Biletul zileiEuropa LeagueSuperbet
75

Biletul zilei de joi 25 noiembrie 2021

Freebet pana la 500 RON

Biletul zilei pentru joi, 25 noiembrie 2021, la o cotă de 4.47, oferită de Superbet, vine cu următoarele evenimente:

  • Brondby – Lyon
  • Olympiacos – Fenerbahce
  • Midtjylland – Braga

Biletul zilei joi 25 noiembrie 2021


Brondby – Lyon, 3+

Primul meci din biletul zilei vine cu disupta cu numărul 5 din Europa League, partidă ce se va ține între prima clasată a grupei A, Lyon, care se vor deplasa pe stadionul celor de la Brodby, ce se poziționează pe ultimul loc al clasamentului, cu doar 2 puncte acumulate pe parcursul a celor 4 partide disputate. Ambele echipe vor încerca să se impună din punct de vedere ofensiv, deși oaspeții au mai multe șanse în acumularea celor 3 puncte. Voi miza pe înscrierea a minim 3 goluri, meciul dovedindu-se a fi unul plin de ocazii, ambele formații atacând decisiv porțile adverse.

Olympiacos – Fenerbahce, +3

Meciul cu numărul 2 de pe biletul zilei, vine cu confrunatrea cu numărul 5 din Europa Leagaue, meciul având ca și concurente pe a doua clasată din grupa D, Olympiacos, ce va avea rolul de gazdă pentru subclasații Fenerbache, care în cele 4 etape acumulează un total de 5 puncte, cu unul mai puțin decât adversara de joi seară. Ambele formații au un golaveraj foarte apropiat, fapt care indică două echipe echilibrate din punct de vedere ofensiv și defensiv, mizând pe depășirea bornei de 3 reușite, partida impresionând printr-un joc foarte agresiv, cu dorința de a înscrie cât mai multe goluri.

Midtjylland – Braga, +2

Ultima partidă de pe biletul zilei ne aduce o nouă confrunatare în Europa League, dintre prima clasată, Braga, echipă portugheză deplasându-se pe terenul gazdelor, Midtjylland, care se laudă cu doar 5 puncte acumulate, aflându-se pe a treia poziție, la 4 puncte sub adversara de joi seară. Ținând cont de rezulatetle destul de echilibarte din partea ambelor formații, voi miza pe un meci ofensiv, dar în același timp cu un scor strâns pe tabelă, minimul de 2 goluri marcate fiind depășite cu siguranță.

Freebet pana la 500 RON
Cota: 4.47