Biletul zileiStadionul Anghel IordănescuCupa RomanieiPremier LeagueLaLigaSuperbet
344

Biletul zilei de marți 19 aprilie 2022

Freebet pana la 500 RON

Biletul zilei de astăzi, la o cotă de 3.74 vine cu următoarele evenimente:

  • FC Voluntari – FC Argeș
  • Liverpool – Manchester United
  • Real Betis – Elche

 

Biletul zilei

Freebet pana la 500 RON
Cota: 3.74

FC Voluntari – FC Argeș 2+ (minim 2 goluri)

Unul dintre cele mai interesante meciuri de astăzi este reprezentat de către confruntarea din semifinalele Cupei României, gazdele acestei partide fiind clasata cu numărul 4 în campionat, Voluntari, formație care din fericire reușește sa se impună pe una dintre principalele poziții. Pentru Argeș situația este una asemănătore, aceștia fiind posesorii locului 6 din clasament. Deși diferența dintre cele două formați este una inexistentă, ultimele etape arată cu totul alt lucru. Ambele formații pot crea o partidă imprevizibilă, însă voi miza pe impunerea unei prestații destul de echilibrate, amantele echipe marcând cu siguranță peste două goluri.

Liverpool – Manchester United 1 solist (Liverpool câștigă)

Meciul nu numărul doi de le biletul zilei de astăzi este disputa în care pentru gazde, un rezultat pozitiv i-ar putea propulsa pe prima poziție din campionatul intern, Liverpool aflându-se la un singur punct de prima clasată, Manchester City. De partea cealaltă, oaspeții se laudă cu o prestație ceva mai instabilâ, fiind deținători ai poziției 5, lucru nemulțumitor pentru United. Deși situația gazdelor este una convenabilă, voi miza pe impunerea unui meci agresiv și fin partea oaspeților, deși nu vor reuși să se apere în totalitate de Liverpool, care cu siguranță vor acumula cele 3 puncte.

Real Betis – Elche 1 solist (Real Betis câștigă)

Ultima confruntare de pe biletul zilei este cea cu numărul 33 din La Liga și îi are în rolul de gazde pe cei de la Real Betis, formație care prezintă o prestație destul de bună, reușind sa se impună pe primele locuri în campionatul intern din Spania, acumulând un total de 57 puncte, cu 22 mai mult spre deosebire de adversar. Elche este din păcate într-o situație nu foarte mulțumitoare, locul 13 fiind obținut prin 35 puncte. Voi miza pe apariția unui joc ofensiv, urmarea fiind una decisivă pentru ambele concurente din La Liga, în care ambele formații vor încerca să se impună, însă gazdele având cu siguranță cea mai mare posibilitate de a acumula cele 3 puncte.

 

Freebet pana la 500 RON
Cota: 3.74