Biletul zileiDanemarcaBelgiaLaLigaSuperbet
159

Biletul zilei de vineri 3 decembrie 2021

Freebet pana la 500 RON

Biletul zilei de astăzi, la o cotă de 3.17, oferită de către Superbet, vine cu următoarele evenimente:

  • Hobro – FC Helsinger
  • Granada – Alaves
  • St. Truidense – Union St. Gilloise

Biletul zilei de vineri 3 decembrie 2021

Freebet pana la 500 RON
Cota: 3.17

Hobro – FC Helsinger, peste 1,5

Biletul zilei de astăzi vine cu o serie de confruntări foarte interesante, una dintre cele mai importante fiind cea de pe terenul celor de la Hobro, formație care prezintă o prestație destul de slabă, care spre deosebire de cea a oaspeților este una total opusă, aceștia din urmă, Helsingor, clasificând-se pe prima poziție a clasamentului. Deși diferența dintre cele două formații este destul de mare, gazdele vor spera măcar la notarea unei remize pe tabelă, fapt care pare o misiune imposibilă pentru a 11a clasată a campionatului. Voi miza pe un meci ofensiv din partea oaspeților, în care cu siguranță borna de 2 goluri va fi un obiectiv ușor de depășit, cel puțin pentru cei de la Helsinger.

Granada – Alaves, 2+

A doua dispută de astăzi vine cu una dintre cele mai importante confruntări, gazdele partidei fiind cei de la Granada, echipă care îi vor primi pe propriul teren pe cei de la Alaves, formație care în actualul sezon se poziționează cu un loc mai sus în clasament decât adversara de joi seară. Deși diferența dintre cele două candidate nu este deloc mare, ambele clasându-se pe locurile 15 și 16, partida se va dovedi a fi despărțea oaspeților, care pe lângă avantajul din La Liga, au un lot mult mai sănătos decât cel al gazdelor, fapt prin care voi miza prin impunerea unui joc agresiv din ambele părți, depășirea celor două goluri fiind în același timp ca și realizată.

St. Truidense – Union St. Gilloise, 3+

Ultima etapă de pe biletul zilei este confruntarea cu numărul 17 din campionatul intern al Belgiei, de această dată meciul având loc pe terenul celor de St. Truidens, formație a cărei misiuni este impunerea în fața primei clasate, Union St. Gilloise. Deși avantajul este de partea gazdelor, oaspeții vor încerca cu orice preț obținerea celor 3 puncte, obiectiv care i-ar menține pe prima poziție a campionatului. Voi miza pe un meci foarte puternic din partea ambelor candidate, fluierul final având ca scop surprinderea unui scor de minim 3 goluri afișate pe tabela.

Freebet pana la 500 RON
Cota: 3.17