Biletul zileiThe DenChampionshipFootball League OneFootball League TwoSuperbet
476

Biletul zilei de marți 1 februarie 2022

Necastigator
Freebet pana la 500 RON

Biletul zilei de azi, cu o cotă totală de 6,02, vine cu următoarele meciuri din oferta de pariuri Superbet:

  • Millwall – Preston din Championship
  • Doncaster - Rotherham din Football League One
  • Bradford City – Leyton Orient din Football League Two

Biletul zilei de marți 1 februarie 2022

Freebet pana la 500 RON
Cota: 6.02

Millwall – Preston – GG (ambele echipe marchează)

Prima alegere de pe Biletul Zilei vine din liga a doua din Anglia, acolo unde Millwall va primi vizita celor de la Preston. Va fi un meci de luptă, între două formații apropiate valoric, dar și din punct de vedere al clasamentului. În trei din ultimele 5 meciuri jucate acasă de Milwall s-au înregistrat goluri de ambele părți, în timp ce Preston a fost implicată tot în 3 partide din ultimele 5 partide jucate, în partide cu goluri în ambele porți. Voi miza în consecință pe un pronostic asemănător.

Doncaster – Rotherham - O2+ (total goluri oaspeți peste 1,5)

Coborâm și mergem în liga a treia din Anglia, la un meci ce pune față în față două echipa aflate la capete opuse. Liderul Rotherham se va deplasa pe terenul lanternei Doncaster. Va fi un duel între una din cele mai slabe defensive din League One și una din cele mai bune ofensive din campionat. Credem că Rotherham va marca de cel puțin două ori în această seară.

Bradford City – Leyton Orient – GG (ambele echipe marchează)

Închidem Biletul Zilei cu un meci tot din Anglia, dar dintr-o ligă și mai inferioară. Etapa cu numărul 26 din League Two programează un meci ce se anunță foarte disputat, între Bradford City și Leyton Orient. Cele două formații sunt despărțite de 4 locuri în clasament, dar un golaveraj apropiat. Multe goluri încasate, dar și multe marcate. Având aceste premise, mizăm pe un meci cu goluri și implicit reușite în ambele porți.

Freebet pana la 500 RON
Cota: 6.02