au inregistrat o remiza si o infrnagere. In prima mansa a turului 3 de calificari in Champions League acestia nu au reusit sa se impuna in fata celor de la Porto, pierzand astfel partida cu scorul de 0-1.

Pronostic: Victorie Porto Cota: 1.58

 

Tinand cont de statisticile ultimelor partide ale celor doua evenimente si de conditia fizica a jucatorilor, cele doua pronosticuri au sanse mari de reusita, iar cota totala a biletul de 2.16 este una ce merita investit in ea putand sa ne aduca un castiga substantial din acest pariu.

Bonus pana la 500 RON
Cota: 2.16